Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Πέρα από τα ... λεφτά στο πάτωμα, τι δώρο θα κάνατε σε φίλη που παίρνει καινούριο αυτοκίνητο; Η κοπέλα είναι 30 και δεν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο (οδηγεί χρόνια). Παίρνουμε Audi A1 "citycarver", και σκέφτομαι κάτι είτε χρηστικό, ή αναμνηστικό, έως 100, άντε βία 150. Πήγα εχθές στην Karenta να δω τι επιλογές υπάρχουν (αντικείμενα "σχετικά" με το αμάξι) αλλά δεν ικανοποιήθηκα από όσα είδα. Μου πρότειναν δε, να κοιτάξω και στο official site (το ξένο) και να παραγγείλουμε ότι θέλω με τον κωδικό του, αλλά ούτε εκεί με κέρδισε κάτι.
SilentVoice Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 26 λεπτά πριν, Haldol είπε Πέρα από τα ... λεφτά στο πάτωμα, τι δώρο θα κάνατε σε φίλη που παίρνει καινούριο αυτοκίνητο; Η κοπέλα είναι 30 και δεν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο (οδηγεί χρόνια). Παίρνουμε Audi A1 "citycarver", και σκέφτομαι κάτι είτε χρηστικό, ή αναμνηστικό, έως 100, άντε βία 150. Πήγα εχθές στην Karenta να δω τι επιλογές υπάρχουν (αντικείμενα "σχετικά" με το αμάξι) αλλά δεν ικανοποιήθηκα από όσα είδα. Μου πρότειναν δε, να κοιτάξω και στο official site (το ξένο) και να παραγγείλουμε ότι θέλω με τον κωδικό του, αλλά ούτε εκεί με κέρδισε κάτι. Φορτιστής κινητού αυτοκινήτου. Βάση Κινητού. Μαξιλαράκια Ζώνης. Ή απλά όταν πάτε βόλτα, βάλε τα διόδια ή κερασέ την μια βενζίνη. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 29 λεπτά πριν, Haldol είπε Πέρα από τα ... λεφτά στο πάτωμα, τι δώρο θα κάνατε σε φίλη που παίρνει καινούριο αυτοκίνητο; Η κοπέλα είναι 30 και δεν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο (οδηγεί χρόνια). Παίρνουμε Audi A1 "citycarver", και σκέφτομαι κάτι είτε χρηστικό, ή αναμνηστικό, έως 100, άντε βία 150. Πήγα εχθές στην Karenta να δω τι επιλογές υπάρχουν (αντικείμενα "σχετικά" με το αμάξι) αλλά δεν ικανοποιήθηκα από όσα είδα. Μου πρότειναν δε, να κοιτάξω και στο official site (το ξένο) και να παραγγείλουμε ότι θέλω με τον κωδικό του, αλλά ούτε εκεί με κέρδισε κάτι. Καρτα shell για αγορές/καυσιμα κλπ.Και ας αγοράσει ότι θελει. https://www.allsmart.gr/allsmart/giftcard/ 3
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 τα καλύτερα δώρα για αυτοκίνητα είναι τα πιο προσωπικά βάση γούστου. ένα μικρό λούτρινο με βεντούζες για κάποιο πίσω τζάμι ή χαμηλά στο ταμπλώ. ένα μπρελόκ π.χ. σε 3d εκτύπωση με το όνομά της ή κάποιο σχέδιο που θα ταίριαζε σε κλειδοθήκη. last but not least....ένα usb stick μερικών gb για μια λίστα με τα αγαπημένα της τραγούδια σωστά ταξινομημένα.
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Το πλαστικο δάπεδο πορτ μπαγκαζ μου φανηκε ιδιαιτερα χρησιμο και βολικό, ειναι εντος Budget σου ακομα κ το γνησιο 5
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Θα ήθελα να κινηθώ περισσότερο προς αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, όπως πρότεινε ο @paylidis και ο @greekfragma. Μία ιδέα του κολλητού μου είναι να πάρω μία τσάντα ή folding storage box για το πορτ-μπαγκάζ (γνήσια, της Audi) που να γεμίσω με προϊόντα περιποίησης, δηλαδή κερί, leather balm, tar remover, πανάκια, τέτοια. Αυτό πως ακούγεται; Δώρα του στυλ βενζίνη ή cash card μου φαίνονται κακή ιδέα γιατί δεν μένουν. Η βενζίνη σε 2 'βδομάδες δε θα υπάρχει. Άλλες επιλογές του στυλ "βάση κινητού" ή "μαξιλαράκια ζώνης" μου φαίνονται ... ξεφόρτωμα. Θέλω κάτι πιο καλό. 1
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Haldol είπε Θα ήθελα να κινηθώ περισσότερο προς αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, όπως πρότεινε ο @paylidis και ο @greekfragma. Μία ιδέα του κολλητού μου είναι να πάρω μία τσάντα ή folding storage box για το πορτ-μπαγκάζ (γνήσια, της Audi) που να γεμίσω με προϊόντα περιποίησης, δηλαδή κερί, leather balm, tar remover, πανάκια, τέτοια. Αυτό πως ακούγεται; Καλη ιδέα αλλα το κακό ειναι ότι τα 8/10 δε θα τα χρησιμοποιήσει (πηρα και εγω διάφορα τέτοια είδη και ειναι ακόμα στο Folding Storage Box) Εναλλακτικά στη γυναίκα μου έκανα δώρο τα φιμε, στα 100€ πήγαν, μήπως θα την ενδιέφερε... θα τα χαιρεται για οσα χρονια εχει το αμαξι 5
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 πανάκια και τέτοια κοπέλα δε πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ. πεταμένα λεφτά. τα κορίτσια στα αμάξια θεωρούν σημαντικότερο κάτι που θα δώσει χρώμα/χαρακτήρα/στιλ και θα ξεχωρίζει γι αυτό και σου είπα για κάτι καστομ που θα είναι πιο προσωπικό.
Morosana Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Ωραία ιδέα το σετ περιποίησης αρκεί η φίλη να τα χρησιμοποιήσε αλλιώς θα πιάνει χώρο στο πορτ παγκαζ και με τις ζεστές θα χαλάσουν. Μπορείς να της κανεις δώρο κάτι που εκτός από διακοσμητικό να είναι παράλληλα και χρηστικό όπως ένα σετ μέτρησης πίεσης ελαστικών ένα gps tracker κτλ
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλη ιδέα αλλα το κακό ειναι ότι τα 8/10 δε θα τα χρησιμοποιήσει (πηρα και εγω διάφορα τέτοια είδη και ειναι ακόμα στο Folding Storage Box) 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε πανάκια και τέτοια κοπέλα δε πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ. πεταμένα λεφτά. Ναι, σωστό. Επειδή εγώ και ο κολλητός έχουμε την τρέλα κι ήμαστε με τον αλοιφαδόρο παραμάσχαλα παρασυρθήκαμε, χαχα. Αρχίζει να μ' αρέσει η ιδέα με τη 3D εκτύπωση. Αλλά επειδή δε θέλω κάτι 'σαβουρέξ' μάλλον θα πρέπει να το δώσω έξω (για να το κάνω σε μέταλλο), δε θα μπορέσω να το τυπώσω εγώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, Haldol είπε Θα ήθελα να κινηθώ περισσότερο προς αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, όπως πρότεινε ο @paylidis και ο @greekfragma. Μία ιδέα του κολλητού μου είναι να πάρω μία τσάντα ή folding storage box για το πορτ-μπαγκάζ (γνήσια, της Audi) που να γεμίσω με προϊόντα περιποίησης, δηλαδή κερί, leather balm, tar remover, πανάκια, τέτοια. Αυτό πως ακούγεται; Δώρα του στυλ βενζίνη ή cash card μου φαίνονται κακή ιδέα γιατί δεν μένουν. Η βενζίνη σε 2 'βδομάδες δε θα υπάρχει. Άλλες επιλογές του στυλ "βάση κινητού" ή "μαξιλαράκια ζώνης" μου φαίνονται ... ξεφόρτωμα. Θέλω κάτι πιο καλό. Φιλε όλα αυτά τα πανια και σαπούνια θα κατέβουν κάποια στιγμη απο το αμάξι και θα μείνουν πεταμενα σε μια αποθηκη,κλεισε καλυτερα ενα ΣΚ σε ενα ωραίο μερος να ευχαριστηθεί και οδηγηση και ολα καλά,Αλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρωσεις για το https://www.iaveris.gr/services/mathimata-asfalous-odhghshs 2
shikabalas Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μολις αποφασισεις για το δωρο να μας πεις και για το αμαξι γιατι το χαλβαδιαζω καιρο τωρα, ειναι πανεμορφο το ατιμο. 😀 2
Jos3ph Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 For Audi A1 citycarver Fan Wristwatch 4722 | eBay ένα γυναικείο ρολόι με αλλαγμένο καντράν όπως το παραπάνω ...
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) θα σου πω μια ιδέα... 2ήμερη διανυκτέρευση σε κάνα τρομερό εκδρομικό βουνίσιο μέρος να πάει με το αμάξι να το ευχαριστηθεί. ο αγγλοσάξονας με πρόλαβε! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από greekfragma 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα