Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω έναν προτζεκτορα με ενσωματωμένα ηχεία.τον έχω στο ταβάνι και θέλω κάπως(ιδανικά χωρίς καλώδια) να τον συνδέσω με ηχεία. Του έβαλα κάτι φτηνά και μικρά  με rca adapter πανω 3w αλλά είναι πιο αδύναμα από τα δικά του. Τι κοιτάω; Από υποδοχές έχει μια κατηλημενη hdmi και μια usb από το Chromecast καθώς και μια από τις ίδιες ελεύθερες. Επίσης έχει rca.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, logo15 είπε

Καλησπέρα σας, έχω έναν προτζεκτορα με ενσωματωμένα ηχεία.τον έχω στο ταβάνι και θέλω κάπως(ιδανικά χωρίς καλώδια) να τον συνδέσω με ηχεία. Του έβαλα κάτι φτηνά και μικρά  με rca adapter πανω 3w αλλά είναι πιο αδύναμα από τα δικά του. Τι κοιτάω; Από υποδοχές έχει μια κατηλημενη hdmi και μια usb από το Chromecast καθώς και μια από τις ίδιες ελεύθερες. Επίσης έχει rca.

Μονη πρακτικη λυση που μου ερχεται στο μυαλό είναι να αφήσεις την λύση του chromecast και να παρεις ενα tv box. ετσι με bluetooth θα μπορεις να στειλεις ηχο όπου θες και ταυτόχρονα θα εχεις ενσωματωμενο chromecast στο tv box, αλλά και πολλες αλλες δυνατότητες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Μονη πρακτικη λυση που μου ερχεται στο μυαλό είναι να αφήσεις την λύση του chromecast και να παρεις ενα tv box. ετσι με bluetooth θα μπορεις να στειλεις ηχο όπου θες και ταυτόχρονα θα εχεις ενσωματωμενο chromecast στο tv box, αλλά και πολλες αλλες δυνατότητες.

Σε ευχαριστώ,αλλα έχω tv stick το S912 H96 Pro H2, δεν με βόλεψε καθόλου και για αυτό πήγα σε Chromecast.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, logo15 είπε

Σε ευχαριστώ,αλλα έχω tv stick το S912 H96 Pro H2, δεν με βόλεψε καθόλου και για αυτό πήγα σε Chromecast.

τι θεμα ειχες; μιας κ ειχες δοκιμασει με rca adapter ηχειακια, τσεκαρε κ το παρακατω ή κατι παρόμοιο. googlαρε "rca 2 bluetooth transmitter"

https://www.ebay.com/i/312299771610?mkevt=1&siteid=1&mkcid=2&mkrid=21572-161791-658771-9&source_name=google&mktype=pla_ssc&campaignid=12961468953&groupid=121250410949&targeted=pla-1248581038030&MT_ID=&adpos=&device=c&googleloc=9061576&itemid=312299771610&merchantid=116792603&geo_id=80&gclid=CjwKCAjw47eFBhA9EiwAy8kzNAsJPpYUXnI4yiQzpgEhlSNZ8qcFuZO4DCxe4nafKgnRqsvEIkmU8BoC3tcQAvD_BwE

ή αυτό

https://www.mythiki.gr/αξεσουαρ-και-gadgets/αξεσουάρ/blitzwolf-bw-bl2-bluetooth-music-transmitter-receiver-3-5mm-audio-2in1-black-detail.html?gclid=CjwKCAjw47eFBhA9EiwAy8kzNEQZYSDsZHdu2gYWqoHHTuAydHIyFw-WzlPAVEXYLAm2DQaxGwrdCxoC02oQAvD_BwE

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
Στις 26/5/2021 στις 4:03 ΜΜ, kallair είπε

Σωστός! Με κάτι τέτοιο ουσιαστικά μπορώ να το δουλέψω ως εξής (?): Το κοτσαρω στον προτζεκτορα και στέλνω σήμα στο πισι που έχω τα καλά ηχεία και τα οποία παίζουν τον ήχο από το Chromecast? Τι latency θα έχει όμως;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logo15 είπε

Σωστός! Με κάτι τέτοιο ουσιαστικά μπορώ να το δουλέψω ως εξής (?): Το κοτσαρω στον προτζεκτορα και στέλνω σήμα στο πισι που έχω τα καλά ηχεία και τα οποία παίζουν τον ήχο από το Chromecast? Τι latency θα έχει όμως;

δεν νομιζω να μπορεις να στειλεις τον ηχο στο πισι για να παιξεις τον ηχο απο εκει. Περισσοτερο λύση για να στειλεις ηχο σε καποια ηχόμπαρα ή ηχειακι ειναι. το latency εξαρταται απο το τί codec θα υποστηριζουν οι συσκευές. λογικά δεν θα εχεις θέμα αλλά δεν βλεπω να εχεις και πολλές (φθηνες) εναλλακτικες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kallair είπε

δεν νομιζω να μπορεις να στειλεις τον ηχο στο πισι για να παιξεις τον ηχο απο εκει. Περισσοτερο λύση για να στειλεις ηχο σε καποια ηχόμπαρα ή ηχειακι ειναι. το latency εξαρταται απο το τί codec θα υποστηριζουν οι συσκευές. λογικά δεν θα εχεις θέμα αλλά δεν βλεπω να εχεις και πολλές (φθηνες) εναλλακτικες.

Το pc έχει bt receiver, για αυτό ρώτησα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, logo15 είπε

Το pc έχει bt receiver, για αυτό ρώτησα

κατα 99% θα εχεις τουλαχιστον 200-250ms lag ΑΝ παιξει ετσι. βεβαια ισως μπορεις να ρυθμισεις το delay κάπως για να το εξισορροπησεις.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kallair είπε

κατα 99% θα εχεις τουλαχιστον 200-250ms lag ΑΝ παιξει ετσι. βεβαια ισως μπορεις να ρυθμισεις το delay κάπως για να το εξισορροπησεις.

ενω με ηχεια με bt οχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...