StamTheMan Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα αυπνα αλανια. Η 365 για αλλη μια φορα κανει τα κολπα της,επειδη εχουμε κερδισει αντι να χανουμε. Αρχικα δε μπορουσα να κανω login,μετα δε μπορουσα να αλλαξω κωδικο ( εβγαζε σφαλμα με κωδικο ΧΧΧΧΧ ) και τελος δε με αφηνε να κανω ουτε καταθεση ουτε αναληψη. Όποτε επικοινωνω με το support τρωω κανα 20λεπτο με την ταχυτητα που απαντανε,μου ζητανε μονιμως να βγαλω φωτο της καρτας μου και screenshot των κινησεων της,μου επιβεβαιωνουν οτι ολα επικυρωθηκαν σωστα,αλλα εγω συνεχιζω να εχω προβλημα. Οταν μαλιστα τους ζηταω 1 λεπτο να περιμενουν,για να διαβασω τα κατεβατα που στελνουν,μετα απο 30 δευτερα κλεινουν τη συνομιλια,και καταληγω να φωναζω σαν τον τρελο. Ζητησα να μου δωσουν τηλεφωνο να μιλησω με καποιον,και φυσικα αρνηθηκαν. Ολο περιμενω ενω το θεμα μου προωθειται,αλλα κοντευει 10 μερες που εχουμε αυτη την ιστορια. Ο λογαριασμος μου βρισκεται σε κακη κατασταση,τα στοιχηματα αργουν να τοποθετηθουν , με αποτελεσμα να αλλαζουν οι αποδοσεις και να μην τοποθετειται,οπως και μεγαλη καθυστερηση εχει το cash out,που παλι αλλαζουν οι αποδοσεις και ακυρωνεται. Υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη με καποιον αλλο φορεα,τυπου ΣΤΚ; Θελω μονο να βγαλω τα χρηματα και μετα θα σταματησω να παιζω. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από StamTheMan
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε https://downdetector.ie/status/bet365/map/ Ποσο legit ειναι αυτο; Κατα καιρος διαβαζω και αλλα παραπονα εδω μεσα,για "νταβατζιλικια" απο τις στοιχηματικες. Το θεμα μου ειναι να τους πιεσω,για να μη φαμε κανα μηνα. Εχω κουραστει,τους λεω συνεχεια τι κινησεις εχω κανει,και οι τυποι μου λενε να κανω ακριβως τα ιδια πραματα. Αν δεν ειναι αυτο ο ορισμος της τρελας,τοτε δεν ξερω τι ειναι.
Nabuko Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Ποσο legit ειναι αυτο; Είναι πραγματικά σχόλια από πραγματικούς χρήστες σε πραγματικό χρόνο. Στο downdetector μπαίνω όταν βλέπω θέματα και σε άλλα σάητ, youtube, chrome, facebook, insta κλπ και πάντα όλοι σχεδόν γράφουν τα ίδια προβλήματα που παρατηρώ κι εγώ. Οπότε αυτό μου δείχνει ότι δεν έχω εγώ κάποιο θέμα, αλλά είναι γενικό. 'Ισως κάποια αναβάθμιση κλπ
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είναι πραγματικά σχόλια από πραγματικούς χρήστες σε πραγματικό χρόνο. Στο downdetector μπαίνω όταν βλέπω θέματα και σε άλλα σάητ, youtube, chrome, facebook, insta κλπ και πάντα όλοι σχεδόν γράφουν τα ίδια προβλήματα που παρατηρώ κι εγώ. Οπότε αυτό μου δείχνει ότι δεν έχω εγώ κάποιο θέμα, αλλά είναι γενικό. 'Ισως κάποια αναβάθμιση κλπ Δε με βοηθαει στη συγκεκριμενη περιπτωση,Ευχαριστω παντως.
King123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλησπέρα μάγκες έκανα ανάληψη κάποια λεφτά και έχασα την κάρτα μου.. από την bet365 και μου είπαν ότι θα σας ενημερώσουμε από το αρμόδιο τμήμα κανα 2ημερο τώρα και τίποτα 6 λεπτά πριν, King123 είπε Καλησπέρα μάγκες έκανα ανάληψη κάποια λεφτά και έχασα την κάρτα μου.. από την bet365 και μου είπαν ότι θα σας ενημερώσουμε από το αρμόδιο τμήμα κανα 2ημερο τώρα και τίποτα Ξαι έχω αγχωθεί όσο δεν πάει γιατί μιλάμε για ένα καλό ποσό
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 24 λεπτά πριν, King123 είπε Καλησπέρα μάγκες έκανα ανάληψη κάποια λεφτά και έχασα την κάρτα μου.. από την bet365 και μου είπαν ότι θα σας ενημερώσουμε από το αρμόδιο τμήμα κανα 2ημερο τώρα και τίποτα Ξαι έχω αγχωθεί όσο δεν πάει γιατί μιλάμε για ένα καλό ποσό Τι κάρτα έχασες;Τράπεζας;
Nabuko Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, King123 είπε και έχασα την κάρτα μου.. από την bet365 από πότε βγάζει κάρτες η πράσινη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα