tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καλησπέρα. εκτύπωσα κανονικά το Voucher απο https://www.sfbb.gr με την διεύθυνση της οικοδομής μου. Πήγα στην Cosmote που είμαι πελάτης να κανω το συμβόλαιο και μου είπαν οτι δεν γίνεται με αυτήυ την διεύθυνση και οτι θα πρέπει να δηλώσουν μια άλλη διεύθυνση η οποία είναι ένας άλλος παράλληλος δρόμος στην οικοδομή. ετσι μου είπαν το δήλωσε η Vodafone η οποία έκανε και την εγκατάσταση οπτικής στην οικοδομή μας. Εγώ δεν θέλω να δηλώσω αυτή την διέυθυνση γιατι έχω και το σπίτι παράλληλα επαγγελματική έδρα, μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Αν όμως δεν δηλώσω στο sfbb.gr αυτή την διεύθυνση που μου λένε δεν μπορούν να προχωρήσουν. Δηλαδή ζητάνε να τροποποιήσω την διεύθυνση που έχω δηλώσει στο voucher. τι λετε? ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 ένα πράγμα θα σου πω εγώ στην περιοχή του παγκρατίου που μένω όταν έκανα το αίτημα στο sfbb.gr έβαλα τον Τ.Κ. 11633 και μετά έβαλα την οδό Λάσκου Βασιλείου και μετά τον αριθμό Χ-Υ έλα όμως που και η VODAFONE και η COSMOTE το είχαν έτσι περασμένο το οποίο είναι λάθος έτσι με την προτροπή της δράσης sfbb.gr έγινε αλλαγή σε όλους από Λάσκου Βασιλείου σε Βασιλείου Λάσκου το οποίο είναι και το σωστό...άστα να πάνε...ου μπλέξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα