Προς το περιεχόμενο

Νέο trailer για την ταινία Eternals της Marvel Studios

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσον αφορά στο σενάριο της ταινίας, αλλά και άλλων παλαιότερων ταινιών, υπάρχει η θεωρία για την δημιουργία του ανθρώπου από κάποια εξωγενη παρέμβαση στο dna των πιθήκων, όπου τα είδη διαχωριστηκαν, αλλά και η θεωρία για την βοήθεια των ανθρώπων απο εξωγήινους, πολύ πριν την εμφάνιση των πρώτων πολιτισμών, δηλ πριν το 4000 πχ κυρίως σε περιοχές περιξ της Μεσογείου αλλά και της Ινδίας.

Επεξ/σία από nhzt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου κολάει ούτε το κάστ ούτε οι εμφανίσεις τους (πολύ μουντές άχρωμες και άγευστες φαίνονται) ούτε βέβαια οτι αλλάζουνε σαν τα πουκάμισα τα φύλα και δεν ξέρω και γω τι άλλο Political correct/justice warrior crap βάλουνε...

Βρε μην ξεφτυλίζετε τα Κόμιξ ούτε τα κλασικά τα "ορθόδοξα" ούτε και τις νεότερες εκδόσεις του 2007

spacer.png

Επειδη δεν εχω ιδεα απο τα κομιξ των ετερναλς(μεχρι να διαβασω τα σχολια δεν ηξερα την υπαρξη τους) δεν με ενοχλει η αλλαγη φυλου σε καποιους απο τους ηρωες .Ελπιζω να ειναι ταινιαρα , οπως αρκετες αλλες με υπερηρωες .

Οποιος θελει "ποιοτητα"  ας δει κατι αλλο .

• Like 1

55 λεπτά πριν, aspirini είπε

Επειδη δεν εχω ιδεα απο τα κομιξ των ετερναλς(μεχρι να διαβασω τα σχολια δεν ηξερα την υπαρξη τους) δεν με ενοχλει η αλλαγη φυλου σε καποιους απο τους ηρωες .Ελπιζω να ειναι ταινιαρα , οπως αρκετες αλλες με υπερηρωες .

Οποιος θελει "ποιοτητα"  ας δει κατι αλλο .

ε καλα τωρα αμα θες να δεις ποιοτητα και περιμενεις απο Marvel..... δεν σ φταιει κανεις μετα. Ειναι καλα για αυτο που ειναι , οχι παραπανω. Αν εξαιρεσεις κανα 2 ταινιες που ηταν πολυ καλυτερες απο οσο θα επρεπε να ειναι δλδ και ηταν ευχαριστη εκπληξη. ΟΙ ταινιες τους απο την αρχη ειχαν πολυ συγκεκριμενη κατευθυνση και η ποιοτητα δεν ηταν το δυνατο τους σημειο, βεβαια δεν νομιζω να τους κατηγορησουν κιολας απο πανω γιαυτο καθως εβγαλαν δισεκατομμυρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...