CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 hour ago, zoranb said: Δεν βλέπω κάποιον άγνωστο λογαριασμό και όσον αφορά το Region, Greece έχω κ ποτέ δεν το είχα αλλάξει, βέβαια ούτε και κάποια άλλη ρύθμιση έκανα σε όλα όσα μου λέτε... δεν υπήρχε λόγος κιόλας για να κάνω κάποια τέτοια αλλαγή! 😐 Το Dial Assist, που είπε ο flyer, δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις; (Settings>Phone>κάτω-κάτω).
zoranb Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το Dial Assist, που είπε ο flyer, δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις; (Settings>Phone>κάτω-κάτω). Ναι ναι, δεν έγινε κάτι... όμως όταν απενεργοποίησα τις επαφές του Yahoo, εκείνα τα τηλ ήταν αυτά που είχαν επιρρεαστεί από την προσθήκη/αλλαγή του countrycode! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από zoranb
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 minutes ago, zoranb said: Ναι ναι, δεν έγινε κάτι... όμως όταν απενεργοποίησα τις επαφές του Yahoo, εκείνα τα τηλ ήταν αυτά που είχαν επιρρεαστεί από την προσθήκη/αλλαγή του countrycode! Μήπως η ζημιά έχει γίνει στο Yahoo account? Είδες τις επαφές στο web? Επίσης, δοκίμασες να ξανασυνδέσεις τις επαφές του Yahoo και να ξαναενεργοποιήσεις το Dial Assist?
zoranb Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Μήπως η ζημιά έχει γίνει στο Yahoo account? Είδες τις επαφές στο web? Επίσης, δοκίμασες να ξανασυνδέσεις τις επαφές του Yahoo και να ξαναενεργοποιήσεις το Dial Assist? Κάτι στο Yahoo οσμίζομαι πως έχει γίνει. To απενεργοποίησα ( dial assist και Yahoo) και μετά το ξανά ενεργοποίησα αλλά δεν έφτιαξε κάτι.
PanosK212 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 ναι κ στο Viber το ίδιο. ναι έχω κ yahoo λες αυτό να μας το έκανε;;
zoranb Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Απλώς βλέπω πως έχουμε αυτό το κοινό χωρίς να ξέρω τι φταίει όμως!
zoranb Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος στο Yahoo να δεί κανείς όλες τις τηλ επαφές του ώστε να αλλάξει τα τηλ.? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από zoranb
Sir_Pan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Ακριβώς το ίδιο και σε android. Μου βγάζει σε αρκετές επαφές το +1 ειδικά όσα είναι στο yahoo account. Ακόμα και με απενεργοποίηση του yahoo το πρόβλημα παραμένει. Αν διορθώσω μια επαφή και βάλω το +30 τότε δεν θα αλλάζει. Όλα αυτά σε android xiaomi mi 10 Στην yahoo στο web μου τις βγάζει όλες κανονικά. Στο τηλέφωνο απενεργοποίησα dial assist , τα ίδια . Καμία λύση ρε παιδιά έχει βρει κανείς;
zoranb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Στις 1/7/2021 στις 3:34 ΜΜ, Sir_Pan είπε Στην yahoo στο web μου τις βγάζει όλες κανονικά. Πώς βλέπεις τις επαφές του yahoo στο web?
Sir_Pan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Στις 2/7/2021 στις 6:30 ΜΜ, zoranb είπε Πώς βλέπεις τις επαφές του yahoo στο web? Από το mail δεξιά έχει contacts και τις βλέπεις. Όλες.
zoranb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Sir_Pan είπε Από το mail δεξιά έχει contacts και τις βλέπεις. Όλες. Ήλπιζα να βρω ένα τρόπο που να μου δελίχνει τα κινητά τους με ευκολία μεγαλύτερη, γιατί έτσι θα πρέπει να κάνω κλικ εδώ, κλικ εκεί κλπ. και εάν είναι πολλές οι επαφές είναι πολύ χρονοβόρο με τον τρόπο αυτό να γίνει έλεγχος και μετατροπή των τηλεφώνων όλων.
kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, zoranb είπε Ήλπιζα να βρω ένα τρόπο που να μου δελίχνει τα κινητά τους με ευκολία μεγαλύτερη, γιατί έτσι θα πρέπει να κάνω κλικ εδώ, κλικ εκεί κλπ. και εάν είναι πολλές οι επαφές είναι πολύ χρονοβόρο με τον τρόπο αυτό να γίνει έλεγχος και μετατροπή των τηλεφώνων όλων. μαλλον ρεσετ και απο την αρχη θα κανω γιατι εχω το ιδιο προβλημα και βαριεμαι να τα κανω ενα ενα
zoranb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τί ακριβώς θα πετύχεις με το Reset που αναφέρεις; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από zoranb
kostasbm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, zoranb είπε Τί ακριβώς θα πετύχεις με το Reset που αναφέρεις; θα κανω αρχικη εγκατασταση ...τις επαφες τις εχω πριν γινει αυτο σε αρχειο απο το app mycontacts backup και θα κανω ρεψοωερ να δω αν θα γινει απλαι αυτο με το +1..εκτος και αν υπαρχει τροπος να σβησω τις επαφες και να το κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα