Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαφνικά, τα τηλέφωνα στις επαφές που δεν είχαν μπροστά το +30, σε όλα μπήκε το +1 και δεν μπορώ να τα καλέσω και πρέπει ένα ένα να κάνω edit και να βάλω το +30... σας βγάζει νόημα γιατί έγινε κάτι τέτοιο;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ξαφνικά, τα τηλέφωνα στις επαφές που δεν είχαν μπροστά το +30, σε όλα μπήκε το +1 και δεν μπορώ να τα καλέσω και πρέπει ένα ένα να κάνω edit και να βάλω το +30... σας βγάζει νόημα γιατί έγινε κάτι τέτοιο;

ΗΠΑ δεν είναι αυτό;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zenor είπε

Ημερολόγια, λογαριασμοί, έχει εγκατασταθεί κάποιος άκυρος λογαριασμός; 

Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς να ψάξω;

Δημοσ.

ρυθμίσεις, ημερολόγια, λογαριασμοί. εκτός από τους δικούς σου λογαριασμούς εκεί μέσα βλέπεις κάποιον άλλον;

Δημοσ.

και μενα το εχει κανει

αλλα εγω   οταν ειμαι Αυστραλια πρεπει να βαλω +1 30 και το νουμερο μπορει να θυμαται αυτη την επιλογη για τα Ελληνικα νουμερα και οντως ολα τα ελληνικα

νουμερα-επαφες εχουν το +1 μπροστα

Δημοσ.
1 hour ago, zoranb said:

12.4.1

Αν δεν κάνω λάθος, στη 12.4.1 οι λογαριασμοί είναι στα Settings>Passwords & Accounts. Δες εκεί αν υπάρχει κάποιος άγνωστος λογαριασμός. Επίσης δες στα Settings>General>Language & Region, σε τι Region είσαι. 

• Like 1
Δημοσ.

τα έχω κάνει όλα  

αλλά τα νούμερα πρέπει μάλλον να διορθωθουν ήτοι να σβήσει το +1

απλά θυμίζω επειδή το τηλέφωνο μου είναι αγορασμένο Αυστραλία , όταν παίρνω από κει τηλέφωνο βάζω μπροστά το +1 30 και το νούμερο...και δεν ξέρω αν αυτό έχει παίξει κάποιο ρόλο η το iCloud account h to yahoo account δημιουργουν το προβλημα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Αν δεν κάνω λάθος, στη 12.4.1 οι λογαριασμοί είναι στα Settings>Passwords & Accounts. Δες εκεί αν υπάρχει κάποιος άγνωστος λογαριασμός. Επίσης δες στα Settings>General>Language & Region, σε τι Region είσαι. 

Δεν βλέπω κάποιον άγνωστο λογαριασμό και όσον αφορά το Region, Greece έχω κ ποτέ δεν το είχα αλλάξει, βέβαια ούτε και κάποια άλλη ρύθμιση έκανα σε όλα όσα μου λέτε... δεν υπήρχε λόγος κιόλας για να κάνω κάποια τέτοια αλλαγή! 😐

Δημοσ.
18 ώρες πριν, zoranb είπε

καλημέρα. δεν ξέρω τι είναι έγινε κ σε μένα ξαφνικά δεν μπορούσα να καλέσω κ μετά το πήρα χαμπάρι. το έψαξα δεν βρήκα κάτι κ δυστυχώς θέλει ένα ένα αλλαγή 😔

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PanosK212 είπε

καλημέρα. δεν ξέρω τι είναι έγινε κ σε μένα ξαφνικά δεν μπορούσα να καλέσω κ μετά το πήρα χαμπάρι. το έψαξα δεν βρήκα κάτι κ δυστυχώς θέλει ένα ένα αλλαγή 😔

Μήπως έχεις επαφές στο Yahoo; Επίσης το είδα και στο Viber που είχαν χαθεί τα ονόματα των επαφών και είχαν μείνει μόνο τα κινητά τους.

Επεξ/σία από zoranb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...