zoranb Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ξαφνικά, τα τηλέφωνα στις επαφές που δεν είχαν μπροστά το +30, σε όλα μπήκε το +1 και δεν μπορώ να τα καλέσω και πρέπει ένα ένα να κάνω edit και να βάλω το +30... σας βγάζει νόημα γιατί έγινε κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από zoranb
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 35 λεπτά πριν, zoranb είπε Ξαφνικά, τα τηλέφωνα στις επαφές που δεν είχαν μπροστά το +30, σε όλα μπήκε το +1 και δεν μπορώ να τα καλέσω και πρέπει ένα ένα να κάνω edit και να βάλω το +30... σας βγάζει νόημα γιατί έγινε κάτι τέτοιο; ΗΠΑ δεν είναι αυτό;
Zenor Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Ημερολόγια, λογαριασμοί, έχει εγκατασταθεί κάποιος άκυρος λογαριασμός;
zoranb Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Zenor είπε Ημερολόγια, λογαριασμοί, έχει εγκατασταθεί κάποιος άκυρος λογαριασμός; Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς να ψάξω;
Zenor Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 ρυθμίσεις, ημερολόγια, λογαριασμοί. εκτός από τους δικούς σου λογαριασμούς εκεί μέσα βλέπεις κάποιον άλλον;
kostasbm Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 και μενα το εχει κανει αλλα εγω οταν ειμαι Αυστραλια πρεπει να βαλω +1 30 και το νουμερο μπορει να θυμαται αυτη την επιλογη για τα Ελληνικα νουμερα και οντως ολα τα ελληνικα νουμερα-επαφες εχουν το +1 μπροστα
zoranb Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Zenor είπε σε τι ios είσαι ; 12.4.1
flyer Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μήπως να απενεργοποιήσεις, αν είναι ενεργοποιημένο, το dial assist?
CheOnWeb Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 hour ago, zoranb said: 12.4.1 Αν δεν κάνω λάθος, στη 12.4.1 οι λογαριασμοί είναι στα Settings>Passwords & Accounts. Δες εκεί αν υπάρχει κάποιος άγνωστος λογαριασμός. Επίσης δες στα Settings>General>Language & Region, σε τι Region είσαι. 1
kostasbm Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 τα έχω κάνει όλα αλλά τα νούμερα πρέπει μάλλον να διορθωθουν ήτοι να σβήσει το +1 απλά θυμίζω επειδή το τηλέφωνο μου είναι αγορασμένο Αυστραλία , όταν παίρνω από κει τηλέφωνο βάζω μπροστά το +1 30 και το νούμερο...και δεν ξέρω αν αυτό έχει παίξει κάποιο ρόλο η το iCloud account h to yahoo account δημιουργουν το προβλημα
zoranb Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Αν δεν κάνω λάθος, στη 12.4.1 οι λογαριασμοί είναι στα Settings>Passwords & Accounts. Δες εκεί αν υπάρχει κάποιος άγνωστος λογαριασμός. Επίσης δες στα Settings>General>Language & Region, σε τι Region είσαι. Δεν βλέπω κάποιον άγνωστο λογαριασμό και όσον αφορά το Region, Greece έχω κ ποτέ δεν το είχα αλλάξει, βέβαια ούτε και κάποια άλλη ρύθμιση έκανα σε όλα όσα μου λέτε... δεν υπήρχε λόγος κιόλας για να κάνω κάποια τέτοια αλλαγή! 😐
PanosK212 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, zoranb είπε Ξαφνικά, τα τηλέφωνα στις επαφές που δεν είχαν μπροστά το +30, σε όλα μπήκε το +1 και δεν μπορώ να τα καλέσω και πρέπει ένα ένα να κάνω edit και να βάλω το +30... σας βγάζει νόημα γιατί έγινε κάτι τέτοιο; καλημέρα. δεν ξέρω τι είναι έγινε κ σε μένα ξαφνικά δεν μπορούσα να καλέσω κ μετά το πήρα χαμπάρι. το έψαξα δεν βρήκα κάτι κ δυστυχώς θέλει ένα ένα αλλαγή 😔 1
zoranb Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PanosK212 είπε καλημέρα. δεν ξέρω τι είναι έγινε κ σε μένα ξαφνικά δεν μπορούσα να καλέσω κ μετά το πήρα χαμπάρι. το έψαξα δεν βρήκα κάτι κ δυστυχώς θέλει ένα ένα αλλαγή 😔 Μήπως έχεις επαφές στο Yahoo; Επίσης το είδα και στο Viber που είχαν χαθεί τα ονόματα των επαφών και είχαν μείνει μόνο τα κινητά τους. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα