Προς το περιεχόμενο

Σεμινάρια ERP για υπάλληλος γραφείου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω τελειώσει σχολή ηλεκτρολογίας και ο σκοπός μου ήταν να εργαστώ σε φωτοβολταίκό/ηλεκτρολογικό γραφείο για την πραγματοποίηση μελετών. Δυστηχώς λόγω του φύλου μου, είναι δύσκολη η εύρεση εργασίας στον κλάδο μου.

Σκέφτηκα λοιπόν να παρακολουθήσω σεμινάρια/προγράμματα για να ενισχύσω το βιογραφικό μου για δουλειές γραφείου.

Έχω δουλέψει CRM και ενδιαφερόμουνα για εκμάθηση ERP για κοστολόγηση/μισθοδοσία.  Αξίζει να το ασχολήθω ή προοριζεται μόνο για λογιστες/οικονομολόγους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Kitsune95 είπε

Καλησπέρα, έχω τελειώσει σχολή ηλεκτρολογίας και ο σκοπός μου ήταν να εργαστώ σε φωτοβολταίκό/ηλεκτρολογικό γραφείο για την πραγματοποίηση μελετών. Δυστηχώς λόγω του φύλου μου, είναι δύσκολη η εύρεση εργασίας στον κλάδο μου.

Σκέφτηκα λοιπόν να παρακολουθήσω σεμινάρια/προγράμματα για να ενισχύσω το βιογραφικό μου για δουλειές γραφείου.

Έχω δουλέψει CRM και ενδιαφερόμουνα για εκμάθηση ERP για κοστολόγηση/μισθοδοσία.  Αξίζει να το ασχολήθω ή προοριζεται μόνο για λογιστες/οικονομολόγους;

Κακή αρχή κάνεις, αποδιοπομπαίος τράγος το φύλο; Ίσως πιο σημαντικός λόγος είναι ότι είναι υπερκορεσμένο το επάγγελμα και συναγωνίζεσαι για ίδια θέση άτομα "ανώτερης" εκπαίδευσης; Είμαι σίγουρος ότι στα γραφεία που ζητάς δουλειά, ζητάνε δουλεία και καμιά 10ρια ΗΜΜΥτες.

Όσον αφορά το ερώτημα σου, το θεωρώ αχρείαστο.

14 ώρες πριν, Kitsune95 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα είναι σημαντικός ο ανταγωνισμός και η 'ευκολία' του πόστου, αλλα΄δυστηχώς αυτό που λέω δεν είναι υπερβολή ή δικαιολογία, αλλά κάτι που έχω ζήσει. Μεταξύ άλλων το αφεντικό του συζήγου μου έκανε πρόταση για δουλειά, μέχρι που οι συνεργάτες τον πιέσαν να με αρνηθεί καθώς 'αν μείνει έγκυος την πληρώνεις τσάμπα ένα χρόνο.'   🤷‍♀️

Αυτό πάντως, αν όντως συμβαίνει όσο συχνά νομίζεις, δε θα αλλάξει κάνοντας σεμινάρια για ERP, ή σεμινάρια για το οτιδήποτε. Γενικά πάντως είναι κρίμα να ακολουθήσεις αυτή την λογική, να προσπαθήσεις δηλαδή να γίνεις πιο ελκυστική για "άσχετη" θέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...