Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για την rtx 3050 deskop που θα βγει αυτόν τον Ιούνιο. Αρχικά είδα την τιμή της στα 150-160$(δηλαδή 130 ευρώ) και μου φάνηκε πολύ λίγη για μια rtx 3000 η οποία θα έχει επιδώσεις κοντά σε 2060 και λίγο υπερβολικά καλό. Επίσης είδα ότι η κάρτα θα βγει και ως laptop gpu (που νομίζω έχει ήδη γίνει) αλλά και ως deskop σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες δεν ανέφεραν καθόλου για deskop gpu αλλά για μόνο laptop gpu, αν κάποιος ξέρει κάτι πιο καλά για την κάρτα ή αν αυτά που βρήκα είναι βλακείες να μου πει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου 

(ΠΗΓΕΣ. ,2 )

Δημοσ.
4 ώρες πριν, porkofer είπε

Αυτό είναι και το δικό μου ερώτημα πως μια τέτοια κάρτα έχει τέτοια τιμή ;;;;;;(το λέει εδώ https://www.techradar.com/news/nvidia-geforce-rtx-3050-release-date-price-and-mobile-version-what-do-we-know)

Στα 175 λεει το λινκ παντως. Ειναι δολαρια Αυστραλιας, οχι us. Κατω απο 400 ευρω τιμη αγορας δεν παιζει, ασχετως αν εχει τοσο msrp

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να έχει επιδόσεις κοντά στην 2060 πάντως. Η 1650 την οποία η 3050 θα αντικαταστήσει έχει τη μισή απόδοση της 2060 σε 1080p (https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-gtx-1650-gaming-x/27.html). Δηλαδή θα πρέπει να δούμε ~80% αύξηση από γενιά σε γενιά για την 3050 ώστε να είναι κοντά στην 2060. That ain't happening..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Βασικά δεν θα έρθει ποτέ παρά μόνο σε φωτογραφία. 

Αν έχει 4GB που λογικά τόσα θα έχει δεν ενδιαφέρει τους miners οπότε θεωρητικά θα έχει καλύτερη διαθεσημότητα. Συν ότι είναι και μικρότερο die άρα καλύτερη παραγωγή..

Δημοσ.
Στις 25/5/2021 στις 3:56 ΜΜ, porkofer είπε

Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για την rtx 3050 deskop που θα βγει αυτόν τον Ιούνιο. Αρχικά είδα την τιμή της στα 150-160$(δηλαδή 130 ευρώ) και μου φάνηκε πολύ λίγη για μια rtx 3000 η οποία θα έχει επιδώσεις κοντά σε 2060 και λίγο υπερβολικά καλό. Επίσης είδα ότι η κάρτα θα βγει και ως laptop gpu (που νομίζω έχει ήδη γίνει) αλλά και ως deskop σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες δεν ανέφεραν καθόλου για deskop gpu αλλά για μόνο laptop gpu, αν κάποιος ξέρει κάτι πιο καλά για την κάρτα ή αν αυτά που βρήκα είναι βλακείες να μου πει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου 

(ΠΗΓΕΣ. ,2 )

Το άρθρο που δίνεις μιλάει για την 3050 desktop χωρίς να λέει ουσιαστικά τίποτα. Μάλλον εννοεί ότι η 3050 laptop (αν πατήσεις το link που δίνει και για την 3050 ti σε πάει σε άρθρο για τη laptop έκδοση) θα είναι κοντά στην 2060 max-q (αυτό έχουν περιγράψει πολλοί άλλοι). Γενικά είναι ένα ξαναγραμμένο ("κλεμμένο") άρθρο για τις εκδόσεις laptop αλλά προσπαθεί να το κρύψει........

Όσο για την τιμή μην κάνεις αναλογίες με την αξία των νομισμάτων, η κοστολόγηση δεν πάει έτσι. περίπου ότι βλέπεις σε $, περίπου το ίδιο θα είναι σε €.

Δημοσ.

καλα λενε τα διαφορα σαιτ για 100 ευρω η σειρα 3000.

ετσι θελει , να σταματησει ο κοσμακης να πληρωνει 1 καρτα 1 χιλιαρικο

εχει κ άλλα χόμπι να ασχοληθουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...