xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μιας και πιάσαμε κουβέντα για τα reviews και τους reviewers, έπεσε η ιδέα για νέο θέμα και καλώς έγινε για να αποφύγουμε τα off topic, είπα να το ανοίξω. Ας είναι το μέρος που θα γράφουμε τα review μας ή θα σχολιάζουμε τα reviews άλλων (ξένων ή Ελλήνων) από παιχνίδια. Να γίνει και η αρχή, με το biomutant που ως τώρα έχει ΜΟ 68/100 και αναμένουμε και τα λόγια των απλών θνητών, των καθημερινών χρηστών. Spoiler 2) 3) 4) και όπως έγραψα και στο θέμα του, για να δώσω πάσα και να μεταφερθεί εδώ η κουβέντα: έχω πει ότι μετά το cyberpunk δεν πρόκειται να βασιστώ σε κανένα review κανενός reviewer ποτέ, γιατί ήταν οι ίδιοι άνθρωποι(δε λέω τους 2 πάνω αποκλειστικά, γενικά το λέω) που πήγαν στον θεό ένα παιχνίδι με έναν άθλιο και βαρετό κόσμο, με χίλια δυο bugs και δεν είχαν βγάλει ΚΙΧ, είχαν πει έλα μωρέ με 1-2 patches θα φτιάξει... Και τώρα αν ακούσεις από τα 2 reviews πάνω, μιλάνε για άδειο κόσμο που ναι εντάξει φαίνεται όντως άδειος, με τον έναν να λέει "μην το αγοράσεις καν το παιχνίδι", μαντέψτε ποιο παιχνίδι θα έπρεπε να είχαν πει μη το αγοράσετε καν μεταξύ cyberpunk2077 και biomutant αντ'αυτού δε τα ζυγίζουν καλά τα καρπούζα . Του κόσμου τα reviews στο steam μου αρκούν να πάρω μια ιδέα. Anw, αρκετά με την γκρίνια μου, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. 3
Sprou Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως εμπιστεύομαι πιο πολύ εσάς .. Όσο και να υπάρχει η υποκειμενικότητα κάποια κοινά στοιχεία τα βρισκεις.. Πάμε στα ξένα και οσον αφορά το biomutant, πόσο να πέφτει έξω ο μέσος όρος 44 κριτικών του metacritic?είναι η πρώτη φορά το ξαναγράφω,που πέφτω τόσο έξω από τα βίντεο που έχω δει.. περίμενα από ικανοποιητικες έως θριαμβευτικες κριτικές για το ανωτέρω..Φυσικά περιμένω και τα σχόλια των χρηστών.. Boring διαβάζω παντού λες και σε όλα τα άλλα πηξαμε στη διαφορετικότητα των quests.. Anyway αναμένουμε.. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Sprou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα