Dimitris Me Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καλησπέρα!!!Είμαι στον αναζήτηση καινούργιας συσκευής και πραγματικά είμαι χαμένος.Το μπάτζετ μου είναι πάνω κατω 700 και οι επιλογές πολλές.Xiaomi mi 11,huawei P40(φόβος Google apps),OnePlus 9 Pro,Iphone 12 mini(τόσα χρόνια μόνο Android) η το όπλο Poco F3 (κάτοχος του F1)
Nabuko Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Dimitris Me είπε Iphone 12 mini Kαι το 11 και τα Samsung s20 και s21
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Αμαρτια σε αυτα τα λεφτα να πας σε κατι αλλο εκτος απο iphone / samsung.
BlueBlade Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Γενικά αν εξαιρέσεις το Poco, μια χαρά επιλογές είναι οι άλλες. Απλά ναι, Apple και Samsung έχουν το brand name. Προσωπικά θα έλεγα άσε το iPhone 12 mini εκτός και αν ψάχνεις συγκεκριμένα μικρό κινητό. Αν όχι , καλύτερα να κοιτάξεις το iPhone 11. Από Android αν βρίσκεις One plus 9 στα 700€ το θεωρώ πολύ καλύτερη επιλογή από τα υπόλοιπα. Προς θεού όμως, μην δώσεις 700€ για Xiaomi... 1
Andytse13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Όχι φίλε μην χαλάς τα λεφτά σου εκτός και αν είσαι photo maniac.Poco f3 δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.Εσυ που έχεις και το F1 ξέρεις...Άσε οι άλλοι μιλάνε χωρίς να έχουν το κινητό.
chios Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία σε αυτά που κοιτάς είναι άθλια, μόνο το f3 έχει καλή μπαταρία, δεν μπορεί βέβαια να συναγωνιστεί τα άλλα πάει πιο πολύ σε midrange συσκευή.
Dimitris Me Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.Εχει κάποιος επαφή με P40??Συγκριτικά η κάμερα του ίσως να είναι και η καλύτερη από τα υπόλοιπα..
BlueBlade Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, Dimitris Me είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.Εχει κάποιος επαφή με P40??Συγκριτικά η κάμερα του ίσως να είναι και η καλύτερη από τα υπόλοιπα.. Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε Huawei από την στιγμή που δεν έχουν υποστήριξη Google εφαρμογών. Για να προλάβω μερικούς, ναι γνωρίζω πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τις κάνεις Sideload αλλά το θέμα είναι δίνεις τόσα λεφτά για να μπεις σε τέτοια διαδικασία; 18 ώρες πριν, chios είπε Αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία σε αυτά που κοιτάς είναι άθλια Ε όχι και άθλια βρε φίλε. Ακόμα και το s21 με τον Exynos σε βγάζει μια μέρα με νορμάλ χρήση. Εκτός αν κάποιος ανήκει στην κατηγορία που θέλει να "λιώνει" το τηλέφωνο από το πρωί και το βράδυ να έχει και ένα 40% ακόμα η μπαταρία (φουλ υπερβολή για εμένα). Εκεί ναι ίσως να έχει θέμα.
intruder99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Samsung Galaxy S20 Ultra αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος. Αλλιώς OnePlus 9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα