Προς το περιεχόμενο

[Monitor] Xiaomi Mi Desktop 1C 23.8" 99 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή μας ημέρα,

Συμπαθητικό monitor, αν και πιθανότατα κάποιος/κάποια να χρειαστεί hdmi adaptor.

Λέτε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βγάλουν ξανά και το 34άρι σε προσφορά κοντά στα 400? Το πήρα και 3 γνωστοί μου το έχουν δει το ζήλεψαν.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, amveria είπε

Καλή μας ημέρα,

Συμπαθητικό monitor, αν και πιθανότατα κάποιος/κάποια να χρειαστεί hdmi adaptor.

Λέτε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βγάλουν ξανά και το 34άρι σε προσφορά κοντά στα 400? Το πήρα και 3 γνωστοί μου το έχουν δει το ζήλεψαν.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Black Friday 2020 είχε βγει στα 299€... άσε με ... άσε με... με το δάχτυλο στο "απόκτησέ την" ήμουν... Ας είναι καλά το έτερον μου δυόμιση... δεν την πήρα... :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για 34" ok ειναι value for money αλλα γενικά δεν ειναι ιδιατερα καλό monitor αν το θελουμε για επεγεργασία video/photos

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήπως κάποιος έχει να προτείνει κανένα μονιτορ για pc περίπου σε αυτά τα λεφτά για gaming?(οχι απαιτητικός χρήστης κανενα gta που και που fifa κτλ)

αυτο θα με καλύψει?

αυτη τη στιγμη εχω μια philips 273v

Επεξ/σία από supermarioarv
Δημοσ.

Συμπαθητικό panel αλλά με τεράστιες ελλείψεις σε 

εισόδους(πρακτικά μόνο HDMI)

δεν έχει vesa mount

Δημοσ.

Από πιστότητα/ποιότητα χρωμάτων είναι καλή για πιο επαγγελματική χρήση (φωτογραφία/γραφιστική κλπ);

Δημοσ.
21 ώρες πριν, SoraKH είπε

Από πιστότητα/ποιότητα χρωμάτων είναι καλή για πιο επαγγελματική χρήση (φωτογραφία/γραφιστική κλπ);

με 100€ για ερασιτεχνικη χρηση ναι.

Εαν τρως απο αυτο, προφανως και πας σε κατι πολυ, ΠΟΛΥ καλυτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ηρθε και την εστησα. Παρα πολυ ικανοποιημενος για τα 95 που εδωσα (ειχα 5 ευρω κουπονι απο public). Πολυ καλα χρωματα. Youtube μια χαρα. Ταινια 1080p τελεια. Πολυ ομορφη εμφανισιακα λογω του λεπτου design. Το μονο αρνητικο οτι την εβαλα λιγο πιο αριστερα απο εκει που θα ηθελα γιατι το καλωδιο φορτισης ειναι καπως μικρο. Επισης δεν εχει ηχεια αλλα σε αυτα τα χρηματα ας μην τα θελουμε ολα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/5/2021 στις 5:04 ΜΜ, prefuse είπε

για 34" ok ειναι value for money αλλα γενικά δεν ειναι ιδιατερα καλό monitor αν το θελουμε για επεγεργασία video/photos

Για video μια χαρα είναι αν το καλιμπραρεις. sRGB θες καλυψη. Για φωτογραφίες που τυχόν θα τυπωθουν, πας σε κατι καλυτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...