anesperos13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, στο μαγαζί μου κατεβαίνει ένα καλώδιο Ethernet από Router στον πάνω όροφο που έχει NOVA double play. Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ σε αυτό το καλώδιο που καταλήγει στο μαγαζί να κουμπώσω ένα router κι από εκεί να συνδέσω α) δύο POS β) το σύστημα καταγραφής με τις κάμερες για να βλέπω από το κινητό μου γ) να έχω ταυτόχρονα και ασύρματο internet Μέχρι πέρυσι όλα αυτά τα είχα συνδέσει ένας ηλεκτρολόγος χωρίς router(!) (προφανώς δεν είχα ασύρματο ίντερνετ) αλλά φέτος μετά από μια ανακαίνιση, ο μπογιατζής τα πείραξε και τώρα δεν βρίσκω τον ηλεκτρολόγο. Είναι εφικτό; Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 27 minutes ago, anesperos13 said: Καλησπέρα, στο μαγαζί μου κατεβαίνει ένα καλώδιο Ethernet από Router στον πάνω όροφο που έχει NOVA double play. Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ σε αυτό το καλώδιο που καταλήγει στο μαγαζί να κουμπώσω ένα router κι από εκεί να συνδέσω α) δύο POS β) το σύστημα καταγραφής με τις κάμερες για να βλέπω από το κινητό μου γ) να έχω ταυτόχρονα και ασύρματο internet Μέχρι πέρυσι όλα αυτά τα είχα συνδέσει ένας ηλεκτρολόγος χωρίς router(!) (προφανώς δεν είχα ασύρματο ίντερνετ) αλλά φέτος μετά από μια ανακαίνιση, ο μπογιατζής τα πείραξε και τώρα δεν βρίσκω τον ηλεκτρολόγο. Είναι εφικτό; Ευχαριστώ σου ειχε βαλει switch μαλλον.τωρα θες και access point ή παλιο adsl router να το κανεις switch,access point
anesperos13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Έχω ένα cosmote modem-router από αυτά τα πλακέ τα καινούργια τα λευκά, έχω επίσης ένα αρκετά παλιό cosmote μικρό ZTE κι έχω κι ένα ρούτερ xiaomi. Ποιο θα ήταν καλύτερο;
gapito Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 όλα θα κάνουν την δουλεία, γνώμη μου βάλε το πιο καινούργιο να έχεις και καλύτερο wifi σε θέμα απόδοσης και νομίζω πως θα έχει και 1000αρι lan. 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 On 25/05/2021 at 00:56, anesperos13 said: Έχω ένα cosmote modem-router από αυτά τα πλακέ τα καινούργια τα λευκά, έχω επίσης ένα αρκετά παλιό cosmote μικρό ZTE κι έχω κι ένα ρούτερ xiaomi. Ποιο θα ήταν καλύτερο; ή το πρωτο ή το xiomi.αναλογως ποιο μοντελο ειναι.αν καποιο εχει dual band wifi προτιμησε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα