Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vakasilis είπε

μαθήματα παιχνίδια απλά να είναι λίγο γρήγορος στα παιχνίδια

έχεις να μου προτείνεις επεξεργαστή

κάρτα γραφικών έχω MSI GeForce GT710 1GB LP

Η διαφορά που θα δεις με τον XEON είναι πολύ μικρή , στα παιχνίδια ειδικά ανεπαίσθητη.

Αν θες παιχνίδια με φθηνό μηχάνημα πάρε PS4

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παιχνίδια είναι που θέλω να παίζει είναι με fps cs go fortnite, need for speed nba fifa gta v simulator.

Μαθήματα προγραμματισμό και δημιουργία ιστοσελίδων και επεξεργασία βίντεο ήχου

Αν πάω σε i5 4670 4590 η 4690

Αν δεν υπάρξει αλλαγή ως προς την απόδοση του επεξεργαστή να κρατήσω τον i3 4130 και να κοιτάξω για κάρτα γραφικών θα είναι καλύτερα

Επεξ/σία από vakasilis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vakasilis είπε

Τα παιχνίδια είναι που θέλω να παίζει είναι με fps cs go fortnite, need for speed nba fifa gta v simulator.

Μαθήματα προγραμματισμό και δημιουργία ιστοσελίδων και επεξεργασία βίντεο ήχου

Αν πάω σε i5 4670 4590 η 4690

Αν δεν υπάρξει αλλαγή ως προς την απόδοση του επεξεργαστή να κρατήσω τον i3 4130 και να κοιτάξω για κάρτα γραφικών θα είναι καλύτερα

To cpu που έχεις νομίζω δεν έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια που αναφέρεις, η κάρτα όμως έχει. Σκέψου πως η καρτα που έχεις είναι σε δυνατότητα πιο κάτω από τα ενσωματωμένα γραφικά των σημερινών Intel που δεν φημίζονται για τις gaming επιδόσεις τους.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε άλλη κάρτα γραφικών και τουλάχιστον 8gb ram για αυτά που θες. Μια κάρτα επιπέδου gt 1030 θα παίξει τα περισσότερα στα 1080p, χωρίς όμως να έχεις απαιτήσεις να βάλεις τα settings "ψηλά". Τώρα πόσα fps θα πιάσεις;  Ισως πάρεις μια εικόνα  απο το παρακάτω

https://www.youtube.com/results?search_query=i3+4130+gt+1030

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε να δώσω την κάρτα που έχω και να πάρω μία μεταχειρισμένη ή μια καινούρια 2- 4 γβ θα είναι εντάξει έχετε να προτείνετε κάρτα γραφικών αν και απ, ότι έψαξα λίγο για κάρτα γραφικών είναι ακριβές

Δημοσ.

Μια GT 1030 (για μενα με 100-110 ευρω οχι παραπανω) οπως σου προταθηκε θα ειναι ιδανικη,και σιγουρα δεν θα παει χαμενη εαν θελησεις να τη βαλεις καπου αλλου αργοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα χωράει κάποια άλλη με παρόμοιες δυνατότητες σαν αυτήν αυτή είχε και iverclock

Επεξ/σία από vakasilis
Δημοσ.

Οι διαφορες στις διαστασεις ειναι μικρες,το κουτακι δεν το ειδα τοσο στενοχωρο στο youtube.

Ανοιξε το καπακι και μετρησε.

Οverclock κανεις με οποιαδηποτε καρτα.

Δες εδω τις διαφορες της δικης σου 710 με μια 1030.

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GT-1030-vs-Nvidia-GeForce-GT-710/m283726vsm77649

Δημοσ.

Η 1030 είναι καλή επιλογή γιατί μιλάμε για κάρτα με πολύ χαμηλή κατανάλωση σε watt και στα branded μηχανήματα δεν έχεις πολύ μεγάλο περιθώριο από το τροφοδοτικό. Σίγουρα χρειάζεσαι low profile, αν βρεις κάποια πρόταση στα μεταχειρισμένα, προτίμησε Nvidia και προσπάθησε να μην ξεπερνάει τα 50w κατανάλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Xeon που αναφερεις νομιζω δεν υποστηριζει γραφικα , προσεχε που βαδιζεις , εγω θα σε προτεινα να ψαξεις να βρεις κανεναν μεταχειρισμενο i7-4770K

με καλυτερα γραφικα απ'αυτον που εχεις , στα ιδια watt και σαφως ανωτερο και ξεκλειδωτο , ισως να χρειαστεις ψυκτρα γιατι απ'οσα αναφερεις για παιχνιδια κτλ δεν θ'αργησεις να κανεις o,c

Εδω ειναι η λιστα μ'αυτους που αναβαθμιζουν αυτον που ηδη εχεις https://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Core_i3/i3-4130.html

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/11999896/Asus-GeForce-GT-1030-2GB-OC-90YV0AU0-M0NA00.html 

μεταχειρισμένη

product_0_20180329142424_5abc86981039a.p

4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Τον Xeon που αναφερεις νομιζω δεν υποστηριζει γραφικα , προσεχε που βαδιζεις , εγω θα σε προτεινα να ψαξεις να βρεις κανεναν μεταχειρισμενο i7-4770K

με καλυτερα γραφικα απ'αυτον που εχεις , στα ιδια watt και σαφως ανωτερο και ξεκλειδωτο , ισως να χρειαστεις ξυκτρα γιατι απ'οσα αναφερεις για παιχνιδια κτλ δεν θ'αργησεις να κανεις o,c

Μπαίνει σε σφφ 4790κ εχω τροφοδοτικο νομιζω 180 βατ  η μητρικη μπορει να μην δεχεται κ επεξεργαστες εκτος και αν μπορω να βαλω μια αλλη μητρικη για να μπορω να βαλω ανωτερο επεξεργαστη οπως τον 4790 για αυτο κοιταω χεον η ι5 4590 κατι παρομοιο για αυτο και θα κρατησω τον ι3 για να αλλαξω καρτα γραφικων προς το παρον

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vakasilis είπε

https://www.skroutz.gr/s/11999896/Asus-GeForce-GT-1030-2GB-OC-90YV0AU0-M0NA00.html 

μεταχειρισμένη

product_0_20180329142424_5abc86981039a.p

Μπαίνει σε σφφ 4790κ εχω τροφοδοτικο νομιζω 180 βατ  η μητρικη μπορει να μην δεχεται κ επεξεργαστες εκτος και αν μπορω να βαλω μια αλλη μητρικη για να μπορω να βαλω ανωτερο επεξεργαστη οπως τον 4790 για αυτο κοιταω χεον η ι5 4590 κατι παρομοιο για αυτο και θα κρατησω τον ι3 για να αλλαξω καρτα γραφικων προς το παρον

Μπορεις να το αλλαξεις το τροφοδοτικο , αλλα εγω στην θεση σου αν θα ηταν να ξοδεξω εστω και για καρτα γραφικων ενα 100ρικο , θα εβαζα κατι παραπανω και θα εβρισκα ενα κομπλε pc καλυτερο και νεοτερο εστω και μεταχειρισμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...