venuets Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλησπέρα έχω αγορασμένη μια TCL 43P715 Smart 4K UHD 43 και θέλω να ρωτήσω πέρα από Netflix τι άλλο ενδιαφέρον θα μπορούσα να κάνω ; έχω σύνδεση πάνω και το wind vision box + Λαπτοπ τι παραπάνω μπορώ να κάνω ; κάποιοι λένε ότι μπορείς να βάλεις disney + κανονικά αλλά για ελληνική αγορά δεν έχω δει να είναι ανοιχτό! Εαν θέλετε προτείνεται μου εφαρμογές και λειτουργίες για την tv η και το box δεν χρησιμοποιούσα ποτε TV or Smart TV εδώ και 10+ χρονιά εάν είναι άκυρο με το θέμα παρακαλώ μεταφέρετε το ευχαριστώ για όσους απαντήσουν.
kallair Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, tsoubas είπε Καλησπέρα έχω αγορασμένη μια TCL 43P715 Smart 4K UHD 43 και θέλω να ρωτήσω πέρα από Netflix τι άλλο ενδιαφέρον θα μπορούσα να κάνω ; έχω σύνδεση πάνω και το wind vision box + Λαπτοπ τι παραπάνω μπορώ να κάνω ; κάποιοι λένε ότι μπορείς να βάλεις disney + κανονικά αλλά για ελληνική αγορά δεν έχω δει να είναι ανοιχτό! Εαν θέλετε προτείνεται μου εφαρμογές και λειτουργίες για την tv η και το box δεν χρησιμοποιούσα ποτε TV or Smart TV εδώ και 10+ χρονιά εάν είναι άκυρο με το θέμα παρακαλώ μεταφέρετε το ευχαριστώ για όσους απαντήσουν. Η τηλεοραση εχει μεσα android tv. οποτε δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο εξαρτημα. απο εφαρμογες εχει διαφορες που θα βρεις στο store. φαντασου το σαν ενα ταμπλετ περιπου συνδεμενο στην τηλεοραση σου. απο εφαρμογες παει αναλογα τις αναγκες σου κ το τί θες να δεις/κανεις. ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα το disney+ οποτε αν το θες, περιμενεις ποτε θα γινει διαθεσιμο κ σε εμας. 1
venuets Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, kallair είπε Η τηλεοραση εχει μεσα android tv. οποτε δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο εξαρτημα. απο εφαρμογες εχει διαφορες που θα βρεις στο store. φαντασου το σαν ενα ταμπλετ περιπου συνδεμενο στην τηλεοραση σου. απο εφαρμογες παει αναλογα τις αναγκες σου κ το τί θες να δεις/κανεις. ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα το disney+ οποτε αν το θες, περιμενεις ποτε θα γινει διαθεσιμο κ σε εμας. ευχαριστώ για την απάντηση! κοιτούσα να εγκαταστησω το TFT η κανένα browser αλλά τζίφος
kallair Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δεν ειναι η χρηση αυτη στα android tv αλλα το media consuming. δλδ προβολη βιντεο, φωτογραφιων, μουσικης και γενικα streaming υπηρεσιες. 1
CaptainChris Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Browser έχει η τηλεόραση είναι το T browser, μπορείς να βάλεις kodi, πρέπει να ψάξεις οδηγίες για αυτό, εγω εχω τα Stremium και TV Mucho για να βλέπω ξενα κανάλια. Έχει Amazon prime πού είναι σαν το Netflix. Disney + δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα. Στο Play store έχει πάρα πολλές εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις. Αλλα πιστεύω ότι εαν βαλεις το Kodi θα έχεις οτι χρειάζεσαι, απλά θέλει ψάξιμο. 1
venuets Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Browser έχει η τηλεόραση είναι το T browser, μπορείς να βάλεις kodi, πρέπει να ψάξεις οδηγίες για αυτό, εγω εχω τα Stremium και TV Mucho για να βλέπω ξενα κανάλια. Έχει Amazon prime πού είναι σαν το Netflix. Disney + δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα. Στο Play store έχει πάρα πολλές εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις. Αλλα πιστεύω ότι εαν βαλεις το Kodi θα έχεις οτι χρειάζεσαι, απλά θέλει ψάξιμο. ΟΚ θα το τσεκαρω
johnnym00 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 αν θελεις ταινιες και σειρες μπορεις να βαλεις στο stremio, φυσικα να προσθεσεις μεσα απο την εφαρμογη τα προσθετα που θες , θα τα βρεις με ενα συμβολο σαν παζλ οπως δηλαδη και σε πολλους browsers.
alex123456 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την tv για τον πατέρα μου η αλλαγή android (περιβάλλον) σε λειτουργία TV είναι εύχρηστη; Έχει κάποιο dedicated κουμπί για αυτο; Μπορεί να ξεκινήσει κατευθείαν σε λειτουργία tv;
CaptainChris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Ξεκινά όπως την έκλεισες, αν οταν την έκλεισες ήσουν στα κανάλια, με κανάλια θα ξεκινήσει οταν την ξανανοιξεις. Αν ήσουν σε περιβάλλον android tv εκεί θα ανοίξει. Στο μενού του android υπάρχει κουμπί για μετάβαση στα κανάλια και στο τηλεκοντρόλ κουμπί για μετάβαση στο android tv. Η διαδικασία είναι ίδια σε όλες τις android τηλεοράσεις.
Nik2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτοχος μιας εβδομάδας της παραπάνω τηλεόρασης κι εγώ και την επέλεξα γιατί είχα μια sony bravia 5ετιας με κόστος επισκευής γύρω στα 200€. Αυτήν την φορά είπα να κινηθώ πιο συντηρητικα ....άκουσα πολλές κριτικές καλές κατά τα άλλα για το συγκεκριμένο μοντέλο και τελικά την πάτησα!!!!! Εικόνα ....ΑΘΛΙΑ!! Σκοτεινή με καλό μαύρο αλλά με λευκό....κιτρινο! Γωνία θέασης μόνο απέναντι!!! Παραμετροποιηση των ρυθμίσεων ήχου και εικόνας μηδαμινή!! Απόδοση UHD πιάνει μόνο στο Netflix...τα ΗD κανάλια θυμίζουν ΥΕΝΕΔ Και λέγονταςandroid tv εννοούμε Νetflix, You tube και 10-20 εφαρμογές στο play store που απευθύνονται σε αγορά ... ΙΝΔΊΑΣ!! Όλες οι καλές εφαρμογές, browser, κτλπ δεν είναι συμβατές Μετάνιωσα ήδη γι'αυτην την αγορά.... βλέπετε η σύγκριση με την προηγούμενη sony bravia που ειχα ήταν άνιση.... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από Nik2008
CaptainChris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Σίγουρα κάτι δεν έψαξες καλά έχει πολλές ρυθμίσεις για ήχο και ειδικά εικόνα. Τα κανάλια τα δείχνει οπως αυτά εκπέμπουν. Android TV είναι σε όλες τις μάρκες ίδια, απλά κάποιες έχουν πρόσθετες εφαρμογές, η TCL έχει browser που λειτουργεί πολύ καλά. Έχει πληθώρα εφαρμογών απλά θέλει ψάξιμο. Εγω την έχω από τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προερχόμενος από Samsung.
venuets Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Εμενα έχει εξαιρετική εικόνα και γωνία θέασης αλλά έχω ένα θέμα μ τα ηχεία. Ακουγιεται ένα Τσικ Τσικ όταν βλέπω ταινίες . Το κάνει και σε Νετφλιξ και σε εξωτερικό μέσο . Δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν το κάνει συνέχεια. Υπάρχει τρόπος να ελέγξω τν ήχο πριν την στείλω για service
The_Judas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μιας και είστε κάτοιχοι της TCL, την εφαρμογή της cosmote την υποστηρίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα