michael92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, stormrain είπε Aναλογως. Εγω ειχα παρει το celi 3 στα 2μιση χρονια νομιζω με δυο 3ωρα την εβδομαδα (σε γκρουπ) στο γνωστο φροντιστηριο του κεντρου. Αλλα εξαρταται απο το αν θα κανεις ιδιαιτερα ή γκρουπακι, ποσο σκοπευεις να διαβαζεις κλπ. Από περιέργεια, πόσες ώρες διάβαζες την εβδομάδα πέρα από τα μαθήματα;
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, michael92 είπε Από περιέργεια, πόσες ώρες διάβαζες την εβδομάδα πέρα από τα μαθήματα; Να σου πω την αληθεια δεν πολυθυμαμαι γιατι εχουν περάσει καμποσα χρονακια, μεχρι το Celi 3 πάντως όχι τρομερα πολυ. Ομως για το Celi 4 εφτυσα λιγο αιμα, αλλα και παλι δεν θυμάμαι ωρες, περισσότερο ως feeling το εχω 5 λεπτά πριν, michael92 είπε Από περιέργεια, πόσες ώρες διάβαζες την εβδομάδα πέρα από τα μαθήματα; Να σου πω την αληθεια δεν πολυθυμαμαι γιατι εχουν περάσει καμποσα χρονακια, μεχρι το Celi 3 πάντως όχι τρομερα πολυ. Ομως για το Celi 4 εφτυσα λιγο αιμα, αλλα και παλι δεν θυμάμαι ωρες, περισσότερο ως feeling το εχω Εν τω μεταξυ ειχα κανει και μαθήματα για Celi 5 και ελεγα να δώσω και για αυτο, αλλα τελικά δεν εδωσα ποτε 😳 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα