michael92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, stormrain είπε Aναλογως. Εγω ειχα παρει το celi 3 στα 2μιση χρονια νομιζω με δυο 3ωρα την εβδομαδα (σε γκρουπ) στο γνωστο φροντιστηριο του κεντρου. Αλλα εξαρταται απο το αν θα κανεις ιδιαιτερα ή γκρουπακι, ποσο σκοπευεις να διαβαζεις κλπ. Από περιέργεια, πόσες ώρες διάβαζες την εβδομάδα πέρα από τα μαθήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, michael92 είπε Από περιέργεια, πόσες ώρες διάβαζες την εβδομάδα πέρα από τα μαθήματα; Να σου πω την αληθεια δεν πολυθυμαμαι γιατι εχουν περάσει καμποσα χρονακια, μεχρι το Celi 3 πάντως όχι τρομερα πολυ. Ομως για το Celi 4 εφτυσα λιγο αιμα, αλλα και παλι δεν θυμάμαι ωρες, περισσότερο ως feeling το εχω 5 λεπτά πριν, michael92 είπε Από περιέργεια, πόσες ώρες διάβαζες την εβδομάδα πέρα από τα μαθήματα; Να σου πω την αληθεια δεν πολυθυμαμαι γιατι εχουν περάσει καμποσα χρονακια, μεχρι το Celi 3 πάντως όχι τρομερα πολυ. Ομως για το Celi 4 εφτυσα λιγο αιμα, αλλα και παλι δεν θυμάμαι ωρες, περισσότερο ως feeling το εχω Εν τω μεταξυ ειχα κανει και μαθήματα για Celi 5 και ελεγα να δώσω και για αυτο, αλλα τελικά δεν εδωσα ποτε 😳 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα