dimlou Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρ'ησει το εξής: μερικές φορές, όταν πάω να αντιγράψω (γενικότερα μετακινήσω ένα αρχείο σε κάποιο άλλο φάκελο από εκεί που ειναι τώρα, μου βγάζει ένα σφάλμα και αναφορά για σφάλμα και μου λέει οτι αν συνεχίσω να έχω προβλήματα θα πρέπει να επανεκκινήσω τον η/υ.Πράγματι, οταν κάνω επανεκκίνηση όλα ρολόϊ ώσπου βέβαια να ξαναεμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα.... :? Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας απαντήσει...έστω και υποψία... Ευχαριστώ..
scyther666 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 kana scandisk?kana bad sector? kana kainourgio disko?lol...ok..makria apo mas to teleftaio....
billpeppas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Windows Problem 99,9%. Πάτα εκεί που λέει click here for more information Και πες μας τι γράφει. ( Δυστυχώς σε βλέπω για: BackUp - Format - Install Windows )...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Πριν κανεις Format περνα τα Windows απο πανω.
blk Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Πες μας τι λέει το μήνυμα μπας και κάποιος καταλάβει κάτι. Θέλω να ελπίζω πως είναι πρόβλημα τον Windows όπου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις τα windows απο πάνω.Αλλιώς.....
billpeppas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Κάνε Format και έπειτα Clean Install τα Windows. Υπάρχει περίπτωση να επιμείνει αν τα περάσεις από πάνω. ΠΟΤΕ δεν συνιστάται πέρασμα πάνω από την υπάρχουσα εγκατάσταση.
dimlou Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Κατά ΄ρχήν: ευχαριστώ όσους απάντησαν..! Κατά δεύτερον: Όπα ρε παιδιά..!!!όλοι όσοι μου απαντήσατε μου κάνατε λόγω για φορμάτ! Δηλαδή αν φταίει κάτι πάρα πολύ μικρό και λύνεται σε δευτερόλεπτα μου συστήνετε να κάνω φομρμάτ??Δεν λέω όλες ποι απόψεις σας είναι σεβαστές, αλλά γιατί να φτάνουμε σε ακραίες λύσεις??? Φιλικά dimlou...
billpeppas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Όπως είπα και στο πρώτο μου post , είναι 99.9% πρόβλημα των Windows. Και αν είναι πρόβλημα των Windows , δεν διορθώνεται παρά μόνο με Format & new windows installation. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο ( άντε , 1% ) , αλλά δεν ΕΙΝΑΙ. Κάνε backup τα πολύτιμα δεδομένα σου , και...Format.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Λές ότι σου βγάζει ένα σφάλμα... Το μήνυμα πρέπει να αναφέρει την εφαρμογή - το .exe δηλαδή, που αντιμετώπισε το πρόβλημα. Μπορείς να το γράψεις εδω? Αν δεν γράφει κάτι σχετικό, δοκίμασε κλείνοντας εφαρμογές που τρέχεις εκείνη την στιγμή (με πρώτη κατ'εμέ το antivirus - αν έχεις)... Δεν αποκλείεται να είναι κάτι στραβο στα Win, αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κάποια πραγματάκια πρώτα.
dimlou Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 H εφαρμογή που αντημετωπίζει το προβλημα είναι το explorer.exe
billpeppas Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Ε , τώρα επιβεβαιώθηκαν οι σκέψεις μου. Format all the way my friend...
scyther666 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 re sy dimlou...dokimases kana scandisk mipws exei tpt bad sectors o diskos sou? poso syxna emfanizete to provlima? dokimases to system restore?poso kairo exeis tin egatastasi afti panw?
dimlou Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 re sy dimlou...dokimases kana scandisk mipws exei tpt bad sectors o diskos sou?poso syxna emfanizete to provlima? dokimases to system restore?poso kairo exeis tin egatastasi afti panw? Έκανα και σάρωμα με τον νόρτονα και ad-aware κτλ. Όμως παρολαυτά το πρόβλημα συνεχίζει να εμφανίζεται... Τώρα η συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος είναι σχετικό πράγμα αλλά έχω την αίσθηση οτι από τότε που έκανα όλους αυτούς τους ελέγχους το πρόβλήμα εμφανίζεται ελαφρώς πιο σπάνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.