Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο budget: 360 max

Απόσταση και γωνία θέασης:   εως 3 μετρα, δεν θα βλεπω υπο γωνια.

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]:

αθλητικα γεγονοτα οπως ποδοσφαιρο κτλ, ταινιες με stremio κτλ ,torrent κτλ (αλλα αυτα θα γινουν μεσω καποιου tv box οχι μεσα απο τις smart λειτουργιες, οποτε δεν με νοιαζει ποσο καλη ειναι σαν smart. δεν θα παιζω παιχνιδια δεν θα την δουλεψω σαν pc monitor

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 40-43''

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: οχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Ultra HD , HDR (στον καλυτερο δυνατο βαθμο) ,  επισης νομιζω καλο θα ειναι να εχει Hbbtv και PVR αλλα χωρις να ειναι οτι τα θελω 100%

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : LG 43UN73006

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):

Υ.Γ. την τηλεοραση θελω να την αγορασω εως την εναρξη του euro στα μεσα Ιουνιου, και ελπιζω αυτο το γεγονος να ριξει και λιγο της τιμες.

ευχαριστω!

Επεξ/σία από johnnym00
Δημοσ.
5 ώρες πριν, CaptainChris είπε

TCL 43P715 πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της

Ένας φίλος ψάχνει στα ίδια χαρακτηριστικά και ξεχωρίζει τη Hisense 43A7100F επειδή είναι πρώτη σε κριτικές στο skroutz

Να του προτείνω την TCL καλύτερα, έχεις προσωπική εμπειρία;

Δημοσ.

Ναι την έχω είναι εκπληκτικη τηλεόραση. Εαν θέλει Hisense η 43A7300 είναι καλύτερη και η διαφορά μικρή στα λεφτά. Εγώ έχω την TCL και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Thanks 1
Δημοσ.

θα επεξεργαστω τωρα το πρωτο μηνυμα για να βοηθησω περισσοτερο την κουβεντα.

Στις 25/5/2021 στις 4:00 ΜΜ, CaptainChris είπε

TCL 43P715 πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της

την εχω δει και την εχω στα υποψιν

Στις 25/5/2021 στις 9:52 ΜΜ, GREG10ARIS είπε

Ένας φίλος ψάχνει στα ίδια χαρακτηριστικά και ξεχωρίζει τη Hisense 43A7100F επειδή είναι πρώτη σε κριτικές στο skroutz

Να του προτείνω την TCL καλύτερα, έχεις προσωπική εμπειρία;

και αυτη.

• Like 1
Δημοσ.

καμια αλλη βοηθεια? η μερες περνανε φιλαρακια. εχτες ειδα μεσω skroutz μια προσφορα για μια blaupunkt  στα 280 καπου. ειμουν υπο σκεψη...σημερα δεν υπαρχει.
το ψαξιμο συνεχιζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...