polemikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Η AMD ετοιμάζει ολομέτωπη επίθεση στην προϊοντική προσφορά της NVIDIA και από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να ανακοινώσει τις Radeon RX 6600 XT και RX 6600 (ενώ αναμένεται και RX 6500 αλλά και RX 6400). Οι δύο πρώτες κάρτες γραφικών -και οι προδιαγραφές τους- επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα μέσω δύο screenshots της εφαρμογής GPU-Z που έφτασαν στην κατοχή της ιστοσελίδας ChipHell. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τα δύο screenshots που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Radeon RX 6700 XT ενσωματώνει 2.048 stream processors, 128 TMUs, 32 ROPs και memory interface «χωρητικότητας» 128-bit ενώ διαθέτει 8GB μνήμης GDDR6. Η «απλή» Radeon RX 6600 από την άλλη διαθέτει 1.792 stream processors, 112 TMUs, 32 ROPs και επίσης 8GB μνήμης GDDR6. Όπως αναμενόταν, και οι δύο κάρτες γραφικών υποστηρίζουν το πρότυπο PCI Express 4.0, αλλά όπως έχουμε δει και από την περίπτωση της Radeon RX 5500 XT, η νέα «Navi 23» GPU στην οποία βασίζονται τα δύο νέα αυτά μοντέλα προσφέρει υποστήριξη για μόνο 8x PCIe lanes. Το GPU-Z επίσης φαίνεται να ανιχνεύει raytracing. Όσον αφορά στην Radeon RX 6400, αναμένεται να βασίζεται στην «Navi 24» GPU, η οποία θα είναι πολύ μικρότερου μεγέθους από τη «Navi 23» και θα είναι η μικρότερη GPU αρχιτεκτονικής RDNA2 της AMD. Η Navi 24 έχει το κωδικό όνομα «Beige Goby». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
tombyraider13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 H AMD έχει κάνει άλματα προόδου με τις xt γενικά, ταπεινή μου γνώμη, ωστόσο δυστυχώς και αυτή για να κοντράρει την αφρόκρεμα της nvidia αρχίζει στις τιμές και ξεφεύγει σιγά σιγά, και εμείς οι φτωχάτζες, την κοιτάμε με το κυάλι. Θα μου πεις δεν υπάρχει stock, αλλά έτσι είπα να πω το παράπονο μου για την κόκκινη ομάδα. Παρόλα αυτά την στηρίζουμε και την αγαπάμε για όλα αυτά τα χρόνια που είναι πολύ πιο προσιτή στις τιμές στις κάρτες και κυρίως στους επεξεργαστές, που είναι άπιαστη, για εμένα. Mε Λισα στο τιμόνι πάει τρένο η ομάδα. Λισα σαν αριγκάτο. 2
Runner25 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 minute ago, tombyraider13 said: H AMD έχει κάνει άλματα προόδου με τις xt γενικά, ταπεινή μου γνώμη, ωστόσο δυστυχώς και αυτή για να κοντράρει την αφρόκρεμα της nvidia αρχίζει στις τιμές και ξεφεύγει σιγά σιγά, και εμείς οι φτωχάτζες, την κοιτάμε με το κυάλι. Θα μου πεις δεν υπάρχει stock, αλλά έτσι είπα να πω το παράπονο μου για την κόκκινη ομάδα. Παρόλα αυτά την στηρίζουμε και την αγαπάμε για όλα αυτά τα χρόνια που είναι πολύ πιο προσιτή στις τιμές στις κάρτες και κυρίως στους επεξεργαστές, που είναι άπιαστη, για εμένα. Mε Λισα στο τιμόνι πάει τρένο η ομάδα. Λισα σαν αριγκάτο. λάθος κανείς κανένας μας δεν είναι φτωχός επειδή δεν μπορεί να πάρει κάρτα γραφικών, απλά οι τιμές στις κάρτες όπως και σε όλα τα ηλεκτρονικά έχουν ξεφύγει, και να τα είχα ρε φίλε 3000 για κάρτα δεν έδινα 9 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) και αλλες καρτες γραφικων που δεν θα μπορουμε να αγορασουμε !!! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Zengar Zombolt 1
Hacker?pcs Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Τρομερή επίθεση, να δούμε τι hash rate θα έχουν γιατί έτσι κι αλλιώς μόνο miners θα τις δουν. Στα reviews πλέον δεν χρειάζεται να τσεκάρουν games, μόνο τα MH/s πρέπει να έχει και τίποτα άλλο 4
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 εχει καταντησει κουραστικο το θεμα διερρευσαν.ουτε fappening να ηταν. ναι διερρευσαν απο την ιδια την εταιρεια. 😛 3
Chocobo Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, tombyraider13 είπε H AMD έχει κάνει άλματα προόδου με τις xt γενικά, ταπεινή μου γνώμη, ωστόσο δυστυχώς και αυτή για να κοντράρει την αφρόκρεμα της nvidia αρχίζει στις τιμές και ξεφεύγει σιγά σιγά, και εμείς οι φτωχάτζες, την κοιτάμε με το κυάλι. Θα μου πεις δεν υπάρχει stock, αλλά έτσι είπα να πω το παράπονο μου για την κόκκινη ομάδα. Παρόλα αυτά την στηρίζουμε και την αγαπάμε για όλα αυτά τα χρόνια που είναι πολύ πιο προσιτή στις τιμές στις κάρτες και κυρίως στους επεξεργαστές, που είναι άπιαστη, για εμένα. Mε Λισα στο τιμόνι πάει τρένο η ομάδα. Λισα σαν αριγκάτο. Ότι σου είπε ο συμφορουμίτης. Το ότι επιλέγουμε να μην δώσουμε 800 ευρώ για 1080p δεν σημαίνει πως δεν τα έχουμε. Απλά δεν αξίζει.Ούτε σαν hardware / απόδοση ούτε επειδή δεν έχει κανένα αξιόλογο game να παίξεις.Βολεύομαι και με την 4 χρονών κάρτα μου να παίξω τα μέτρια παιχνίδια που έχουν βγει. 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 52 λεπτά πριν, tombyraider13 είπε H AMD έχει κάνει άλματα προόδου με τις xt γενικά, ταπεινή μου γνώμη, ωστόσο δυστυχώς και αυτή για να κοντράρει την αφρόκρεμα της nvidia αρχίζει στις τιμές και ξεφεύγει σιγά σιγά, και εμείς οι φτωχάτζες, την κοιτάμε με το κυάλι. Θα μου πεις δεν υπάρχει stock, αλλά έτσι είπα να πω το παράπονο μου για την κόκκινη ομάδα. Παρόλα αυτά την στηρίζουμε και την αγαπάμε για όλα αυτά τα χρόνια που είναι πολύ πιο προσιτή στις τιμές στις κάρτες και κυρίως στους επεξεργαστές, που είναι άπιαστη, για εμένα. Mε Λισα στο τιμόνι πάει τρένο η ομάδα. Λισα σαν αριγκάτο. Πιστεύω πως έχει ενα μεγάλο μειονέκτημα που δεν έχει βάλει ακόμη rt cores στα μοντέλα της.
Black Demis Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 τα περισσότερα specs στης κάρτες γραφικών ειναι άχρηστα πλέον το συμαντικοτερο να ανακοινώνουν πχ τι hash rate εχει κλπ ετσι και αλλιώς 99,9 για τους miners ειναι 2
afantos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 -Με το bitcoin να πέφτει σαν μολύβι, έχουμε ελπίδα για καμία νορμάλ τιμή στις κάρτες; -Μπα, υπάρχει πάντα η δικαιολογία του κορώνα και έχουν ακριβύνει στο Θεό μέχρι και τα κουτιά ΑΤΧ. -Τα ξαναλέμε σε 2 χρονάκια....
Jos3ph Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, afantos είπε -Με το bitcoin να πέφτει σαν μολύβι, έχουμε ελπίδα για καμία νορμάλ τιμή στις κάρτες; -Μπα, υπάρχει πάντα η δικαιολογία του κορώνα και έχουν ακριβύνει στο Θεό μέχρι και τα κουτιά ΑΤΧ. -Τα ξαναλέμε σε 2 χρονάκια.... με προπαραγγελία και αναμονή 3-6 μηνών.
triplex1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Θελω να πιστευω οτι θα γεμισουν την αγορα με καρτες και προσιτες τιμες .............οπως εκαναν και την προηγουμενη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα