Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Χμ...κατσε..μαζι με τα μεταφορικα παει 30+...δεν παιζει ρόλο;;;.

Χμ, 8+11=30 ??

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Χμ, 8+11=30 ??

Αχαα..ποτε προλαβες;;...πηγα να το διορθωσο..ειχα αποθηκευμενο δικο μου συνδεσμο ebay...και το μπερδεψα με αυτο..ναι οκ...αμεσως ομως..αχαα..θα τα παραγγειλω ευχαριστω παιδια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrwtos είπε

Χμ...κατσε..μαζι με τα μεταφορικα παει 30+...δεν παιζει ρόλο;;;...αλλά και ναμην παίζει...30 και ευρω για 10 βαλβιδες;;...ολοκληρη Ελλαδα δεν υπαρχει κατι;;..πηγα σημερα το απογευμα σε 3 καταστηματα με αθλητικα διαφορα...τιποτα...ουτε ξερουν που θα βρω στο ιντερνετ μου ελεγαν αχαχ...μαλλον θα τα τσιμπισω απο το ebay και θα την φαμε...

Approx.EUR 8.14+ EUR 11.05 Shipping

Για το Ebay λέω. Λάθος βλέπω;

Δημοσ.

κάποτε, που ήταν ακριβές οι μπάλες, είχαν μόνο τα συνοικιακά μαγαζάκια.
Τώρα και φτηνές μπάλες υπάρχουν και συνοικιακά μαγαζάκια δεν υπάρχουν..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ήρθαν τέλη Ιουνίου αν και έλεγε 19 Ιουλίου θα είναι εδώ...συνολικό κόστος 19.30 ευρώ (ελεύθερο τελωνίου)είναι όντως ποιοτικές οι βαλβίδες 25 στο σύνολο σε σχέση με τις μαύρες..στην μια την πιο παλιά έμεινε ένα κοματάκι μέσα από την βαλβίδα ήταν τελείως σάπια σαν φελλός διαλυόταν...δεν μπορώ να την βγάλω με τίποτα.. κουδουνίζει λίγο αλλά οκ μια χαρά... έχω κάνει την αλλαγή και στις δύο μπάλες μια χαρά!..Πάμε για μπασκετάκι!

20210705_180105-1.jpg.a8f10c752ef1efb204fe08c67a4a1a3e.jpg

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Ήρθαν τέλη Ιουνίου αν και έλεγε 19 Ιουλίου θα είναι εδώ...συνολικό κόστος 19.30 ευρώ (ελεύθερο τελωνίου)είναι όντως ποιοτικές οι βαλβίδες 25 στο σύνολο σε σχέση με τις μαύρες..στην μια την πιο παλιά έμεινε ένα κοματάκι μέσα από την βαλβίδα ήταν τελείως σάπια σαν φελλός διαλυόταν...δεν μπορώ να την βγάλω με τίποτα.. κουδουνίζει λίγο αλλά οκ μια χαρά... έχω κάνει την αλλαγή και στις δύο μπάλες μια χαρά!..Πάμε για μπασκετάκι!

Με τί εργαλείο έβγαλες τις προβληματικές;

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Σας βρήκα μετά από αναζήτηση στο google για το θέμα! Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Η παλιά βαλβίδα έχει πέσει μέσα στην μπάλα! Υπάρχει τρόπος, πριν βάλω καινούρια, να βγάλω την παλιά;

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dpapatom είπε

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Σας βρήκα μετά από αναζήτηση στο google για το θέμα! Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Η παλιά βαλβίδα έχει πέσει μέσα στην μπάλα! Υπάρχει τρόπος, πριν βάλω καινούρια, να βγάλω την παλιά;

Ευχαριστώ!!!

Καλως ηρθες Παπαθωμα.

Διαβαζω οτι μπορεις να ρουφηξεις απο την τρυπα και λογω συμπιεσης η βαλβιδα να φτασει στην τρυπα.
Αυτος που το εγραφε ελεγε οτι το εχει κανει πολλες φορες ανα τα χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...