vforvaggelis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Φαινοταν απο τα πρωτα τρειλερ ποσο μαπα θα ειναι... 1
Konstantinio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Αληθεια εχετε δει ποτε κατι χειρωτερο; Σοβαρες απαντησεις απο αυτους που το ειδανε! 1
Deus ex machina Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Όσοι το είδατε και δε σας άρεσε, τί ακριβώς δε σας άρεσε; Σκέφτομαι να πάω να το δω αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει καλό λόγο και αναρωτιέμαι το γιατί.
Konstantinio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Deus ex machina είπε Όσοι το είδατε και δε σας άρεσε, τί ακριβώς δε σας άρεσε; Σκέφτομαι να πάω να το δω αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει καλό λόγο και αναρωτιέμαι το γιατί. Απλα μην το δεις τσαμπα 8 ευρο και 2.5 ωρες. 1. Πολεμανε κατι σαυρες και σαυρες με φτερα 2. Αν σου πω τους αλους λογους θα ριξω σποιλερ
takis69tzel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Πολύ ξεχωριστή ταινία.......εμένα μου άρεσε πάρα πάρα πολύ !!!!!! 8/10 από εμένα γιατί 9 και 10 πέρνουν τα Infinity War και Endgame. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, takis69tzel είπε Πολύ ξεχωριστή ταινία.......εμένα μου άρεσε πάρα πάρα πολύ !!!!!! 8/10 από εμένα γιατί 9 και 10 πέρνουν τα Infinity War και Endgame. Μιλάς για MCU και για SH movies, όχι γενικά σωστά?
takis69tzel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μιλάω για SH και MCU......αλλά γενικά αυτές είναι οι ταινίες που βλέπω εκτός σπάνιων περιπτώσεων.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, takis69tzel είπε Μιλάω για SH και MCU......αλλά γενικά αυτές είναι οι ταινίες που βλέπω εκτός σπάνιων περιπτώσεων. OK γιατί τρόμαξα λίγο. Το δεύτερο μέρος της πρότασης σου δεν compute και φοβάμαι να ρωτήσω οποτε το αφήνω εδώ. 1
takis69tzel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε OK γιατί τρόμαξα λίγο. Το δεύτερο μέρος της πρότασης σου δεν compute και φοβάμαι να ρωτήσω οποτε το αφήνω εδώ. Καλύτερα μην ρωτήσεις γιατί στο Nomadland για παράδειγμα ήμουν οριακά να αυτοκτονήσω....
mike299 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στις 5/11/2021 στις 5:42 ΜΜ, takis69tzel είπε Καλύτερα μην ρωτήσεις γιατί στο Nomadland για παράδειγμα ήμουν οριακά να αυτοκτονήσω.... Ε καλά, αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση για την συγκεκριμένη ταινία.
sheik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Πραγματικά η χειρότερη ταινία του MCU. Aποπνεει μια διάχυτη Bmovia καθόλη τη διάρκεια της και είναι κάτι που πρώτη φορά το νιώθω σε ταινία του MCU. Τι να πρωτοσχολιασω, διάλογοι, χαρακτήρες, σενάριο πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Ερμηνείες κάκιστες σαν να έκαναν όλοι αγγαρεία, το μοντάζ σε στιγμές αστείο και ερασιτεχνικό, πραγματικά η ταινία είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ. Επίσης επειδή με τα κόμικ δεν έχω επαφή, οι Eternals είναι όντως τοσο underpowered? Είχα την εντύπωση πως είναι μια σκάλα πάνω από Avengers αλλά αυτούς τους ξυλοφορτώνει μέχρι και ο Groot ξέρω γω. Απογοήτευση. 1
Fronimitis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δεν είχα τι να κάνω χτες βράδυ κι είπα να πάω να την δω κι εγώ ,αφού έτσι κι αλλιώς λόγω Marvel θα την έβλεπα κάποια στιγμή. Βαρέθηκα την ζωή μου...Παίζει να ήταν χειρότερη κι από το Guardians of the Galaxy 2 που κι εκεί κόντεψα να κοιμηθώ.Μην πάτε να την δείτε κάποια στιγμή θα βγει για κατέβασμα. 1
totalius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Για ποιο λογο βγήκε αυτη η ταινία ; (ενταξει εκτος το προφανές άρμεγμα ) . Προσφέρει κατι στο MCU ; Θα εχει καποια συνέχεια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα