Προς το περιεχόμενο

Arctic Liquid Freezer II 360 & Crosshair VII Dark Hero - 5950x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το revision 4 της συγκεκριμενης ψυκτρας και ακολουθωντας τις οδηγιες στο site το block δεν παταει στον επεξεργαστη. Τσεκαρα προσεκτικα τα παντα δοκιμασα δυο τρεις φορες αλλα τιποτα. Ο μονος τροπος να δουλεψει με μετρια αποτελεσματα ειναι κατευθειαν πανω το block mounted χωρις spacers που δεν ενδεικνυται φυσικα και ουτε ειναι ο φυσιολογικος τροπος να την εγκαταστησεις.

Μιλωντας με το support στο μονο που καταληξαμε ειναι μηπως ειναι μικρα τα pegs του "backplate" της μητρικης και δεν παταει σωστα αλλα στα βηματα φαινεται οτι δενει μια χαρα με τις βιδες και τα mounting clips στην μητρικη.. Οδηγιες εδω για rev 4 και ναι εβαλα σωστα το offset για 5000 series.. https://support.arctic.de/lf2-360r4

Μου κανει τρομερη εντυπωση δεν εχω ξανασυναντησει τετοιο προβλημα με AIO ή αεροψυκτρα στο παρελθον.

Καμια ιδεα για το τι μπορει να πηγαινει στραβα; Το support της Arctic καθυστερει αφορητα και ειναι ολο λυσεις τυπου τραβα φωτο να μου δειξεις αν το κανεις σωστα κλπ, δηλαδη αλλα λογια να αγαπιομαστε.. 🤔

Μου κανει εντυπωση που αποφευγει να μου απαντησει με βεβαιοτητα το support στο ερωτημα μου αν εχουν δοκιμασει ενα γνωστο συνδυασμο αυτον της μητρικης μου με την AIO τους και ολο γυρω γυρω μου το φερνει. Τι να πω δεν ξερω οντως αν κατι τραγικο μου διαφευγει αλλα τετοιο παιδεμα δεν εχω ξαναφαει με εγκασταση. Any ideas?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...