SilentVoice Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Οπως το έλαβα στο newsletter. Οροι χρήσης εδώ: https://eshop.mymarket.gr/oroi-chrisis-ekptotikou-kouponiou-thankyou10 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από SilentVoice 3 2
li@m Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Πώς ορίζεται η επόμενη αγορά; Σου βγήκε μετά από αγορά που έκανες;
PeopleAreStrange Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Και σε εμένα το ίδιο email με ίδιο κωδικό. Θα το δοκιμάσω.
SilentVoice Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, li@m είπε Πώς ορίζεται η επόμενη αγορά; Σου βγήκε μετά από αγορά που έκανες; Σε Newsletter ήρθε και το κουπόνι είναι γενικό για όλους. Εχω κανα 4μηνο να κάνω αγορά απο εκει, αλλά τώρα θα το τιμήσω το κουπονάκι.
idak22 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δε ξέρω κατά πόσο ασχολούνται βέβαια να το ψάξουν, αλλά στους όρους αναφέρει: "Η αναπαραγωγή ή/και η αντιγραφή των κουπονιών από email λογαριασμού που δεν έχει λάβει τον κωδικό μπορεί να ανιχνευθεί και η εταιρεία ενδέχεται να στραφεί με κάθε νόμιμο τρόπο κατά του παραβάτη. Δικαιούται δε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του ή/και να ακυρώσει την παραγγελία που περιλαμβάνει το κουπόνι." Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα