vagelis2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλησπέρα παιδιά.. Θέλω να μάθω πως γίνεται να δηλώσω ένα λογαριασμό ως λογαριασμό σύνταξης στην τράπεζα Πειραιώς χωρίς να πάω στο κατάστημα από το Winbank αν γίνεται.. Απο το κατάστημα μου είπαν να πάω τους πάω ενα χαρτί όταν βγει η σύνταξη για να το ορίσουν ως λογαριασμό σύνταξης αλλά λέω μήπως γίνεται από το web-banking. Να γλίτωσω την ταλαιπωρία..
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Τον λογαριασμο στον οποίο θα πληρώνεται η σύνταξη δεν τον ορίζει η τράπεζα αλλά το ταμείο το οποίο χορηγεί την σύνταξη. Αυτο το επισυνάπτει με τα δικαιολογητικά σύνταξης στο ταμείο σου, αλλιως αν έχει κενά η αίτηση δεν πρόκειται να εκδοθεί και σύνταξη. Καμια απολύτως σχέση λοιπόν δεν εχει η τράπεζα με την ερώτηση σου Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από NikosKallithea
vagelis2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Στην τράπεζα όταν πήγα μου είπαν όταν βγει η σύνταξη να τους πάω κάποιο χαρτί για να οριστεί ο λογαριασμός ως Συνταξιοδότησης αν κατάλαβα καλά.. Δηλαδή να το αφήσω έτσι και το ταμείο θα το κανονίσει?
MadPax Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Οταν κατάθεσα τα χαρτιά μου για τη σύνταξη, το μόνο που μου ζητήθηκε από το ΝΑΤ ήταν να δηλώσω ένα iban όπου θα μπαίνουν τα χρήματα και απλά έδωσα το iban του λογαριασμού που διατηρώ τόσα χρόνια, τι λογαριασμός σύνταξης και τι χαρτί από το ταμείο και παπαριές καμαρωτές σου ζητάνε, μπας και θέλουν να σου πουλήσουν κάποιο προϊόν της τράπεζας; Παρεμπιπτόντως στην Περαιώς έχω το λογαριασμό τόσα χρόνια και από το 2020 μπαίνει η σύνταξη. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από MadPax
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 36 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Καμία βοήθεια?? Τι άλλη βοήθεια θέλεις δηλαδη; Μιλα με το ταμείο σου
vagelis2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω.. Στη μητέρα μου το ζήτησαν... όταν μπει η σύνταξη να πάει και ένα χαρτί για να γίνει ο λογαριασμός σύνταξης.. "Πρόσφατο απόκομμα σύνταξης" (όταν μπει) θέλουν το είχανε γράψει σε ένα χαρτί... το βρήκα τώρα.. τώρα αυτό από που το περνώ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ θέλω να μάθω αυτό αν γίνεται να το κάνω απο winbank για να γλυτώσουμε την ταλαιπωρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα