laskos54 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Εχω εναν macbook air m1, η ωρα μου πανω δεξια εδω και εναν μηνα εχει αλλαξει χρωμα... σε κατι διαφανες... και την βλεπω ελαχιστα! Το εψαξα απο ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Μηπως το εχει συναντησει κανεις και ξερει πως φτιαχνει;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μπορείς να μεταφέρει την μπαρα απο την κάτω μεριά της οθόνης θα δεις αν θα αλλάξει;
HuskerDu Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Αυτό είναι ένδειξη ότι ενεργοποίησες το Do Not Disturb, ίσως κατά λάθος. Πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις κλικ στην ώρα πατώντας το option και θα επανέλθει. 1
laskos54 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, HuskerDu είπε Αυτό είναι ένδειξη ότι ενεργοποίησες το Do Not Disturb, ίσως κατά λάθος. Πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις κλικ στην ώρα πατώντας το option και θα επανέλθει. Να εισαι καλα φιλε! Τελικα... επεστρεψε στο κανονικο χρωμα. Αυτο ηταν αλλα ειχε φαει και καποιο κολλημα... γιατι μου εδειχνε το μην ενοχλειτε οτι δεν ηταν ενεργο. Μετα απο μερικες δοκιμες και ενεργοποιησεις και απενεργοποιησεις και επανακινησεις εστρωσε. Ευχαριστω! Αααα... παιζει ρολο και το πατημα του option... Αρχιζει το do not disturb χωρις ομως να το δειχνει ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις... Αντε να εβρισκα οτι μονο με option και κλικ πανω στην ωρα... θα επεστρεφε... Που δεν επεστρεψε την πρωτη φορα που ειπες και το δοκιμασα αλλα τελως παντων ολα καλα. Ευχαριστω! Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από laskos54
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα