Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ghost_Rider είπε

Αυτο ειναι το μελλον...Youtubers Instagrammers...καταντια

Ειναι καταντια οταν ξοδευεις χρημα για να βγει ενα βιντεο και τα εσοδα απεχουν παρασαγγας απο τα εξοδα!

Αυτοι που ξερουν απο εσοδα του youtube απο ενα τετοιο καναλι ποσα μπορει να βγαζεις το μηνα???

https://www.youtube.com/channel/UCGFbXza-uSFzUjXlQbCerFg/videos

Τον παρακολουθω και εχει κανει παταγo σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα! βεβαια ας ειναι καλα ο Tico!!!😍

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Αυτοι που ξερουν απο εσοδα του youtube απο ενα τετοιο καναλι ποσα μπορει να βγαζεις το μηνα???

Απο οτι εχω καταλαβει,το youtube πλεον δεν πληρωνει σχεδον τιποτα στους creators.

Καποτε ηταν απο 3 εως 7 cents  ανα view,αναλογα με τη χωρα θεασης και το χρονο που ειδαν το βιντεο,αλλα πλεον βλεπω πολλους creators να λενε ξεκαθαρα οτι το youtube δεν πληρωνει,και πως αν θελουν να βοηθησουν να μπουν στη σελιδα τους,η να αγορασουν το ταδε προιον,ή να συνεισφερουν ( δονατε ) σε σελιδες τυπου patreon.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Απο οτι εχω καταλαβει,το youtube πλεον δεν πληρωνει σχεδον τιποτα στους creators.

Καποτε ηταν απο 3 εως 7 cents  ανα view,αναλογα με τη χωρα θεασης και το χρονο που ειδαν το βιντεο,αλλα πλεον βλεπω πολλους creators να λενε ξεκαθαρα οτι το youtube δεν πληρωνει,και πως αν θελουν να βοηθησουν να μπουν στη σελιδα τους,η να αγορασουν το ταδε προιον,ή να συνεισφερουν ( δονατε ) σε σελιδες τυπου patreon.

Δεν νομίζω να μην πληρώνει, αλλιώς δεν θα ασχολιοντουσαν. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πληρώνει περισσότερο αυτούς που κάνουν πολλά views. Το μπείτε εκεί κάντε donate κτλ το λένε όλοι απλά για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μέχρι πριν 3 χρονια τις πληρωμές τις θυμάμαι στο 1 cent ανά view. 

Τώρα πιθανον να έπεσε και κάτω από 1. Εκεί που είναι το δύσκολο για έναν νέο είναι να αποκτήσει την ελάχιστη επισκεψημοτητα και τα κριτήρια που θέτει το YouTube με αμιγώς δικό του υλικό για να τον εντάξει στην κατηγορία που θα μπορεί να πληρώνεται. 

Πάντως, έχοντας account με χιλιάδες άτομα, όχι όμως με δικό μου υλικό, και χαζεύοντας για ώρες κάθε μέρα, μου κάνουν εντύπωση κάτι παιδάκια που ανοίγουν λογαριασμό και σηκώνουν διαφορά άκυρα βίντεο, εντελώς χαζά, δεν ξέρω αν θέλουν να πετύχουν κάτι η απλά να περάσουν την ώρα τους και να κάνουν τον χαβαλέ τους με τους φίλους τους. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Δεν νομίζω να μην πληρώνει, αλλιώς δεν θα ασχολιοντουσαν. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πληρώνει περισσότερο αυτούς που κάνουν πολλά views. Το μπείτε εκεί κάντε donate κτλ το λένε όλοι απλά για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. 

Το youtube σαν youtube απο οσο ξερω δεν πληρωνει πολλα. Προφανως οσο πιο πολλα views τοσο καλυτερα. Τα περισσοτερα λεφτα ερχονται απο τις διαφημισεις. Σε καθε βιντεο εχουν και απο ενα 2λεπτο που ευχαριστουν τον καθε σπονσορα και μιλανε γι αυτον. Αλλος λογος που πολλοι ασχολιουνται ειναι σαν ενα μεσο για να κανουν πιο γνωστους τους εαυτους τους. Πχ ενας μουσικος μπορει να ανεβαζει διαφορα βιντεακια στο youtube να μαζεψει οσους followers μπορει και απο κει να διαφημιζει κατι αλλο που κανει (τα τραγουδια του, την μπαντα του, υπηρεσιες που προσφερει mixing-mastering κλπ). Γενικα πολλοι λογοι για να  ασχοληθεις με αυτο αν εχεις την ορεξη και το πλανο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/5/2021 στις 2:34 ΜΜ, Ghost_Rider είπε

Αυτο ειναι το μελλον...Youtubers Instagrammers...καταντια

Καταλαβαίνω πως το λες γιατί δυστυχώς το youtube, instagram κτλ. έχουν μαζέψει πολύ σαβούρα με ανθρώπους που είναι ικανοί να κάνουν και να πουν το οτιδήποτε μόνο και μόνο για να γίνουν viral. Ειδικά το ελληνικό youtube σε μεγάλο μέρος του είναι ίδιο με την ελληνική τηλεόραση...

Παρόλο αυτά θεωρώ ότι υπάρχουν κανάλι ελληνικά και ξένα αξιόλογα με σοβαρό περιεχόμενο αλλά και ωραίο χιουμορ που αξίζει κανείς να τα υποστηρίξει.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Καταλαβαίνω πως το λες γιατί δυστυχώς το youtube, instagram κτλ. έχουν μαζέψει πολύ σαβούρα με ανθρώπους που είναι ικανοί να κάνουν και να πουν το οτιδήποτε μόνο και μόνο για να γίνουν viral. Ειδικά το ελληνικό youtube σε μεγάλο μέρος του είναι ίδιο με την ελληνική τηλεόραση...

Παρόλο αυτά θεωρώ ότι υπάρχουν κανάλι ελληνικά και ξένα αξιόλογα με σοβαρό περιεχόμενο αλλά και ωραίο χιουμορ που αξίζει κανείς να τα υποστηρίξει.

Ευχαριστώ φίλε μου.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Αμερική αυτό το παιδάκι κάνει κάτι ανάλογο με τον γνωστό Ryan και βγάζει εκατομμύρια τον χρόνο. 

https://www.thessnews.gr/media/7chroni-youtuber-echei-esoda-ekatommyrion-apo-ta-vinteo-tis-video/amp/

Επεξ/σία από vigor10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...