basilis222 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη ερώτηση εάν γνωρίζετε. Εχω ένα YouTube Channel και έχει αρχίσει και βγάζει κάποια χρήματα. Τι ισχύει με την φορολογία τα δηλώνω στην φορολογική μου δήλωση και φορολογούμε έτσι; Επίσης διάβασα ότι πρέπει να ανοίξω βιβλία για ατομική επιχείριση ισχύει κάτι Τέτοιο; Τα έσοδα προς το παρών είναι κάτω από 10κ το χρόνο. Σας ευχαριστώ πολύ.
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, basilis222 είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη ερώτηση εάν γνωρίζετε. Εχω ένα YouTube Channel και έχει αρχίσει και βγάζει κάποια χρήματα. Τι ισχύει με την φορολογία τα δηλώνω στην φορολογική μου δήλωση και φορολογούμε έτσι; Επίσης διάβασα ότι πρέπει να ανοίξω βιβλία για ατομική επιχείριση ισχύει κάτι Τέτοιο; Τα έσοδα προς το παρών είναι κάτω από 10κ το χρόνο. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα έσοδα η τα κέρδη ?
basilis222 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τα έσοδα η τα κέρδη ? Τα κέρδη. Αλλά υπολογίζω μέχρι τέλος του 21 να ξεπεράσουν τα 10. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από basilis222
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, basilis222 είπε Τα κέρδη. Αλλά υπολογίζω μέχρι τέλος του 21 να ξεπεράσουν τα 10. Πρέπει να συνεννοηθεις με λογιστή. ΥΓ. Τα θεωρεις λίγα ? Η μισή Ελλάδα δηλώνει κατά από 10.000€.
atrwtos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 10κ??? το χρόνο καλως...που στα καταθέτουν σε τραπεζικο λογαριασμο ,paypal;;;
giannis2429 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, basilis222 είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη ερώτηση εάν γνωρίζετε. Εχω ένα YouTube Channel και έχει αρχίσει και βγάζει κάποια χρήματα. Τι ισχύει με την φορολογία τα δηλώνω στην φορολογική μου δήλωση και φορολογούμε έτσι; Επίσης διάβασα ότι πρέπει να ανοίξω βιβλία για ατομική επιχείριση ισχύει κάτι Τέτοιο; Τα έσοδα προς το παρών είναι κάτω από 10κ το χρόνο. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα. Με τι περιεχόμενο ασχολείται το κανάλι σου φίλε;
papoys1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω και εγώ ένα θα μπορούσα να έχω κάποια λίγα έσοδα γιατί έχω περάσει κατά πολύ τα στάνταρ εδώ και καιρό αλλά σκέφτομαι τα μπλεξίματα μετά με λογιστές - εφορίες και δεν έχω δηλώσει έσοδα. Πιο πολύ για την πλάκα μου το έκανα να περνάω ελεύθερο χρόνο και δεν αποσκοπούσα σε έσοδα διότι ξεκινώντας δεν πίστευα ότι θα πιάσω τους στόχους. Από τη στιγμή όμως που ο TS έχει φτάσει σε τέτοια νούμερα εσόδων πάει να πει ότι το κανάλι του έχει μεγάλη επισκεψιμότητα άρα είναι κρίμα να τα αφήνει. Όμως αν εισπράττει τέτοια ποσά που λέει πρέπει να ενημερώσει το λογιστή του και να τα δηλώσει διότι διαφορετικά σίγουρα κάποια στιγμή θα έχει πρόβλημα. Το ποσά από όσα γνωρίζω κατατίθενται σε τραπεζικούς λογαριασμούς από το youtube στους οποίους πλέον η Εφορία έχει απευθείας πρόσβαση και κάποια στιγμή θα το εντοπίσει. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από papoys1
Elloy85 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Τίποτα δεν μπορεί να κάνει. Αν τα βάλει έτσι στη δήλωση, θα πληρώσει πολλά λεφτά πρόστιμο. Να ανοίξει εταιρεία πάλι δεν μπορεί, γιατί το κεφάλαιο που θα βάλει έχει πόθεν έσχες.
TuXaKoS Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Elloy85 είπε Τίποτα δεν μπορεί να κάνει. Αν τα βάλει έτσι στη δήλωση, θα πληρώσει πολλά λεφτά πρόστιμο. Να ανοίξει εταιρεία πάλι δεν μπορεί, γιατί το κεφάλαιο που θα βάλει έχει πόθεν έσχες. Φυσικά και έχει πολλές επιλογές και για τέτοια ποσά ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει γιατί είναι θέμα χρόνου να τον τσιμπήσουν. Φυσικά πρέπει να πληρώσει φόρο και ασφάλεια και πολλά άλλα
godfather0991 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Στις 24/5/2021 στις 2:16 ΜΜ, basilis222 είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη ερώτηση εάν γνωρίζετε. Εχω ένα YouTube Channel και έχει αρχίσει και βγάζει κάποια χρήματα. Τι ισχύει με την φορολογία τα δηλώνω στην φορολογική μου δήλωση και φορολογούμε έτσι; Επίσης διάβασα ότι πρέπει να ανοίξω βιβλία για ατομική επιχείριση ισχύει κάτι Τέτοιο; Τα έσοδα προς το παρών είναι κάτω από 10κ το χρόνο. Σας ευχαριστώ πολύ. Το πιο σωστό είναι να κάνεις έναρξη ατομικής επιχείρησης με συγκεκριμένα ΚΑΔ που αντιστοιχούν σε αυτό που κάνεις. Τα πέντε πρώτα χρόνια μπαίνεις στην ειδική κατηγορία και πληρώνεις 136ε στον ΕΦΚΑ τον μήνα. Επίσης δεν πληρώνεις προκαταβολές κτλ. για τα πέντε πρώτα χρόνια. Μέχρι τα 10,000ε εισόδημα φορολογήσαι με 9% αν ξεπεράσεις αυτό το ποσό έστω και για ένα 1ε πληρώνεις τότε 22% μέχρι τα 20,000ε Μπορείς να δηλώσεις ότι είσαι μικρή επιχείρηση έτσι ώστε να απαλλαγείς από τον ΦΠΑ ώστε να μην είσαι αναγκασμένος κάθε τρίμηνο να αποδίδεις ΦΠΑ και να έχεις τα αντίστοιχα βιβλία και να πληρώνεις συνεχώς τον λογιστή. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Αυτο ειναι το μελλον...Youtubers Instagrammers...καταντια 1
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε Αυτο ειναι το μελλον...Youtubers Instagrammers...καταντια Κανενα μελλον δεν εχουν,αλλα ειναι λυπηρη η παρούσα κατάσταση. Εχεις δει black mirror?
txcellas Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Κανενα μελλον δεν εχουν,αλλα ειναι λυπηρη η παρούσα κατάσταση. Εχεις δει black mirror? Έχω δει εγώ. Λογικά αναφέρεσαι στο επεισόδιο με τις βαθμολογίες ε; Ολο το επεισόδιο μου προκαλούσε ένα άγχος ότι έτσι θα γίνουμε. Περα από τις προσωπικές απόψεις μάγκας ο ts που βγάζει μεροκάματο και βιοποριζεται από αυτό.
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, txcellas είπε Έχω δει εγώ. Λογικά αναφέρεσαι στο επεισόδιο με τις βαθμολογίες ε; Ολο το επεισόδιο μου προκαλούσε ένα άγχος ότι έτσι θα γίνουμε. Κατα κυριο λογο σε εκεινο,ναι. Ειμαστε ηδη εκει δυστυχως,ειδικα οι γυναικες,και τα πραματα μονο θα χειροτερεψουν. Για βιοπορισμο παντως οσοι προλαβαν προλαβαν. Ηθελα και εγω να κανω ενα καναλακι με life hacks πριν καμια 6ετια,ειχα παρει και εξοπλισμο και ολα,αλλα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω. Τωρα οπου κοιταξεις θα δεις απειρα τετοια,κατα κυριο λογο μ@λ@κιες ή ξεδιαντροπες αντιγραφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα