Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ένα ελληνικό τσατ που έχει μείνει παρατημένο, δεν υπάρχουν ούτε mod πια, και ο ιδιοκτήτης δεν απαντάει σε κανένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε link παιδικής πορνογραφίας το οποίο αναφέρθηκε στη δίωξη αμέσως, αλλά και πιο πρόσφατα υπήρχε άτομο που προωθούσε την αυτοκτονία, το οποίο δεν αναφέρθηκε, και πόσα άλλα που ούτε τα ξέρουμε. Γίνεται να αναφερθεί γενικά όλη η σελίδα στην δίωξη για παρακολούθηση (θα ασχοληθεί κανείς;), ή μπορείς μόνο να αναφέρεις συγκεκριμένα περιστατικά με αποδείξεις (screenshot/links κλπ); 

Δημοσ.

με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος επικοινωνησες και να τους αναφερεις σχετικα? ειναι οι μονοι αρμοδιοι.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Είναι ένα ελληνικό τσατ που έχει μείνει παρατημένο, δεν υπάρχουν ούτε mod πια, και ο ιδιοκτήτης δεν απαντάει σε κανένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε link παιδικής πορνογραφίας το οποίο αναφέρθηκε στη δίωξη αμέσως, αλλά και πιο πρόσφατα υπήρχε άτομο που προωθούσε την αυτοκτονία, το οποίο δεν αναφέρθηκε, και πόσα άλλα που ούτε τα ξέρουμε. Γίνεται να αναφερθεί γενικά όλη η σελίδα στην δίωξη για παρακολούθηση (θα ασχοληθεί κανείς;), ή μπορείς μόνο να αναφέρεις συγκεκριμένα περιστατικά με αποδείξεις (screenshot/links κλπ); 

Το πιθανότερο να σου πουν απο την Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος, να πάς στο τοπικό Α.Τ. και να το καταθέσεις εκεί ότι έχεις.

Σε σενάρια phishing που μου έχουν τύχει και τα έχω προωθήσει στην Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος, πάντα μου λένε να πάω στο Α.Τ. της περιοχής μου. Ας καρακάνει μπαμ το phishing email .

Οπως είπε και ο xsterg , οπως και να έχει επικοινώνησε πρώτα μαζί τους.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Το πιθανότερο να σου πουν απο την Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος, να πάς στο τοπικό Α.Τ. και να το καταθέσεις εκεί ότι έχεις.

Δυστυχώς δεν έχω τίποτα από αποδεικτικά στοιχεία. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Δυστυχώς δεν έχω τίποτα από αποδεικτικά στοιχεία. 

Τουλάχιστον μάθε τι χρειάζεται να έχεις και πως μπορείς να κινηθείς. Ή ενημερώσε τους να δουν και αυτοί αν μπορούν να κάνουν κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι μου θυμίζει αυτό που λες από παλιά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς την σελίδα, θυμάμαι ακριβώς διάφορους να βρίζουν να ποσταρουν εικονες πορνο και να προωθουν την αυτοκτονία με εναν έμμεσο και αριστοτεχνικο τρόπο ο οποίος μπορούσε να επηρεάσει ευπαθη και ευαίσθητα άτομα ψυχολογικά. 

Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεσαι είναι screenshot και το link. 

Δεν χάνεις κάτι να ελέγξεις τι παίζει και με το domain, για να το έχει registered και να το πληρώνει ο ιδιοκτητης πάει να πει πως βλέπει τι γίνεται στο chat και το αφήνει έτσι επίτηδες, αλλιώς ας το κλείσει.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anexadlitipigizotikotitas είπε

δώσε λινκ του τσατ

Γιατι, για να του αυξησουμε την επισκεψιμοτητα?

Επικοινωνησε με την Δωξη οπως σου ειπαν.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, PAXromanas είπε

Πας στην ΓΑΔΑ στην Αλεξανδρας.

Ανεβαινεις στον 13ο οροφο που ειναι η ΔΗΕ.

Περιμενεις την σειρα σου, και οταν ερθει εξηγεις στον αστυνομικο υπηρεσιας τι συμβαινει.

Εσύ έτσι έκανες? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...