Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sonikk είπε

Η αξια δε του αυτοκινητου λογω παλαιοτητας δεν υπερβαινει τα 500 ευρω.

Τζάμπα ασχολείσαι

• Like 4
Δημοσ.

Το να παρεμβαλεις ενα διακοπτη σε ενα καλωδιο δεν ειναι πειραματισμος και ουτε πυρηνικη φυσικη.

Αστεια δουλεια για εναν ηλεκτρολογο και πανευκολη δουλεια.

Πιο πολυ ταλαιπωρια θα του ειναι να τραβηξει το καλωδιο για να σου φερει το διακοπτη σε βολικο σημειο.

Το οτι θα καθονται στα 5-10 λεπτα που εχουν διαθεσιμα να συνδεουν obd,η να το σηκωσουν σε γρυλο για να ψαχνουν τι εχεις κανει,φυσικα αστειο.Το θεμα ειναι να αποθαρρυνεις αυτον που θελει την ευκολη λεια και αποτελει το 98% των κλεφτρονιων.Αν πεσεις στους υπολοιπους βαρβαρους ,ε τοτε ας το παρουν το ρημαδι.

Αποτελεσματικη λυση παντως ο διακοπτης,ρε μπας και να βαλω κανεναν και στο δικο μου? :P

Παντως να συμπληρωσω πως ενας καλος ηλεκτρολογος θα σου πει και που να συνδεθει ο διακοπτης καθως σε τιποτα αισθητηρες ,δε ξερω μηπως δημιουργησει προβληματα η αυξημενη αντισταση λογο των ενωσεων και της προσθηκης καλωδιου στη διαδρομη του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, sonikk είπε

τεχνικα δεν γινεται αυτο συμφωνα με δυο μαστορες που ρωτησα σημερα.Ακομη και στη μιζα διακοπτης να εμπαινε ο κλεφτης το παρακαμπτει πανευκολα γιατι το βαζει με καλωδια μπροστα ειπαν.

Μάλλον οι μάστορες δεν γνωρίζουν τότε. Μπορείς εύκολα με ένα διακόπτη να κόψεις το ρεύμα προς την αντλία βενζίνης. Και αστούς να φέρουν γερανό να στο κλέψουν μετά 

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω έναν σαν τον https://www.ledison.gr/gr/vk-diakoptis-on-off-on.html?gclid=Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-Ion6A-F15hGo8Q3Kaj-sv4V-9jn55TJNcnR3bx2RAP9WLDhDDZHUYaAvYYEALw_wcB αλλα με δυο ποδαράκια είχα βάλει στο ένα αμάξι και εναν παρόμοιο αλλά τραβηχτό στο άλλο.Απλά κοβεις το καλώδιο ρευματος που παει στην τρόμπα και παρεμβάλεις ενα καλωδιο που θα φέρει τον διακόπτη εκεί που θες.Τον έναν τον είχα κρύψει κάτω απο το χειρόφρενο ,επρεπε να το σηκώσεις για να έχεις πρόσβαση και δεν φαινόταν ευκολα ούτως ή αλλως .Στο  άλλο  αμάξι τον είχα κρύψει στον χωρο πάνω απο τα πόδια του οδηγού κοντά στην κεντρική κονσόλα.Αυτα ήταν σε αμάξια χωρίς canbus κλπ.Και στα δύο έδειξα στους νέους ιδιοκτητες τι είχα κάνει .

• Thanks 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι να βρεις εναν καλο ηλεκτρολογο μαστορα που το εχει ξανακανει και να μην πεσεις σε τιποτα πειραματισμους και μπλεξεις μετα χειροτερα.

παντως θυμαμαι μια φορα που ενδιαφερομουν για αγορα για ενα βανακι παλια πετρελαιο επαγγελματικο και μου λεει ο τυπος στο ασχετο χωρις να το ρωτησω...΄΄εχω βαλει και συστημα που δεν μπορουν να το κλεψουν  γιατι ειχαν προσπαθησει να μου το κλεψουν 3-4 φορες΄΄. Τι συστημα ρωταω ειναι αυτο,συναγερμο εννοεις? οχι οχι μου λεει. Συστημα που ΄΄κοβει΄΄ τα πετρελαια.Δηλαδη του λεω? Και μου απανταει ως εξης.Δεν μπορω να σου πω αν δεν το αγορασεις!!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sonikk είπε

το θεμα ειναι να βρεις εναν καλο ηλεκτρολογο μαστορα που το εχει ξανακανει και να μην πεσεις σε τιποτα πειραματισμους και μπλεξεις μετα χειροτερα.

παντως θυμαμαι μια φορα που ενδιαφερομουν για αγορα για ενα βανακι παλια πετρελαιο επαγγελματικο και μου λεει ο τυπος στο ασχετο χωρις να το ρωτησω...΄΄εχω βαλει και συστημα που δεν μπορουν να το κλεψουν  γιατι ειχαν προσπαθησει να μου το κλεψουν 3-4 φορες΄΄. Τι συστημα ρωταω ειναι αυτο,συναγερμο εννοεις? οχι οχι μου λεει. Συστημα που ΄΄κοβει΄΄ τα πετρελαια.Δηλαδη του λεω? Και μου απανταει ως εξης.Δεν μπορω να σου πω αν δεν το αγορασεις!!

Ενα βανάκι (διακοπτης)  που κόβει το πετρέλαιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...