argentino3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Ως γνωστόν οι νέες τηλεοράσεις της Samsung δεν αναπαράγουν ήχο dts μέσω usb. Αν αγοραστεί κάποιος media player μπορεί να λυθεί το θέμα; Αν ναι παρακαλώ προτείνετε κάποιον. Ευχαριστώ
kallair Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στις 24/5/2021 στις 12:27 ΠΜ, argentino3 είπε Καλησπέρα, Ως γνωστόν οι νέες τηλεοράσεις της Samsung δεν αναπαράγουν ήχο dts μέσω usb. Αν αγοραστεί κάποιος media player μπορεί να λυθεί το θέμα; Αν ναι παρακαλώ προτείνετε κάποιον. Ευχαριστώ Eννοεις tv box γράφοντας media player ή καποιο app απο το store της samsung; Aν εννοεις το 2ο, τοτε οχι. θα παραμεινει το προβλημα. μονο με καποιο tv box θα μπορεις να εχεις ηχο. Το 99,9% των tv boxes θα σου κανουν δουλεια μιας και διαλεγεις εσυ με ποιο app θα κανεις την αναπαραγωγη του αρχειου.
Voodooman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Στις 24/5/2021 στις 12:27 ΠΜ, argentino3 είπε Καλησπέρα, Ως γνωστόν οι νέες τηλεοράσεις της Samsung δεν αναπαράγουν ήχο dts μέσω usb. Αν αγοραστεί κάποιος media player μπορεί να λυθεί το θέμα; Αν ναι παρακαλώ προτείνετε κάποιον. Ευχαριστώ Αγόρασα πρόσφατα μία Samsung, ξέροντας το πρόβλημα. Δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα, γιατί έχω στην τηλεόραση συνδεδεμένο και PC. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με έναν παλιό media player που είχα στην παλιά μου τηλεόραση και έτσι το είχα λύσει. Για εμένα, ο πιο απλός τρόπος που σκέφτηκα είναι να συνδέσεις ένα λάπτοπ. Επίσης σκέφτηκα μήπως η δουλειά μπορεί να γίνει και αν κάνεις cast ένα κινητό ή τάμπλετ. Το cast γίνεται πανεύκολα, σύνδεσα το κινητό και όλα μια χαρά, αλλά δεν δοκίμασα το παραπάνω σενάριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα