Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, πρόκειται να αγοράσω την πρώτη μου κάμερα για live-streaming και για τα πρώτα μου βήματα στη φωτογραφία και βίντεο. Αρχικά σκεφτόμουν την EOS M200 (mirrorless), την οποία οι περισσότεροι youtubers προτείνουν ως την καλύτερη οικονομική κάμερα για live-streaming. Ωστόσο, βρήκα επίσης την EOS 250D (Rebel SL3, DSLR) η οποία έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά με την M200 με επιπλέον features τον viewfinder και το mic input. Μεταξύ αυτών των δύο, ποια θα συνιστούσατε κυρίως για χρήση βίντεο; Ο viewfinder δεν με ενδιαφέρει τόσο και το mic input είναι κάτι χρήσιμο αλλά θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτός καθώς μπορώ να συνδέω απλώς το μικρόφωνο στον υπολογιστή όταν κάνω live-streaming. Επίσης, θα με ενδιέφερε η κάμερα να έχει οικονομικούς φακούς (maximum 200 EUR), καθώς θέλω στο μέλλον να αγοράσω φακό με μεγαλύτερο διάφραγμα (π.χ. f/2, το πολύ 35mm) για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και για astrophotography και δεν ξέρω τι συμφέρει EF-M lenses ή EF/EF-S lenses; Τέλος, η EOS 250D έχει στο kit τον EF-S 18-55mm F4-5.6 IS STM ενώ η mirrorless M200 έχει τον EF-M 15-45mm F3.5-6.3 IS STM. Ποιος από τους δύο είναι καλύτερος για βίντεο (δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το zoom, θα χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικό χώρο, με ενδιαφέρει καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό); Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από ioannis861 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλύτερα Μ200. Ο κιτ φακός είναι πιο φωτεινός και ευρυγώνιος, που είναι αυτό που θέλεις σε κλειστούς χώρους. Αν βρεις οικονομικά την Μ100, πάρε αυτήν. Μιλάμε πάντα για 1080ρ βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2021 στις 11:24 ΜΜ, ioannis861 είπε Γεια σας, πρόκειται να αγοράσω την πρώτη μου κάμερα για live-streaming και για τα πρώτα μου βήματα στη φωτογραφία και βίντεο. Αρχικά σκεφτόμουν την EOS M200 (mirrorless), την οποία οι περισσότεροι youtubers προτείνουν ως την καλύτερη οικονομική κάμερα για live-streaming. Ωστόσο, βρήκα επίσης την EOS 250D (Rebel SL3, DSLR) η οποία έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά με την M200 με επιπλέον features τον viewfinder και το mic input. Μεταξύ αυτών των δύο, ποια θα συνιστούσατε κυρίως για χρήση βίντεο; Ο viewfinder δεν με ενδιαφέρει τόσο και το mic input είναι κάτι χρήσιμο αλλά θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτός καθώς μπορώ να συνδέω απλώς το μικρόφωνο στον υπολογιστή όταν κάνω live-streaming. Επίσης, θα με ενδιέφερε η κάμερα να έχει οικονομικούς φακούς (maximum 200 EUR), καθώς θέλω στο μέλλον να αγοράσω φακό με μεγαλύτερο διάφραγμα (π.χ. f/2, το πολύ 35mm) για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και για astrophotography και δεν ξέρω τι συμφέρει EF-M lenses ή EF/EF-S lenses; Τέλος, η EOS 250D έχει στο kit τον EF-S 18-55mm F4-5.6 IS STM ενώ η mirrorless M200 έχει τον EF-M 15-45mm F3.5-6.3 IS STM. Ποιος από τους δύο είναι καλύτερος για βίντεο (δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το zoom, θα χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικό χώρο, με ενδιαφέρει καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό); ειτε με τον ενα φακο ειτε με τον αλλο ξεχνας το βιντεο σε χαμηλο φωτισμο. Εκτος αν το κανεις μερα μπροστα απο παραθυρο πχ. Εκ των πραγματων θα πρεπει να δωσεις χρηματα για αλλον φακο με μεγαλυτερο διαφραγμα. Αναφερομαι παντα βεβαια σε καλη ποιοτητα βιντεο....περα απο αυτο αν παιξεις με την καμερα κ τις ρυθμισεις της σαφως θα παρεις ενα καποιο αποτελεσμα αλλα οχι το καλυτερο. Νομιζω οτι για Live streaming μπορεις να πας και μια απο τις καλες webcam που ηδη παιζουν στην αγορα και σαφως θα σου βγουν φτηνοτερα. Με μια τετοια και ενα καλο μικροφωνο usb μπορεις να κανεις θαυμασια live με πιο μικρο κοστος Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από giantzeron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Στις 25/5/2021 στις 6:34 ΠΜ, giantzeron είπε ειτε με τον ενα φακο ειτε με τον αλλο ξεχνας το βιντεο σε χαμηλο φωτισμο. Εκτος αν το κανεις μερα μπροστα απο παραθυρο πχ. Εκ των πραγματων θα πρεπει να δωσεις χρηματα για αλλον φακο με μεγαλυτερο διαφραγμα. Αναφερομαι παντα βεβαια σε καλη ποιοτητα βιντεο....περα απο αυτο αν παιξεις με την καμερα κ τις ρυθμισεις της σαφως θα παρεις ενα καποιο αποτελεσμα αλλα οχι το καλυτερο. Νομιζω οτι για Live streaming μπορεις να πας και μια απο τις καλες webcam που ηδη παιζουν στην αγορα και σαφως θα σου βγουν φτηνοτερα. Με μια τετοια και ενα καλο μικροφωνο usb μπορεις να κανεις θαυμασια live με πιο μικρο κοστος Αρχικά είχα αγοράσει την Logitech C922 αλλά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος καθώς η ποιότητα της εικόνας ήταν πολύ χειρότερη από αυτή μέσω του EpocCam (wifi camera) και του iPhone XR μου. Χρησιμοποιώ green screen και η C922 δεν την αναγνώριζε, δεν είχε καλή αναπαράσταση χρωμάτων, όσο και περισσότερο φωτισμό να χρησιμοποιούσα. Απλώς τώρα θα ήθελα να μεταβώ σε κάτι καλύτερο από το iPhone και για αυτό ψάχνω για mirrorless-DSLR. Ψάχνωντας για την EOS M200 πολλοί προτείνουν μαζί με αυτήν να πάρει κανείς και τον prime lense EF-M 22mm f/2 αλλά είναι ακριβός στα 210-250 ευρώ, για αυτό σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα η 250D, από άποψη ποιότητας σε βίντεο, φθηνότερων φακών αλλά και από άποψη χρησιμότητας (mic input, περισσότερα controls, πιο στιβαρή κάμερα, κλπ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ioannis861 είπε Αρχικά είχα αγοράσει την Logitech C922 αλλά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος καθώς η ποιότητα της εικόνας ήταν πολύ χειρότερη από αυτή μέσω του EpocCam (wifi camera) και του iPhone XR μου. Χρησιμοποιώ green screen και η C922 δεν την αναγνώριζε, δεν είχε καλή αναπαράσταση χρωμάτων, όσο και περισσότερο φωτισμό να χρησιμοποιούσα. Απλώς τώρα θα ήθελα να μεταβώ σε κάτι καλύτερο από το iPhone και για αυτό ψάχνω για mirrorless-DSLR. Ψάχνωντας για την EOS M200 πολλοί προτείνουν μαζί με αυτήν να πάρει κανείς και τον prime lense EF-M 22mm f/2 αλλά είναι ακριβός στα 210-250 ευρώ, για αυτό σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα η 250D, από άποψη ποιότητας σε βίντεο, φθηνότερων φακών αλλά και από άποψη χρησιμότητας (mic input, περισσότερα controls, πιο στιβαρή κάμερα, κλπ.). υπαρχουν κ πολυ ακριβες webcam πχ Razer Kiyo Pro webcam unboxing & Impressions! - YouTube αν εχεις τα χρηματα ομως σαφως ειναι καλυτερο να πας σε καποιον ευρυγωνιο ( σαν τον 22mm ) με μεγαλο διαφραγμα και σε καταλληλο φωτισμο. Και με τον κιτ θα κανεις τη δουλεια σου αλα θες ΣΙΓΟΥΡΑ καλο φωτισμο.... led panel η softbox οποτε μιλαμε στη μια περιπτωση για 100 - 200 ευρω αν μιλαμε για 2 φωτα led η για 100 ευρω αν μιλαμε για softbox. Υπαρχει παντα κ η περιπτωση του ringlight... Tοσες πολλες επιλογες αναλογα τα χρηματα που θες να δωσεις... την ταλαιπωρια... το χωρο που εχεις.... το ποσο καλο αποτελεσμα θες κλπ Αν θες εξτρα πληροφοριες ελα p.m εχω ασχοληθει εκτενως με το θεμα Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από giantzeron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Σε καλό φωτισμό θα δυσκολευτείς να πάρεις καλύτερη εικόνα από το Iphone σου σε βίντεο. Όποτε θα σου έλεγα να δώσεις χρήματα σε φώτα/στούντιο κομμάτι και ήχο. Η κάμερα αξίζει αν ασχοληθείς με την χρωματική παλέτα (orange/teal look κλπ) και γενικά αν θες να πειράξεις την εικόνα του βίντεο σου στο post processing. Δε σου λέω μην παρεις κάμερα, αλλά μην περιμένεις «μεταμόρφωση». Επίσης δοκίμασε το ProMovie για iPhone. Έχει δωρεάν έκδοση να πειραματιστείς που το FilmicPro δεν έχει (η θεωρούμενη κορυφαία εφαρμογή). Θα δεις ότι αν προσέξεις το φωτισμό σου να τραβάς σε Base ISO με νορμαλ έκθεση (ας πούμε 1/60) το βίντεο από το IPhone θα είναι άριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Στις 26/5/2021 στις 11:17 ΜΜ, nickolas είπε Σε καλό φωτισμό θα δυσκολευτείς να πάρεις καλύτερη εικόνα από το Iphone σου σε βίντεο. Όποτε θα σου έλεγα να δώσεις χρήματα σε φώτα/στούντιο κομμάτι και ήχο. Η κάμερα αξίζει αν ασχοληθείς με την χρωματική παλέτα (orange/teal look κλπ) και γενικά αν θες να πειράξεις την εικόνα του βίντεο σου στο post processing. Δε σου λέω μην παρεις κάμερα, αλλά μην περιμένεις «μεταμόρφωση». Επίσης δοκίμασε το ProMovie για iPhone. Έχει δωρεάν έκδοση να πειραματιστείς που το FilmicPro δεν έχει (η θεωρούμενη κορυφαία εφαρμογή). Θα δεις ότι αν προσέξεις το φωτισμό σου να τραβάς σε Base ISO με νορμαλ έκθεση (ας πούμε 1/60) το βίντεο από το IPhone θα είναι άριστο. Είμαι ήδη αρκετά ικανοποιημένος με την ποιότητα του βίντεο με το iPhone XR μου, απλώς θα ήθελα να μεταβώ σε κάμερα μέσω HDMI capture: 1) για καλύτερη ή έστω ίδια ποιότητα εικόνας 2) μεγαλύτερη αξιοπιστία μέσω HDMI από ότι μέσω Wi-Fi σε μεγαλύτερες αποστάσεις από το PC 3) για να μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό όταν κάνω live-streaming 4) για να μην επιβαρύνω την μπαταρία του κινητού (2-3 ώρες streaming/week) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Οκ. Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι μια Μ100/200 με τον πολύ καλό 22/2 φακό δε θα σου δώσει πραγματικό low light video. Θα σου δώσει ικανοποιητικό βίντεο σε μέτριο φως δωματίου. Για πραγματικό low light (που με τα μάτια σου νιώθεις ότι είναι "σκοτεινά") θέλεις full frame και f/1.4 φακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 22 ώρες πριν, nickolas είπε Οκ. Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι μια Μ100/200 με τον πολύ καλό 22/2 φακό δε θα σου δώσει πραγματικό low light video. Θα σου δώσει ικανοποιητικό βίντεο σε μέτριο φως δωματίου. Για πραγματικό low light (που με τα μάτια σου νιώθεις ότι είναι "σκοτεινά") θέλεις full frame και f/1.4 φακό. Δεν θα έπρεπε όμως από τη στιγμή που μια κάμερα APS-C έχει πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα από ένα κινητό να βγάζει καλύτερο low light video? Κοίτα, δεν σκοπεύω να κάνω streaming στυλ gaming μέσα στο σκοτάδι, θα υπάρχει φωτισμός (π.χ. σαν το ασπρο δυνατό φως που έχει κάποιος στην κουζίνα του) απλώς δεν θα είναι και ο καλύτερος επιπέδου studio λόγω περιορισμένου budget. Μέχρις στιγμής έκανα οκ την δουλειά μου με το iPhone XR. Δηλαδή, με λάθος εντύπωση πορεύομαι για αγορά mirrorless/DSLR? Αν είναι πράγματι έτσι τότε όπως λέτε καλύτερα να μείνω με αυτό που έχω. Εναλλακτικά η αγορά βιντεοκάμερας camcorder Θα ήταν καλύτερη λύση για Low light video? Π.χ. Canon Legria HF R806, Panasonic HC-V380 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ioannis861 είπε Δεν θα έπρεπε όμως από τη στιγμή που μια κάμερα APS-C έχει πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα από ένα κινητό να βγάζει καλύτερο low light video? Κοίτα, δεν σκοπεύω να κάνω streaming στυλ gaming μέσα στο σκοτάδι, θα υπάρχει φωτισμός (π.χ. σαν το ασπρο δυνατό φως που έχει κάποιος στην κουζίνα του) απλώς δεν θα είναι και ο καλύτερος επιπέδου studio λόγω περιορισμένου budget. Μέχρις στιγμής έκανα οκ την δουλειά μου με το iPhone XR. Δηλαδή, με λάθος εντύπωση πορεύομαι για αγορά mirrorless/DSLR? Αν είναι πράγματι έτσι τότε όπως λέτε καλύτερα να μείνω με αυτό που έχω. Εναλλακτικά η αγορά βιντεοκάμερας camcorder Θα ήταν καλύτερη λύση για Low light video? Π.χ. Canon Legria HF R806, Panasonic HC-V380 Μαζί με την καλημέρα μου , να πω πως όντως πορεύεστε με λάθος όχι εντυπώσεις αλλά έχετε ξεκινήσει με τις εμπειρίες που έχετε μέχρι σήμερα από την χρήση ενός smartphone για διάφορες εργασίες , κάτι που στην συνέχεια το έχετε επεκτείνει στον φωτογραφικό εξοπλισμό πιστεύοντας πως τα μεγέθη η αν προτιμάτε τα είδη είναι ευθέως ανάλογα . Πρέπει να ξεχάσετε την χρήση του smartphone η να μείνετε σε αυτό αν σας έκανε την δουλειά σας στον βαθμό που επιθυμείτε . Δεν γίνεται κάποιος που θέλει να κάνει και τα πρώτα του βήματα στην φωτογραφία μεταξύ άλλων , να γνωρίζει αν του χρειάζεται πραγματικά ένα viewfinder η όχι , την στιγμή που δεν το έχει δοκιμάσει εκτεταμένα ώστε να έχει αποφασίσει τελικά αν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό η όχι . Το smartphone και η " λίγο απ' όλα " ευκολία στην χρήση που προσφέρει , είναι για μένα ο υπαίτιος . Αν θέλετε να προχωρήσετε , πρέπει να ξεκαθαρίσετε σε σας , τι σας ενδιαφέρει περισσότερο η φωτογραφία η το βίντεο και τα υπόλοιπα βρίσκονται , διότι η λίγο απ' όλα κατάσταση δεν υπάρχει στα φωτογραφικά συστήματα και αντίστοιχα στα βίντεο συστήματα . Φυσικά και δεν απαγορεύεται να καταλήξετε στο ότι αυτό που λειτουργεί τελικά για σας είναι αυτό που έχετε ήδη στα χέρια σας δλδ το smartphone . Στην διάθεση σας για τα περισσότερα . Σημ. Για το τι προτείνουν οι YouTubers ......... αυτό που έχω να πω είναι πως έχουν αναγάγει το " vs " ( versus ) σε επιστήμη . Όσοι μπλεχτούν με το vs ( versus ) χάνουν στην συνέχεια τον δρόμο τους , αλλά και τον χρόνο τους , που είναι η πραγματική ενασχόληση με το αντικείμενο με όποιον εξοπλισμό έχουν στα χέρια τους εκείνη την στιγμή . Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από babisskg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @babisskg Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου, ευχαριστώ. Έχεις δίκιο ότι δεν γίνεται η λίγο απ'όλα κατάσταση. Απλώς σκέφτομαι ότι αν δώσω 300 ευρώ για μια camcorder (για βίντεο-livestreaming που θέλω) δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω για φωτογραφίες, σε περιορίζει, ενώ μια mirrorless-DSLR στα 500 ευρώ φαίνεται μια καλύτερη επένδυση. Κυρίως ο λόγος που θέλω να βγάζω και φωτογραφίες είναι ότι θέλω να ασχοληθώ με την αστροφωτογράφηση κάτι που είναι αδύνατο με την κάμερα του κινητού ακόμα και σε long exposure (30s). Πέρα από αυτό δεν θα με χάλαγε να έχω φωτογραφική που βγάζει καλύτερης ποιότητας φωτό από το iPhone μου. Για το live-streaming, ναι κάνω την δουλειά μου με το iPhone XR αλλά να πω την αλήθεια δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα του. Δηλαδή τι, μήπως είναι καλύτερα αντί για mirrorless/DSLR να πάρω καινούργιο κινητό? Είναι ότι ήδη 1 χρόνο χρησιμοποιώ το κινητό και σκέφτομαι να πάω σε κάτι πιο σοβαρό, καλύτερο χωρίς όμως να καταξοδευτώ (μέχρι 500 ευρώ budget). Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από ioannis861 update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, ioannis861 είπε @babisskg Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου, ευχαριστώ. Έχεις δίκιο ότι δεν γίνεται η λίγο απ'όλα κατάσταση. Απλώς σκέφτομαι ότι αν δώσω 300 ευρώ για μια camcorder (για βίντεο-livestreaming που θέλω) δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω για φωτογραφίες, σε περιορίζει, ενώ μια mirrorless-DSLR στα 500 ευρώ φαίνεται μια καλύτερη επένδυση. Κυρίως ο λόγος που θέλω να βγάζω και φωτογραφίες είναι ότι θέλω να ασχοληθώ με την αστροφωτογράφηση κάτι που είναι αδύνατο με την κάμερα του κινητού ακόμα και σε long exposure (30s). Πέρα από αυτό δεν θα με χάλαγε να έχω φωτογραφική που βγάζει καλύτερης ποιότητας φωτό από το iPhone μου. Μα το είπα ήδη και νομίζω πως προέχει σαν βήμα ποιο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα , η φωτογραφία η κάτι άλλο . Σίγουρα σ' αυτό το στάδιο δεν έχει νόημα αν θα είναι Canon τάδε η τάδε . Περιμένουμε νεότερα από σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση προτεραιότητα έχει το βίντεο, άρα να υποθέσω ένα camcorder/βιντεοκάμερα είναι μονόδρομος? Αν έχετε να προτείνετε κάτι μέχρι 300-400 ευρώ από camcorder (Panasonic, Canon που είναι σίγουρο ότι έχουν clean hdmi out) θα το εκτιμούσα https://www.skroutz.gr/c/58/videocameres.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, ioannis861 είπε Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση προτεραιότητα έχει το βίντεο, άρα να υποθέσω ένα camcorder/βιντεοκάμερα είναι μονόδρομος? Αν έχετε να προτείνετε κάτι μέχρι 300-400 ευρώ από camcorder (Panasonic, Canon που είναι σίγουρο ότι έχουν clean hdmi out) θα το εκτιμούσα https://www.skroutz.gr/c/58/videocameres.html Από εδώ και πέρα , πρέπει να αναλάβουν οι φίλοι που έχουν εμπειρία από βίντεο γενικά . Η δική μου παρέμβαση ήταν για φωτογραφία . Ακόμη καλύτερα , αφού είναι πλέον ξεκάθαρο να το ανοίξετε σαν καινούργιο θέμα , όπου πιστεύω θα έχετε ανταπόκριση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα