Sterben_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Καλησπέρα! Η απορία μου είναι γενική, πως μπορεί να δημιουργηθεί μία νέα εταιρεία κινητής στην Ελλάδα; Πέρα από το κόστος, τι άδειες κλπ χρειάζονται; Έχουν αγοραστεί σχεδόν όλα τα νούμερα 690 / 694 / 695 / 698 κλπ, αυτά που έχουν μείνει είναι διαθέσιμα για κατοχύρωση; Επίσης για δημιουργία SIM τι χρειάζεται; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει; Αν όχι, γνωρίζετε πού μπορούμε απευθυνθούμε για να τα μάθουμε αυτά; Γιατί από χώρα σε χώρα αλλάζουν όλα και δε βγαίνει με search στο internet. Ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, Sterben_ είπε Καλησπέρα! Η απορία μου είναι γενική, πως μπορεί να δημιουργηθεί μία νέα εταιρεία κινητής στην Ελλάδα; Πέρα από το κόστος, τι άδειες κλπ χρειάζονται; Έχουν αγοραστεί σχεδόν όλα τα νούμερα 690 / 694 / 695 / 698 κλπ, αυτά που έχουν μείνει είναι διαθέσιμα για κατοχύρωση; Επίσης για δημιουργία SIM τι χρειάζεται; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει; Αν όχι, γνωρίζετε πού μπορούμε απευθυνθούμε για να τα μάθουμε αυτά; Γιατί από χώρα σε χώρα αλλάζουν όλα και δε βγαίνει με search στο internet. Ευχαριστώ! https://www.tanea.gr/2020/07/16/economy/adeies-kinitis-tilefonias-5g-se-3673-ekat-eyro-anamenetai-na-eispraksei-i-kyvernisi/ https://www.thomasnet.com/articles/top-suppliers/sim-cards-manufacturers-and-suppliers/
cornix Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Αδεια απο ΕΕΤΤ και εφοσον δεν χρησιμοποιησει η εταιρεια ηδη υπαρχων κεραιων αλλων παροχων τοτε χρειαζεται αδεια απο δημο .
Lanike71 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Αν έχεις τα χρήματα, μην ξεκινάς κάτι τέτοιο. Θα σε πρήξει ο κάθε φτωχός με τη βλακεία του "ναι, μου πήρατε 1 ευρώ με τα megabyte που κατανάλωσα" κλπ. Άνοιξε ένα ιντερνετικό καζίνο να βρεις την υγειά σου. Νομίζω 2 εκ. θες σε απόθεμα για τις πρώτες "πληρωμές" των παιχτών.
Sterben_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, adi32 είπε Θες να ανοίξεις εταιρεία κινητής τηλεφωνίας? Για να σου πω την αλήθεια, το αν θα θέλω εξαρτάται πολύ από το τί χρειάζεται. Αλλά σε γενικές γραμμές ναι 45 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Αν έχεις τα χρήματα, μην ξεκινάς κάτι τέτοιο. Θα σε πρήξει ο κάθε φτωχός με τη βλακεία του "ναι, μου πήρατε 1 ευρώ με τα megabyte που κατανάλωσα" κλπ. Άνοιξε ένα ιντερνετικό καζίνο να βρεις την υγειά σου. Νομίζω 2 εκ. θες σε απόθεμα για τις πρώτες "πληρωμές" των παιχτών. Ενώ τα "έχω βάλει 5 ευρώ, γιατί δεν έχω free spins?" είναι καλύτερο χαχαχα. Νομίζω αυτά παντού παίζουν
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, Sterben_ είπε Για να σου πω την αλήθεια, το αν θα θέλω εξαρτάται πολύ από το τί χρειάζεται. Αλλά σε γενικές γραμμές ναι Ενώ τα "έχω βάλει 5 ευρώ, γιατί δεν έχω free spins?" είναι καλύτερο χαχαχα. Νομίζω αυτά παντού παίζουν If you have to ask ,you can't afford it.
adi32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Από ότι κατάλαβα έχετε αρκετά εκατομμύρια στην άκρη και δεν είναι και Παρασκευή
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Sterben_ είπε πως μπορεί να δημιουργηθεί ιδρυθεί μία νέα εταιρεία κινητής στην Ελλάδα; Καλό διάβασμα https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/3130 1
Lanike71 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 38 λεπτά πριν, Sterben_ είπε Ενώ τα "έχω βάλει 5 ευρώ, γιατί δεν έχω free spins?" είναι καλύτερο χαχαχα. Νομίζω αυτά παντού παίζουν Η διαφορά είναι ότι στην κινητή, μπορεί να σου φύγει για 1 ευρώ και σου δίνει κατά μέσο όρο 30 ευρώ το μήνα. Στο καζίνο θα τον ξεγελάσεις σα μωρό παιδί με 5 ευρώ freebet και θα σου σκάει καμία 100άρα ευρώ το μήνα.
Sterben_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, adi32 είπε Από ότι κατάλαβα έχετε αρκετά εκατομμύρια στην άκρη και δεν είναι και Παρασκευή Αν τα είχα φαντάζομαι θα έβρισκα απίθανους τρόπους να τα "σπαταλήσω"! Δεν τα έχω, αλλά θα ήθελα να ξέρω αρχικά τι χρειάζεται και σε δεύτερη φάση πόσα, καθώς μέσω κάποιων άλλων ιδεών το οικονομικό κομμάτι μπορεί να λύνεται. Το βασικότερο πρόβλημα σε αυτό το στάδιο είναι τόσο η άγνοιά μου για τη διαδικασία, όσο και η γραφεικρατία που τη συνοδεύει. 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Καλό διάβασμα https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/handle/unipi/3130 Από τα περιεχόμενα βλέπω ότι μάλλον θα τα βρω όλα όσα χρειάζομαι! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
mphxths Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sterben_ είπε μέσω κάποιων άλλων ιδεών το οικονομικό κομμάτι μπορεί να λύνεται. Δεν μας λες αυτες τις "αλλες ιδεες" να λυσουμε το οικονομικο μας προβλημα και εμεις ? Εχω full face και αυτοκινητο διαφυγης αν χρειαστει. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα