pmghal Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Η κατασταση εχει ως εξης: ειπα σε ενα φιλο μου να μου αγορασει μελανια για τον εκτυπωτη μου (ΗΡ 815C) και αυτος μη γνωριζοντας και πολλα απο υπολογιστες (οχι οτι ο γραφων γνωριζει κατι αλλα σε καποιον επρεπε να αποδωσω ευθυνη) πηρε επαναγεμισμενα μελανια συμβατα με τον εκτυπωτη μου. Δεν εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον τετοια μελανια καθως γνωριζω οτι η εταιρια (για ηλιου φαεινοτερους λογους) δεν τα συστηνει. Η ερωτηση οπως φανταστηκατε ειναι κατα ποσο ειναι ασφαλες να χρησιμοποιησω αυτα τα μελανια. Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Στης HP τους εκτυπωτές είναι που λέμε πως "η κεφαλή βρίσκετε στην εκάστοτε αμπούλα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ναι αλλά αν δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσεις για αρκετό καιρό, στις διακοπές π.χ., αφαίρεσέ τα, διότι μερικές φορές "τρέχουν", ελάχιστα, και ξεραίνονται και μπορεί να προκαλέσει ζημιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmghal Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Σας ευχαριστω αγαπητοι ομοιοπαθεις αυπνοι! ¨ Ειχα ξεχασει να αναφερω οτι τα μελανια ειναι καποιας εταιριας Microjet... αν σας λεει κατι αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Η κατασταση εχει ως εξης: ειπα σε ενα φιλο μου να μου αγορασει μελανια για τον εκτυπωτη μου (ΗΡ 815C) και αυτος μη γνωριζοντας και πολλα απο υπολογιστες (οχι οτι ο γραφων γνωριζει κατι αλλα σε καποιον επρεπε να αποδωσω ευθυνη) πηρε επαναγεμισμενα μελανια συμβατα με τον εκτυπωτη μου. Δεν εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον τετοια μελανια καθως γνωριζω οτι η εταιρια (για ηλιου φαεινοτερους λογους) δεν τα συστηνει. Η ερωτηση οπως φανταστηκατε ειναι κατα ποσο ειναι ασφαλες να χρησιμοποιησω αυτα τα μελανια. Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση. Οι εταιρίες δεν τα συστήνουν , γιατί θέλουν να μας χρεώνουν για 25 ευρώ το cartridge και 40 ευρώ για χαρτί εκτυπωτή! Πάντως δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα μελάνια , αν και τη συγκεκριμένη μάρκα δεν την έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imidazole Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Egw panta tetoia xrhsimopoiw se paromoio ektypwth ths Hewllet Packard kai den eixa provlhma. Oi etaireies vasizontai sto systhma "sou poulaw fthna ton ektypwth gia na sta parw meta apo ta melanakia!" Gia auto einai toso akriva kai oxi giati a3izoun toso h giati oi alles etaireies den mporoun na ftia3oun paromoia. Kai vevaia mporun na ftia3oun! Akoma kalytera egw 8a sou proteina na pareis kit epanagemishs gia melanakia. Einai akoma pio fthna kai 3anagemizeis monos sou ta melania. To arnhtiko einai oti 8a se paideusoun ligo mexri na ta ma8eis- alla sthn anagh rwtas kai kapoion insomniac;-) (h mou stelneis pm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 προτεινω να μην χρησιμοποιησεις μελανια μαιμου. δουλευω σε αντιπροσωπεια μεγαλης εταιριας στο χωρο, και σου συνιστω να ΜΗΝ κανεις τετοια κινηση... πρωτα απ' ολα, εαν εχεις το παραμικρο προβλημα με τον εκτυπωτη, τον πας για service, ακομα και αν τον εχεις αγορασει πριν 10 μερες, χανεις την εγγυηση, λογω κακης λειτουργιας.2ον, εχουν ερθει πολλες φορες στα χερια μου εκτυπωτες, για τους οποιους οι πελατες μου λενε, οτι το μελανι κραταει πολυ λιγοτερο σε σχεση με το κανονικο, οτι τρεχει μεσα (ειδικα στα epson που βαζουν απο κατω ταινια η σελοτειπ, το οποιο ξεκολαει με την ζεστη και...αστο καλυτερα!).3ον, εχει παρουσιαστει αρκετες φορες προβλημα στην κεφαλή εκτύπωσης, λογω μελανιων ειτε αναγωμομενων, ειτε απο ασχετες εταιριες (βλεπε pelican κλπ κλπ κλπ.....) διοτι τα αυθεντικα μελανια, δεν περιεχουν μονο μελανι στο δοχειο, αλλα και καποια κυκλωματα για τον ελεγχο στη σταθμη κλπ.αν εσυ λοιπον βαλεις δοχειο απο ασχετη εταιρια, εισαι σιγουρος οτι τα κυκλωματα ειναι οκ, και οτι δεν θα σου βγαλουν τον εκτυπωτη BLR? η να στο πω ποιο απλα, προβλημα στα ηλεκτρονικα του δοχειου, σου βραχυκυκλωνει την κεφαλη (περιπου 20-50 ευρω, αναλογα τον εκτυπωτη, το μοντελο κλπ). αν ομως σου παρει μαζι και τον φορεα της κεφαλης, παρε καλυτερα καινουργιο εκτυπωτη.....θα υπολογιζεις απο 50 ευρω, συν την εργασια.αν δε, βρουν τα μουφα μελανια μεσα?βαλε και αλλα τοσα, γιατι δεν εχεισ εγγυηση, οποτε χρεωνεσαι με διαφορετικο κοστολογιο την εργασια... και για να μην μπερδευομαστε, δεν ειναι δικια μου η εταιρια, υπαλληλος ειμαι (τεχνικος, για τους εκτυπωτες...) αλλα μιλαω σχεδον καθε μερα με την αντιπροσωπεια αθηνων, και γνωριζω τις διαδικασιες.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Se HP poia kefali tha soy braxykyklwsei??Ayti poy paei mazi me to melani??? Kai episis min ksanakoysw asxeti tin pelican....imarton re paidia...gia pigaine sto http://www.pelican.de na deis ti esti pelican ston xwro twn melaniwn kai loipwn analwsimwn kai mi....Otan i pelican evgaze styloys oi kyrios Hewlett kai o kyrios Packard itan stin koilia tis mamas toys.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Εντάξει ρε αδερφέ είπαμε να τιμάς το ψωμί που τρως αλλά ειδικά εκεί που έλεγες για τις κεφαλές το ξετίναξες... Και ΟΚ ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Τα cartidges που είναι original, και απλώς έχουν ξαναγεμιστεί τι πρόβλημα ακριβώς έχουν; Εκτός και αν τα ολοκληρωμένα "πεθαίνουν" όταν τελειώσει το μελάνι και έτσι ενδέχεται μόλις τα ξαναβάλουμε γεμάτα το ολοκληρωμένο όντως νεκρό να μην μπορεί να μου ελέγχει τη στάθμη. Και ας μην αναφερθώ στις νταβαντζιλίστικες πρακτικές της Epson η οποία και καλά για να διαφυλάξει την ποιότητα των εκτυπώσεων της εμφανίζει ως άδεια μισογεμάτα μελάνια, μόλις παρέλθει συγκεκριμένος αριθμός εκτυπώσεων. Και στην τελική, κουλός δεν είναι ο άλλος αν ο εκτυπωτής ψοφίσει πολύ απλά... θα βγάλει τα μελάνια και θα τον στείλει πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmghal Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ok, guys... Εκτιμω ολες τις απαντησεις και το ψωμι που τρωει ο καθενας (ειδικα αν ειναι μαυρο :roll: ) Η αποφαση παρθηκε, θα χρησιμοποιησω τα επαναγεμισμενα μελανια. Αν ειμαι τοσο ατυχος πια, οι τιμες των εκτυπωτων ειναι σχεδον το διπλασιο απ'τα μελανια... και οι καινουργιοι περιλαμβανουν και μελανια αν δεν απατωμαι. Ευχαριστω και παλι! ΥΓ: LL wrote: κουλος δεν ειναι ο αλλος... κτλ. ενταξει για τους αλλους αλλα εμενα με ξερεις ΥΓ2: ειναι τυχαιο οτι τα μελη της ανωτερω αναφερομενης hijack team εχουν κοινες αποψεις; Δε μπορω να πιστεψω οτι ακολουθουν καποια γραμμη (κομμουνιστικο στοιχειο) καθως γνωριζω τον ενα απο τους δυο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.