LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Εχω ενα Corsaki C 1.2 Πριν μερικους μηνες αλλαξα εγκεφαλο γιατι δεν εβλεπε τον πανω λαμδα ενω ειχα παρει καινουριο. Ολα καλα εβλεπα τιμες με το Torque μεχρι πριν μερικες μερες εβλεπα το STFT2 ναι ειναι στο 0% και να μην εχει παλμο οπως ειχε πριν ενω το STFT1 ειχε κανονικα. Λεω οκ τα εφτυσε ο δευτερος λαμδα που τον ειχα σχετικα και αυτον αλλαξει προσφατα. Αγοραζω καινουριο λαμδα γνησιο Bosh τον βαζω πανω τιποτα παλι μια ευθεια γραμμη. Λεω μαλλον εγκεφαλος παω εκει που μου τον αλλαξε μου λεει δεν μου βγαζει βλαβη το διαγνωστικο και πραγματι ουτε στο δικο μου που κανω σκαναρισμα δεν βγαζει βλαβη. Γιατι δεν βγαζει βλαβη ο εγκεφαλος τι κουφο ειναι αυτο;
meletis_m Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Βρές κάποιον ή συνεργείο που να έχει διαγνωστικό τής Opcom που δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ειδικά για Opel . Σε όλα αυτά τα μοντέλα το κακό ξεκίναγε από τη βαλβίδα πίεσης λαδιού έσταζε λάδι , αρκετοί δέν το έβλεπαν νωρίς και έπαιρνε λάδι η πλεξούδα και μετά ο εγκέφαλος . Έχω αγοράσει και εγώ ενα μετ/σμενο ίδιο Corsa C. Εμένα ενώ δουλεύει κανονικα ο 2ος λ βγήκε και μετρήθηκε , εξακολουθεί και βγάζει σφάμλα P0136 και P0140 . Έχω διαγνωστικό επαγγελματικό ο 2ος λ δείχνει οτι δουλεύει στα volt και στα fuel trims. Τωρα μένει να καθαρίσω όλα τα καλώδια του εγκεφάλου και να το ξαναμηδενήσω από σφάλμα . . Το συνεργείο μου είπε θέλει ψάξιμο . 1 1
Ribopaido Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Ασε το torque , για πληρη αναλυση δεδομενων θες λαπτοπ. Τι scanner εχεις να σου δωσω προγραμματα και οδηγιες?
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Ribopaido είπε Ασε το torque , για πληρη αναλυση δεδομενων θες λαπτοπ. Τι scanner εχεις να σου δωσω προγραμματα και οδηγιες? Μια χαζομαρα που δουλευει με Bluetooth θα παω σε λιγο στο αμαξι να το φερω πανω να δω τι γραφει. Το μεσημερι εβγαλα και τις φυσες του εγκεφαλου μηπως ειχε τιποτα λαδια στα βυσματα η κατι αλλο αλλα ειναι καθαρα.
meletis_m Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Μια χαζομαρα που δουλευει με Bluetooth θα παω σε λιγο στο αμαξι να το φερω πανω να δω τι γραφει. Το μεσημερι εβγαλα και τις φυσες του εγκεφαλου μηπως ειχε τιποτα λαδια στα βυσματα η κατι αλλο αλλα ειναι καθαρα. Δές και τη βαλβίδα πίεσης λαδιου μήπως έχει ξεκινήσει και στάζει λάδι . Επιπλέον για εμένα βγάλε το 1 πόλο της μπαταρίας , και πάρε ένα σπρέι επαφών ( χωρίς λάδι) και κάνε όλες τίς φύσες και ειδικά του εγκεφάλου και των 2 αισθητήρων οξυγόνου και μετα να τα κάνεις με πεπιεσμένο αέρα . Εγω αυτό θα κάνω για αρχή , γιατί όπως έχω γράψει εμένα ανάβει check με κωδικούς P0136 και P0140 ενώ ο αισθητήρας δουλεύει . Εμένα επάνω έχει το Z12XE μοτέρ . Επιπλέον όσο έχεις το αμάξι έχει καθαριστεί ποτέ η EGR βαλβίδα ( συχνή βλάβη) και η πεταλούδα γκαζιού ;
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, meletis_m είπε Δές και τη βαλβίδα πίεσης λαδιου μήπως έχει ξεκινήσει και στάζει λάδι . Επιπλέον για εμένα βγάλε το 1 πόλο της μπαταρίας , και πάρε ένα σπρέι επαφών ( χωρίς λάδι) και κάνε όλες τίς φύσες και ειδικά του εγκεφάλου και των 2 αισθητήρων οξυγόνου και μετα να τα κάνεις με πεπιεσμένο αέρα . Εγω αυτό θα κάνω για αρχή , γιατί όπως έχω γράψει εμένα ανάβει check με κωδικούς P0136 και P0140 ενώ ο αισθητήρας δουλεύει . Εμένα επάνω έχει το Z12XE μοτέρ . Επιπλέον όσο έχεις το αμάξι έχει καθαριστεί ποτέ η EGR βαλβίδα ( συχνή βλάβη) και η πεταλούδα γκαζιού ; Να ξεκινησω απο το τελος δεν εχω βαλβιδα EGR εχω ακριβως την ιδια μηχανη Z12XE Με ποιον τροπο βλεπεις οτι οι λαμδα σου δουλευουν με ποιο προγραμμα;
meletis_m Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Να ξεκινησω απο το τελος δεν εχω βαλβιδα EGR εχω ακριβως την ιδια μηχανη Z12XE Με ποιον τροπο βλεπεις οτι οι λαμδα σου δουλευουν με ποιο προγραμμα; Τι εννοείς δέν έχεις βαλβίδα EGR ; Σου είχε βγάλει βλάβη και τη τάπωσε ο μάστορας ; Για εμένα δέ είναι σωστό . Στό γράφω για τη βαλβίδα γιατί αναφέρεις οτι ε΄χεις και βύθισμα στο ρελαντί . Εγώ δέ έχω το elm327 + τή εφαρμογή Torque . Έχω ημι-επαγγελματικό διαγνωστικό το Autel AL419 . Δέ μπορείς να βρείς κάποιο συνεργείο ή γνωστό που να έχει διαγνωστικό Opcom ή το tech2 , μήπως δέ είναι τοσο συμβατό το elm327
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, meletis_m είπε Τι εννοείς δέν έχεις βαλβίδα EGR ; Σου είχε βγάλει βλάβη και τη τάπωσε ο μάστορας ; Για εμένα δέ είναι σωστό . Στό γράφω για τη βαλβίδα γιατί αναφέρεις οτι ε΄χεις και βύθισμα στο ρελαντί . Εγώ δέ έχω το elm327 + τή εφαρμογή Torque . Έχω ημι-επαγγελματικό διαγνωστικό το Autel AL419 . Δέ μπορείς να βρείς κάποιο συνεργείο ή γνωστό που να έχει διαγνωστικό Opcom ή το tech2 , μήπως δέ είναι τοσο συμβατό το elm327 Δεν ειχε απο την αρχη EGR 2 ώρες πριν, Ribopaido είπε Ασε το torque , για πληρη αναλυση δεδομενων θες λαπτοπ. Τι scanner εχεις να σου δωσω προγραμματα και οδηγιες? Ενα KONNWEI ειναι αυτο που εχω.
Ribopaido Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 57 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν ειχε απο την αρχη EGR Ενα KONNWEI ειναι αυτο που εχω. Kαλο και το konnwei το εχω προτεινει σε φοιτητες μου. Αλλα μονο με λαπτοπ θα κανεις σωστη δουλεια
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 27 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Kαλο και το konnwei το εχω προτεινει σε φοιτητες μου. Αλλα μονο με λαπτοπ θα κανεις σωστη δουλεια Λαπτοπ εχω αλλα λογικα δεν κανει η συσκευη που εχω σωστα; Εβαλα και το Car Scanner 1.78.8 τα volt του λαμδα αλλαζουν τιμες αλλα ο λαμδα ειναι νεκρος που λιγο δυσκολο να ειναι γιατι ειναι ημερων καινουριος και γνησιος Bosch
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Το ενα μου μπεκ τρεχει κατουραει τα αλλα και αυτα δεν ριχνουν σωστα θα τα καθρισει θα κανει ογκομετρηση να δει αν θελω μονο ενα η πανε ολα σκουπιδια. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από LLLEFTERIS
papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Λευτέρη αν δεν έχεις άλλα προβλήματα μην παιδεύεσαι. Χρόνο και χρήμα θα χαλάς. Έχω το vectra του 2005 με υγραέριο. Έχει φτάσει τα 322.000 χιλιόμετρα τα 194.000 με υγραέριο. Παλιά το ψείριζα συνεχώς , το ένα το άλλο και όλο νόμιζα ότι κάτι φταίει. Πλέον τα βασικά ούτε μετρήσεις κάνω τίποτε και εμένα το ένα μπεκ βενζίνης μου έχουν πει ότι έχει κάποιο προβληματάκι (μάλλον κατουράει που είπες και συ) αλλά δεν επηρεάζει την απόδοση. Δεν επισκευάζεται μπεκιέρα είναι πανάκριβη οπότε το αφήνω ως έχει. Μια χαρά πάει λαδάκια που είναι το βασικό δεν καίει οπότε κρατάω τα λεφτά αν κάποια στιγμή τα παίξουν οι βαλβίδες από το υγραέριο να πάω για επισκευή.😁 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Τα καθαρισε λεει πως αυτο που κατουρουσε σταματησε στο οργανο στο ρελαντι το STFT1 απο κολλημενο στο -25% τωρα παιζει -7 εως -11 στο ρελαντι. 1
Ribopaido Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τα καθαρισε λεει πως αυτο που κατουρουσε σταματησε στο οργανο στο ρελαντι το STFT1 απο κολλημενο στο -25% τωρα παιζει -7 εως -11 στο ρελαντι. λογικη μέτρηση , εχει να κανει με τη περίοδο καταγραφών. Ανα πόσα ms παίρνει μέτρηση το συγκεκριμένο? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Ribopaido
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Ribopaido είπε λογικη μέτρηση , εχει να κανει με τη περίοδο καταγραφών. Ανα πόσα ms παίρνει μέτρηση το συγκεκριμένο? Δεν το ξερω επρεπε να παρω τα παιδια απο το σχολειο και να μαζεψω το μωρο απο τα πεθερικα, θα κανω το απογευμα καλυτερες μετρησεις και το ΣΚ που θα παω Αγιους Θεοδωρους θα φουλαρω 100αρα να ξεκαπνισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα