Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και δυο - τρεις μέρες έχω το εξής περίεργο πρόβλημα: Οποτεδήποτε προσπαθώ να δω βίντεό μου στο κανάλι μου στο YouTube, μου βγάζει το σφάλμα που αναγράφω στον τίτλο του νήματος. Στα Αγγλικά λέει: An error occurred. Please try again later. Ακολουθεί ένα "αναγνωριστικό αναπαραγωγής" (playback ID) που αποτελείται από μία σειρά αριθμών και γραμμάτων. Σημειώνω τα εξής:

- Βλέπω κανονικά οποιοδήποτε βίντεο, αρκεί να μην είναι στο κανάλι μου (δηλαδή να μην το έχω ανεβάσει εγώ).

- Έχω κανονικά πρόσβαση στο κανάλι μου και στο YouTube Studio. Μπορώ να αλλάζω τα στοιχεία των βίντεό μου.

- Βλέπω κανονικά τα βίντεο με το που κάνω switch account ή log out. 

- Βλέπω κανονικά τα βίντεο από την εφαρμογή του YouTube στο android κινητό μου και σε android box (έχοντας κάνει κανονικά login στον λογαριασμό μου).

Τι έχω προσπαθήσει για να λύσω το πρόβλημα:

- Restart browser/PC.

- Reset τον Chrome στα default settings. 

- Κατάργηση adblocker.

- DNS flush.

- "Καρφωτή" DNS (Google public DNS).

- Restart router.

- Δοκιμή σε άλλον υπολογιστή.

- Δοκιμή σε άλλους δύο browsers (Edge, Firefox).

Τα παραπάνω με κάνουν να πιστεύω ότι το πρόβλημα οφείλεται στο YouTube. Δεν μπορώ, όμως, να βρω κάποια σχετική ρύθμιση ανάμεσα στις δεκάδες που έχει. Ορισμένοι έχουν αναφέρει το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα, αλλά οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι κάποια από τις παραπάνω λύσεις δούλεψε γι' αυτούς.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια πιθανή λύση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ δυο-τρεις μέρες μέχρι χθες. Έκανα ό, τι κάνατε κι εσείς και φαίνεται να έφτιαξε μόνο του (νομίζω έγιναν κάποιες αλλαγές στο Youtube).

Υ.Γ. Δεν έχω κανάλι. Μου το έκανε σε οποιοδήποτε βίντεο ήθελα να δω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ δυο-τρεις μέρες μέχρι χθες. Έκανα ό, τι κάνατε κι εσείς και φαίνεται να έφτιαξε μόνο του (νομίζω έγιναν κάποιες αλλαγές στο Youtube).

Υ.Γ. Δεν έχω κανάλι. Μου το έκανε σε οποιοδήποτε βίντεο ήθελα να δω.

Κι εγώ κάτι τέτοιο έχω αρχίσει να υποψιάζομαι, ότι δηλαδή θα είναι κάποιου είδους προσωρινό (ελπίζω) πρόβλημα από τη μεριά του YouTube. Παραείναι περίεργο για να οφείλεται σε κάτι άλλο...

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δημοσ.

Γράφω απλά για να επιβεβαιώσω ότι όντως, το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του. Επειδή το έψαξα όσο δεν πάει, απλά σας ενημερώνω ότι αν σας συμβεί (που από ό,τι διάβασα δεν έχει συμβεί και σε λίγους), το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε... Έστειλα κι ένα feedback στο YouTube με το πρόβλημα, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν το διάβασε κανείς ή γενικά αν βοήθησε στο να λυθεί το πρόβλημα. 

• Thanks 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο θέμα. Ακριβώς τις ίδιες απόπειρες επίλυσης, χωρίς αποτέλεσμα. 'Εστειλα απανωτά μηνύματα στο You Tube, κανείς δεν απήντησε (εκτός από την αυτόματη απάντηση ότι το μήνυμα ελήφθη και σε 24 ώρες θα απαντήσουν).
Τελικά λύθηκε ...μόνο του. Συντάσσομαι, λοιπόν, με την άποψη ότι πρέπει να προέρχεται από την μεριά του Youtube.
Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε το 2020 και λύθηκε από το You Tube. Παραθέτω το link:
https://support.google.com/youtube/thread/82378823?hl=en-au

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...