Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγμματα για το ταξί όπως:1)Πόσο χρεώνονται οι βάρδιες και για πόση ώρα είναι επίσης διαβάζω σε αγγελίες ότι θέλουν και μια εγγύηση τι παίζει με αυτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Απο οτι θυμαμαι οταν η γυναικα μου ειχε μισι ταξι , ο οδηγος θεωρειτε μισθωτος και του κολλαγαμε ΙΚΑ Μας εδινε τον μηνα ενα συμφωνημενο ποσο Εγγυηση δινουν για τυχον σημαντικες φθορες οπως τρακαρισμα για το αυτοκινητο . Βαρδια 12ωρη σε συμφωνια με τον αλλο ιδιοκτητη Οταν παρεδιδε το αμαξι ηταν γεματο καυσιμο οπως και οταν το επερνε WV Jetta Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από Γιάννης Platano 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, nb1 είπε Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγμματα για το ταξί όπως:1)Πόσο χρεώνονται οι βάρδιες και για πόση ώρα είναι επίσης διαβάζω σε αγγελίες ότι θέλουν και μια εγγύηση τι παίζει με αυτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Καπου στα 50ευρω ειναι τα παγια της ημερας! Δηλαδη στις 12 ωρες που θα το δουλεψεις μετα τα 50ευρω ξεκιναει το κερδος σου! Με την εγγυηση το διαπραγματευεσαι.. Καποια χρονια πισω ζηταγαν 1000ευρω! Τωρα ετσι οπως ειναι η κατασταση θα ειναι πολυ πιο κατω..! Το ταξι πλεον ειναι ξεκαθαρα επωδυνη λυση! Αν ειναι δικο σου καπως παλευεται.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Για μισό μισό με κάποιον άλλον δεν αξίζει?έχεις δουλέψει?με τα service του αυτοκινήτου και το πετρέλαιο ποιός τα πληρώνει αυτά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, nb1 είπε Για μισό μισό με κάποιον άλλον δεν αξίζει?έχεις δουλέψει?με τα service του αυτοκινήτου και το πετρέλαιο ποιός τα πληρώνει αυτά? Εχω γνωστο με μισο ταξι δικο του και με το ζορι βγαζει μεροκαματο . Ποσο μαλλον αν πληρωνεις και ενοικιο . Τα πετρελια ξαναεγραψα οτι ο καθενας το παιρνρι γεματο και το παραδιδει γεματο Για τα service δεν ξερω αλλα λογικα θα ειναι μισα μισα .
Jos3ph Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Αν γνωρίζεις ανθρώπους που χρησιμοποιούν τακτικά ταξί , τους κάνεις πελάτες και στην πορεία έρχονται και τα εξτρά. Κοινώς , όταν υπάρχει πελατολόγιο , τσουλάει ακόμα και το πιο δύσκολο επάγγελμα. 1
gbras Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω γνωστο με μισο ταξι δικο του και με το ζορι βγαζει μεροκαματο . Ποσο μαλλον αν πληρωνεις και ενοικιο . Τα πετρελια ξαναεγραψα οτι ο καθενας το παιρνρι γεματο και το παραδιδει γεματο Για τα service δεν ξερω αλλα λογικα θα ειναι μισα μισα . Ενταξει ο τελευταιος χρονος ηταν ιδιαιτερη περιπτωση. Δεν ειναι ετσι κανονικα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gbras είπε Ενταξει ο τελευταιος χρονος ηταν ιδιαιτερη περιπτωση. Δεν ειναι ετσι κανονικα. Δεν παει καλα τουλαχιστον τα 3 τελευταια χρονια προ covid! Προ ιου ρωταω σε μια πιατσα πως παει η δουλεια και γιατι βλεπω πολλα ταξι στις πιατσες..! Η απαντηση ηταν επειδη εχει πεσει πολυ η δουλεια αν ειμαστε και κινουμενοι μπαινουμε περισσοτερο μεσα απο τα πετρελαια που ξοδευουμε! Τωρα προσφατα (ημουν μπροστα) παρκαρει ταξιτζης στην πιατσα ..διπλα περιπτερο.. Λεει ο ταξιτζης στον περιπτερα να σου δωσω τους πελατες μου να μου δωσεις τους δικου σου! Προφανως επειδη γνωριζονταν ηθελε να περασει το μηνυμα στον περιπτερα αν εχεις εσυ παραπονο απο το περιπτερο ελα να δουλεψεις ταξι να δεις..!!! 19 ώρες πριν, nb1 είπε Για μισό μισό με κάποιον άλλον δεν αξίζει?έχεις δουλέψει?με τα service του αυτοκινήτου και το πετρέλαιο ποιός τα πληρώνει αυτά? Για να εχεις μια εικονα στις 12 ωρες θα εχεις καθαρο κερδος 25-30ευρω! Τωρα αν σου βγαλει καμια μεγαλη ζημια το άμαξι ή τρακαρεις απλα το παιρνεις στο χαβαλε γιατι μετα θα βγαλεις καρκινο!!! Τα 25-30ε ειναι ο μεσος ορος απο ολο τον χρονο! Γιατι μπορει καποιες μερες να βαζεις απο την τσεπη σου και αλλες μερες να βγαινει καλο κερδος! Κριμα γι αυτους που χρεωθηκαν 150-200000ευρω για αγορα ταξι και το χρωστανε ακομα!!! Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από PLACEBO_89 1
Morosana Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν παει καλα τουλαχιστον τα 3 τελευταια χρονια προ covid! Προ ιου ρωταω σε μια πιατσα πως παει η δουλεια και γιατι βλεπω πολλα ταξι στις πιατσες..! Η απαντηση ηταν επειδη εχει πεσει πολυ η δουλεια αν ειμαστε και κινουμενοι μπαινουμε περισσοτερο μεσα απο τα πετρελαια που ξοδευουμε! Τωρα προσφατα (ημουν μπροστα) παρκαρει ταξιτζης στην πιατσα ..διπλα περιπτερο.. Λεει ο ταξιτζης στον περιπτερα να σου δωσω τους πελατες μου να μου δωσεις τους δικου σου! Προφανως επειδη γνωριζονταν ηθελε να περασει το μηνυμα στον περιπτερα αν εχεις εσυ παραπονο απο το περιπτερο ελα να δουλεψεις ταξι να δεις..!!! Στις πιάτσες κάθονται οι τεμπέληδες και όσοι βγαίνουν απλά να κολλήσουν ένσημο. Όσοι το κυνηγάνε επενδύουν σε αυτοκίνητα, κάνουν συμφωνίες με ξενοδοχεία μαγαζιά κτλ και είναι όλη την ώρα σε κίνηση για να βγει κέρδος. Να φας πχ 3 ώρες στην πιάτσα της κηφισιας για να σου βγει κούρσα Κηφισιά πολιτεία για να παρεις 3€ μια ζωή στη γκρίνια θα είσαι όπως και όσοι προτιμούν να κάθονται με τις ώρες αεροδρόμιο. 3 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Morosana είπε Στις πιάτσες κάθονται οι τεμπέληδες και όσοι βγαίνουν απλά να κολλήσουν ένσημο. Όσοι το κυνηγάνε επενδύουν σε αυτοκίνητα, κάνουν συμφωνίες με ξενοδοχεία μαγαζιά κτλ και είναι όλη την ώρα σε κίνηση για να βγει κέρδος. Να φας πχ 3 ώρες στην πιάτσα της κηφισιας για να σου βγει κούρσα Κηφισιά πολιτεία για να παρεις 3€ μια ζωή στη γκρίνια θα είσαι όπως και όσοι προτιμούν να κάθονται με τις ώρες αεροδρόμιο. Εχεις μεινει με τις καλες εποχες! Δεν υπαρχουν αυτα! Παιρνουν ταξι μονο για να πανε στο μετρο! Για να εχει δουλεια πρεπει να αποσυρθουν οι μισοι ταξιτζηδες ωστε οι υπολλοιποι να δουλευουν απροβληματιστα!
Morosana Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Αν στήνονται έξω απ το σταθμό του μέτρο με 50 ακόμα ταξί λογικό είναι να παίρνουν κούρσες από κόσμο που μετακινείται με το μέτρο και θα είναι κοντινές διαδρομές. Ο κόσμος πλέον δουλεύει με app και θέλει το ταξί κάτω απ το σπίτι του όποτε μεγαλύτερες πιθανότητες έχει το κινούμενο ταξί παρά το ταξί της πιάτσας. Ακόμα και στην καραντίνα όσοι δούλεψαν φορτοταξι σε κούριερ έβγαλαν μεροκάμματο, οι άλλοι ακόμα στις πιάτσες είναι και παίζουν με τα κομπολόγια 1
gbras Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Εχεις μεινει με τις καλες εποχες! Δεν υπαρχουν αυτα! Παιρνουν ταξι μονο για να πανε στο μετρο! Για να εχει δουλεια πρεπει να αποσυρθουν οι μισοι ταξιτζηδες ωστε οι υπολλοιποι να δουλευουν απροβληματιστα! Γνωστος μου που ξεκινησε πριν απο την κριση με τον covid εβγαζε στην χειροτερη 40 ευρω την ημερα και εφτανε μεχρι και 120. Μεσω της Beat εβγαζε τουλαχιστον τις μισες κλησεις. Και αυτο τον εσωσε τωρα τον τελευταιο χρονο. Και μιλαμε και για καινουργιο οδηγο. Θα συμφωνησω με τον φιλο οτι αν καθεσαι στην πιατσα και περιμενεις ποοοτε θα σου ερθει πελατης φυσικα και θα πηγαινεις χαλια. Προσωπικα παω λογο δουλειας σχετικα συχνα αεροδρομιο και παιρνω ΜΟΝΟ απο Beat η Uber. Πιστευω οτι ετσι ειναι πολλοι.
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Morosana είπε Αν στήνονται έξω απ το σταθμό του μέτρο με 50 ακόμα ταξί λογικό είναι να παίρνουν κούρσες από κόσμο που μετακινείται με το μέτρο και θα είναι κοντινές διαδρομές. Ο κόσμος πλέον δουλεύει με app και θέλει το ταξί κάτω απ το σπίτι του όποτε μεγαλύτερες πιθανότητες έχει το κινούμενο ταξί παρά το ταξί της πιάτσας. Ακόμα και στην καραντίνα όσοι δούλεψαν φορτοταξι σε κούριερ έβγαλαν μεροκάμματο, οι άλλοι ακόμα στις πιάτσες είναι και παίζουν με τα κομπολόγια Αρα εσυ υποστηριζεις οτι κινείται η αγορα εξω αλλα σε χαμηλοτερους ρυθμους που σημαινει αυτος που θα δουλεψει ''κυνηγησει'' περισσοτερο σιγουρα θα εχει και καλυτερο κερδος! Εγω παλι πιστευω οτι στην Αττικη επειδη ειμαστε μεγαλος πληθυσμος οταν βλεπεις κοσμο εξω δεν ειναι πανω απο τα 2/10 του πληθυσμου! Αν υπηρχαν δουλειες για ολους σιγουρα η αγορα δεν θα πηγαινε ετσι! Εξου αν πουμε το σεναριο ο ενας να μην βοηθαει τον αλλον οικονομικα ποσοι θα βγουν στα παγκακια και θα ειναι στην εξαθλιωση!!! 5 λεπτά πριν, gbras είπε Γνωστος μου που ξεκινησε πριν απο την κριση με τον covid εβγαζε στην χειροτερη 40 ευρω την ημερα και εφτανε μεχρι και 120. Μεσω της Beat εβγαζε τουλαχιστον τις μισες κλησεις. Και αυτο τον εσωσε τωρα τον τελευταιο χρονο. Και μιλαμε και για καινουργιο οδηγο. Θα συμφωνησω με τον φιλο οτι αν καθεσαι στην πιατσα και περιμενεις ποοοτε θα σου ερθει πελατης φυσικα και θα πηγαινεις χαλια. Προσωπικα παω λογο δουλειας σχετικα συχνα αεροδρομιο και παιρνω ΜΟΝΟ απο Beat η Uber. Πιστευω οτι ετσι ειναι πολλοι. Ναι ισχυει.. αλλα δεν αντιπροσωπευει τον μεσο ορο! Ο καθενας μιλαει εξ ιδιων τ αλλοτρια! Δηλαδη η αγορα ειναι οκ απλα ο Ελληνας δεν θελει να δουλεψει παραπανω ωρες για να εχει ενα σωστο μεροκαματο???
Morosana Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Εγώ υποστηρίζω ότι πρέπει να δουλεύεις την τύχη σου και να μην εξαρτάσαι από αυτή. Αν ο κόσμος που κυκλοφορεί έξω είναι τα 2/10 τότε πρέπει να τα κυνηγάς, να προσαρμόζεσαι στις εποχες και να μην τα περιμένεις στο πιάτο.
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Morosana είπε Εγώ υποστηρίζω ότι πρέπει να δουλεύεις την τύχη σου και να μην εξαρτάσαι από αυτή. Αν ο κόσμος που κυκλοφορεί έξω είναι τα 2/10 τότε πρέπει να τα κυνηγάς, να προσαρμόζεσαι στις εποχες και να μην τα περιμένεις στο πιάτο. Ναι καποιοι εχουν προσαρμοστει! Ελευθερη αγορα και προσπαθει ο ενας να κλεψει τον αλλον! Η δε εγκληματικοτητα δινει κρεσεντο! Σε τρωνε για 1 ευρω!!! Ενταξει κοιτατε το εγω και το φυτευμα της σφαιρας περιμενει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις