Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το main λαπτοπ μου δεν πρόκειται να αντέξει τις απαιτήσεις την πτυχιακής σκέφτομαι να πάρω ένα refurbished thinκpad ίσα ίσα να κάνω την δουλειά μου.

Από ποιο κατάστημα θα προτείνατε είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό;

Σκέφτομαι για κάποιο ι5 μοντέλο με 8gb RAM τουλάχιστον,

Επεξ/σία από ccrc357
Δημοσ.

καλησπερα απο Ελλαδα εχω αγορασει απο infoworld αλλα σταθερο Pc , γενικα ικανοποιημενος.Ψαχνεις σταθερο η λαπτοπ??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill27 είπε

καλησπερα απο Ελλαδα εχω αγορασει απο infoworld αλλα σταθερο Pc , γενικα ικανοποιημενος.Ψαχνεις σταθερο η λαπτοπ??

λαπτοπ

Δημοσ.

https://nexus-service.gr/

Πολύ συνεργάσιμος, έχω πάρει και εγώ προσωπικά αλλά και στην εταιρεία που δούλευα συνεργαζόμασταν μαζί του. Για περισσότερες επιλογές η απαιτήσεις θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο γιατί η σελίδα μπορεί να μην έχει τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελες να μας πεις τι απαιτήσεις έχει η πτυχιακή σου και ποιό είναι το διαθέσιμο budget; Ίσως υπάρχει κι άλλη λύση πέρα από refurbished

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Θα ήθελες να μας πεις τι απαιτήσεις έχει η πτυχιακή σου και ποιό είναι το διαθέσιμο budget; Ίσως υπάρχει κι άλλη λύση πέρα από refurbished

Ότι και να είναι σε λαπτοπ με Atom Z και 2GB RAM δουλεία δεν γίνεται.

Τόσο καιρό με ποσες πατέντες για να μην χρησιμοποιούν resorces τα bloated windows εχω κανει...

Δημοσ.

Δεν εννοούσα αναβάθμιση. Υπάρχουν κάτι κινεζο-λάπτοπ, από bangood πχ, αρκετά αξιόλογα κοντά στα 300-350 ευρώ, με ips οθονες 1080p, 250gb ssd, 8gb ram. Αν είναι να δώσεις 300 και να πάρεις κάνα i3 2nd gen, χωρίς ssd, να ψάχνεις να συμπληρώσεις ραμ κτλ ίσως να άξιζε σαν εναλλακτική.

Γι'αυτό ρώτησα budget και ανάγκες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...