Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Υπάρχει περίπτωση τα προβλήματα που αναφέρεις να οφείλονται στη θήκη και όχι στον ίδιο το δίσκο, ο οποίος μπορεί να είναι μια χαρά. Οι θήκες για ide ήταν αναξιόπιστες. Εγώ όσες είχα στο μακρινό παρελθόν δεν έζησαν πολύ.

Βέβαια δεν ξέρω αν το pc σου είναι τόσο παλιό που να έχει υποδοχή ide στη μητρική. Ο server μου έχει και έχω έναν 250 maxtor άνω των 15 ετών, που δουλεύει μια χαρά με υγεία 100%.

Η θήκη ήταν επίσης υπαίτια για το ότι το hdsentinel δεν σου έδειχνε την υγεία του δίσκου.

Ενδιαφέρουσα αυτή η πληροφορία. Ο υπολογιστής δεν έχει υποδοχή IDE, για αυτό αγόρασα την θήκη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ βλέπω πάλι το ίδιο σφάλμα σχετικά με "σηματοφορέα" από το killdisk που έβαλα για να κάνω ολική διαγραφή σε ότι υπάρχει μέσα. Το πρόγραμμα έτρεχε περίπου 2 ώρες μέχρι που κόλλησε στο τέλος η διεργασία και τερματίστηκε.

Το πρόβλημα είναι bad sector.

324234.jpg

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εδώ βλέπω πάλι το ίδιο σφάλμα σχετικά με "σηματοφορέα" από το killdisk που έβαλα για να κάνω ολική διαγραφή σε ότι υπάρχει μέσα. Το πρόγραμμα έτρεχε περίπου 2 ώρες μέχρι που κόλλησε στο τέλος η διεργασία και τερματίστηκε.

Το πρόβλημα είναι bad sector.

324234.jpg

Τί κάθεσαι και τρώς την ώρα σου ρε μάν ;;
Ούτως ή άλλως είναι χαλασμένος ο δίσκος, πάρε ένα σφυρί στην τελική και τράβα του 2 δυνατές επάνω στην ηλεκτρονική πλακέτα και μετά ρίξτον στην ανακύκλωση να τελειώνεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Τί κάθεσαι και τρώς την ώρα σου ρε μάν ;;
Ούτως ή άλλως είναι χαλασμένος ο δίσκος, πάρε ένα σφυρί στην τελική και τράβα του 2 δυνατές επάνω στην ηλεκτρονική πλακέτα και μετά ρίξτον στην ανακύκλωση να τελειώνεις.

Εγώ έτσι ακριβώς κάνω με τους παλιούς δίσκους, δυο σφυριές με ενός κιλού σφυρί και τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε εντάξει, εγώ προτίμησα άλλον τρόπο. Ο δισκος πάει για ανακύκλωση και η θήκη σε καμία αγγελία για μεταχειρισμένα καθώς μου είναι άχρηστη πλέον. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...