Xejolontas Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά νομίζω ότι φέτος έχουμε νικητή. Η Σόνυ a80j είναι η καλύτερη στη μεσαία κατηγορία και η a90j η καλύτερη ακριβή. Μεγάλη απογοήτευση η g1 με το ροζουλι πάνελ όταν την κοιτάς από πλαγια, η c1 είναι καλύτερη επιλογή αν θες LG. Ελπίζω να δούμε προσφορά στα 2000 για την 65ρα a80j, αλλιώς θα πάω στην c1. https://youtu.be/3KpD06NQk40 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από Xejolontas
Lobo10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά το gaming το συμπέρασμα είναι σίγουρα λανθασμένο. Επιπλέον η A80J είναι λιγότερο φωτεινή ακόμα και από τη CX. Το pink issue ίσχυει για όλες τις φετινές που έχουν το EVO PANEL. G1,A90J,PHILIPS 936,Panasonic JZ2000,JZ1500. Οι τελευταίες 2 με ερωτηματικό. Σημειωτέον μη λησμονονούμε τις διαφορές στην τιμολόγηση. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από Lobo10
akmakas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Και εγω εφαγα μια ωραία κρυάδα όταν σύνδεσα την CX 48 στον υπολογιστή για πρώτη φορά και εβλεμα το ροζούλι να ακολουθά που πάει το κεφάλι μου.. Για ποιο λόγο εχουν αυτό το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω
kostasbm Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 30 λεπτά πριν, akmakas είπε Και εγω εφαγα μια ωραία κρυάδα όταν σύνδεσα την CX 48 στον υπολογιστή για πρώτη φορά και εβλεμα το ροζούλι να ακολουθά που πάει το κεφάλι μου.. Για ποιο λόγο εχουν αυτό το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω με τι συνδεση???
akmakas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 HDMI 2.1 καλώδιο για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Στις 22/5/2021 στις 6:34 ΜΜ, Xejolontas είπε Παιδιά νομίζω ότι φέτος έχουμε νικητή. Η Σόνυ a80j είναι η καλύτερη στη μεσαία κατηγορία και η a90j η καλύτερη ακριβή. Η Η σειρά CX της LG εχει πολύ καλύτερα specs
Xejolontas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, akmakas είπε HDMI 2.1 καλώδιο για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Η Η σειρά CX της LG εχει πολύ καλύτερα specs Δεν έχουν σημασία τα σπεκς Ψάξε βίντεο c1 vs a80j και θα δεις. Για κάποιο λόγο την όλη διαφορά κάνει ο επεξεργαστής της Σόνυ. Βλέπεις λεπτομέρειες που χάνονται στην LG. Επίσης η Σόνυ κάνει πολύ καλό upscale σε non-4k, δηλαδή βλέπεις καλύτερα τβ.. Περιμένω μεγάλη πτώση τιμης στην LG, κάτω από 2κ για την 65ρα Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Xejolontas
akmakas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Κοιτα για την δουλειά που πήρα εγώ την τηλεόραση έχουν και παραέχουν..Η CX έχει 120HZ στα 4Κ 1ms response time και υποστήριξη Freesync και G-Sync. Αυτα μονο τα 4 πράγματα την κάνουν την απόλυτη τηλεόραση για PC και Games. Σχετικά με την ποιότητα εικόνας δεν ξέρω αν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές εχω δει βιντεος διάφορα χωρις να καταλάβω κάτι σημαντικό! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από akmakas
Xejolontas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akmakas είπε Κοιτα για την δουλειά που πήρα εγώ την τηλεόραση έχουν και παραέχουν..Η CX έχει 120HZ στα 4Κ 1ms response time και υποστήριξη Freesync και G-Sync. Αυτα μονο τα 4 πράγματα την κάνουν την απόλυτη τηλεόραση για PC και Games. Σχετικά με την ποιότητα εικόνας δεν ξέρω αν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές εχω δει βιντεος διάφορα χωρις να καταλάβω κάτι σημαντικό! Ναι αν κάνεις gaming είναι καλύτερη η LG. Ναι η Σόνυ είναι καλύτερη στην εικόνα, ταινίες και τβ. Και καλύτερα ηχεία. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Xejolontas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα