Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, variemai είπε

Θα με πιστεψεις αμα σου πω οτι δεν υπαρχει σακουλακι για δειγμα και τιποτα μεσα στο case? Τα εβγαλα ολα πολυ προσεκτικα... Το κουτι ηταν απλα σκετο.

Αν το λες θα σε πιστέψουμε αλλά αν συνέβη κάτι τέτοιο δίχνει μεγάλη τύχη, να παίξεις λόττο. Δεν υπάρχει κουτί χωρίς παρελκόμενα. Ότι κουτί έχει έρθει στα χέρια μου, ακόμη και κάποια των 20-25 ευρώ, έρχονται με συνοδεία βιδάκια - stand off και 1-2 καλώδια sata.

https://youtu.be/CCF8LqHoh3k?t=414

Έδειχνε σημάδια ανοιγμένου; Μήπως να πάρεις το μαγαζί που αγοράστηκε;

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Αν το λες θα σε πιστέψουμε αλλά αν συνέβη κάτι τέτοιο δίχνει μεγάλη τύχη, να παίξεις λόττο. Δεν υπάρχει κουτί χωρίς παρελκόμενα. Ότι κουτί έχει έρθει στα χέρια μου, ακόμη και κάποια των 20-25 ευρώ, έρχονται με συνοδεία βιδάκια - stand off και 1-2 καλώδια sata.

https://youtu.be/CCF8LqHoh3k?t=414

Ναι εψαξα τα βιντεο, τα ειδα, δυστυχως δεν υπηρχε κανενα τετοιο σακουλακι μεσα στο κουτι... :(

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nickol-us είπε

Τελικά τι έγινε; Βρέθηκε το σακουλάκι; Υπήρξε επικοινωνία με το μαγαζί; Το build ολοκληρώθηκε;

Επικοινώνησα χθες με το μαγαζί αλλά ήταν μόνο κέντρο, δεν ήξερε η γυναίκα και μου είπε να πάρω τη Δευτέρα να συνεννοηθώ... Μέχρι τότε περιμένω.

Τωρα συνειδητοποίησα ότι έκανα μια σημαντική παράλειψη. Το monitor που έχω είναι μια 22αρα LG. Πως ακριβώς θα τη συνδέσω στο κουτί; Πολύ κακώς που δε το σκέφτηκα νωρίτερα... γιατί άμα θέλει hdmi τότε την πάτησα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, variemai είπε

Επικοινώνησα χθες με το μαγαζί αλλά ήταν μόνο κέντρο, δεν ήξερε η γυναίκα και μου είπε να πάρω τη Δευτέρα να συνεννοηθώ... Μέχρι τότε περιμένω.

Τωρα συνειδητοποίησα ότι έκανα μια σημαντική παράλειψη. Το monitor που έχω είναι μια 22αρα LG. Πως ακριβώς θα τη συνδέσω στο κουτί; Πολύ κακώς που δε το σκέφτηκα νωρίτερα... γιατί άμα θέλει hdmi τότε την πάτησα.

Το πρόβλημα λύνεται με κάποιον μετατροπέα ο οποίος δυστυχώς θα σε "πετάξει" εκτός budget τα 10 ευρώ που θα σου στοιχίσει. Hdmi to vga, πρόσεχε γιατί αυτοί οι μετατροπείς είναι one way, ψηφιακό σε αναλογικό ή αναλογικό σε ψηφιακό και ποτέ και τα 2 ταυτόχρονα.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565297_565361/HDMI-VGA.html

Για το κουτί μόλις έχεις νέα και για το build γενικότερα μας ενημερώνεις αν θες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, nickol-us είπε

Το πρόβλημα λύνεται με κάποιον μετατροπέα ο οποίος δυστυχώς θα σε "πετάξει" εκτός budget τα 10 ευρώ που θα σου στοιχίσει. Hdmi to vga, πρόσεχε γιατί αυτοί οι μετατροπείς είναι one way, ψηφιακό σε αναλογικό ή αναλογικό σε ψηφιακό και ποτέ και τα 2 ταυτόχρονα.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565297_565361/HDMI-VGA.html

Για το κουτί μόλις έχεις νέα και για το build γενικότερα μας ενημερώνεις αν θες.

Δυστυχως μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλω πισω, να παει προμηθευτη, να να να... Υπαρχει πιθανοτητα να καταφερω να βρω βιδες απο το προηγουμενο συστημα μου ή δεν είναι συμβατές; Εχω απελπιστει εδω περα :(

EDIT: Ψαχνω νεο κουτι, ετοιμοπαραδοτο και αυτο εδω μου φαινεται ΟΚ. Απλα θελω να βεβαιωθω οτι ειναι συμβατο με οτι εχω επιλεξει μεχρι τωρα.

Επεξ/σία από variemai
Δημοσ.
1 ώρα πριν, variemai είπε

Δυστυχως μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλω πισω, να παει προμηθευτη, να να να... Υπαρχει πιθανοτητα να καταφερω να βρω βιδες απο το προηγουμενο συστημα μου ή δεν είναι συμβατές; Εχω απελπιστει εδω περα :(

EDIT: Ψαχνω νεο κουτι, ετοιμοπαραδοτο και αυτο εδω μου φαινεται ΟΚ. Απλα θελω να βεβαιωθω οτι ειναι συμβατο με οτι εχω επιλεξει μεχρι τωρα.

Μια χαρά κάνει για την MSI B450M που πήρες.

Δημοσ.

Τι να πω, πραγματικά στεναχωριέμαι με κάτι τέτοιες χαζομάρες. Τα βιδακια απο το παλιό κουτί λογικά κάνουν. Ούτε τα standoffs είναι επάνω στο κουτί; Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν standoffs με διαφορετικό μήκος, διαφορετικά μπορείς να πάρεις ακόμη και αυτά απο το παλιό κουτί.

Επίσης να ξέρεις βίδες σκέτες και standoffs μπορείς να αγοράσεις

Το κουτί που κοιτάς κάνει μα κρίμα να δώσεις ακόμη 60. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Τι να πω, πραγματικά στεναχωριέμαι με κάτι τέτοιες χαζομάρες. Τα βιδακια απο το παλιό κουτί λογικά κάνουν. Ούτε τα standoffs είναι επάνω στο κουτί; Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν standoffs με διαφορετικό μήκος, διαφορετικά μπορείς να πάρεις ακόμη και αυτά απο το παλιό κουτί.

Όλα τα standoffs είναι ίδια σε consumer PC κουτιά. Ακόμη και αυτά από τον παλιό θα κάνουν αν δεν έχουν χαλάσει τα πάσα τους.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nickol-us είπε

To ξερω το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι βιδες παιρνει το κουτι... Standoffs εχει το κουτι δικα του πανω, το θεμα ειναι δε ξερω τι βιδες να παρω.

Οριστε μια φωτογραφια μεσα απο το κουτι:

unnamed.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, variemai είπε

To ξερω το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα τι βιδες παιρνει το κουτι... Standoffs εχει το κουτι δικα του πανω, το θεμα ειναι δε ξερω τι βιδες να παρω.

Οριστε μια φωτογραφια μεσα απο το κουτι:

unnamed.jpg

Το παλιό PC το χρειάζεσαι? Αν όχι, ξεβιδώνεις τις βίδες που είναι βιδωμένη η μητρική και τις χρησιμοποιείς για να βιδώσεις την καινούργια. Το ίδιο ισχύει και για τις αντίστοιχες που είναι βιδωμένοι οι σκληροί/dvd κλπ.

Επεξ/σία από STORM1978
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού έχει τα  standoffs, βάλε τα στην σωστή θέση και δοκίμασε τις βίδες απο το παλιό pc. Αν κάνουν, δέσε το pc ,να φύγει η κάψα και στην πρώτη ευκαιρία εφόσον χρειάζεσαι αγοράζεις. Λογικά 1-2 βίδες για τον hdd θα χρειαστείς ακόμη (πάρε και αυτές από το παλιό) και ακόμη μια βίδα για τον nvme που λογικά έρχεται με την μητρική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Αφού έχει τα  standoffs, βάλε τα στην σωστή θέση και δοκίμασε τις βίδες απο το παλιό pc. Αν κάνουν, δέσε το pc ,να φύγει η κάψα και στην πρώτη ευκαιρία εφόσον χρειάζεσαι αγοράζεις. Λογικά 1-2 βίδες για τον hdd θα χρειαστείς ακόμη (πάρε και αυτές από το παλιό) και ακόμη μια βίδα για τον nvme που λογικά έρχεται με την μητρική

Οι βιδες της παλιας motherboard δεν κανουν. Δοκιμασα κατι βιδες που ειχε το κουτι, οταν εβγαλα κατι για να βαλω την cpu με την ψυχτρα. Καταφερα να βιδωσω τη motherboard αλλα δε καθεται τελειως flat οταν σηκωνω το κουτι, δε κανουν τελειο alignment με το shield. Υποθετικα θα λειτουργουσε αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω...

Μιας και εχει ηδη standoffs υπαρχει περιπτωση να βρω με καποιο τροπο τι βιδες παιρνει και να παω να τις παρω;

Επεξ/σία από variemai
Δημοσ.

Μόνο με δοκιμή, απ'οσο διαβάζω τα περισσότερα κιτ έχουν m3 βιδάκια, μήκως δεν αναφέρει αλλά με το μάτι φαντάζομαι 5-10mm. Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να έχει και βίδες σε αγγλοσαξωνικό οπότε καλύτερα ή να αγοράσεις κιτ standoff με βίδες δικές του ή να πας σε μαγαζί να δεις τι βίδες ταιριάζουν. Ή τρέχεις ή ξηλώνεις και τα standoff μαζί με τις βίδες από το παλιό pc για να κάνεις άμεσα δουλειά

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2021 στις 7:27 ΜΜ, nickol-us είπε

Μόνο με δοκιμή, απ'οσο διαβάζω τα περισσότερα κιτ έχουν m3 βιδάκια, μήκως δεν αναφέρει αλλά με το μάτι φαντάζομαι 5-10mm. Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να έχει και βίδες σε αγγλοσαξωνικό οπότε καλύτερα ή να αγοράσεις κιτ standoff με βίδες δικές του ή να πας σε μαγαζί να δεις τι βίδες ταιριάζουν. Ή τρέχεις ή ξηλώνεις και τα standoff μαζί με τις βίδες από το παλιό pc για να κάνεις άμεσα δουλειά

Καλησπερα παιδια. Βρηκα βιδες απο εναν φιλο και αγορασα αυτον εδω τον ανταπτορα για την οθονη. Καταφερα και τα συνδεσα ολα, το pc bootarei αλλα η οθονη δυστυχως γραφει no signal... Τι κανω σε τετοια περιπτωση;

Im so close!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...