Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για ασύρματο ίντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά  τέλειωνει τι συμβόλαιο που έχω με τον ΟΤΕ και επειδή α) είχα booster και δεν είμαι ευχαριστημένος β) δεν έχουμε ακόμα vdsl στην περιοχή αν και κέντρο Αθήνας σχεδόν σκεφτόμουν να κοιτάξω την λύση του ασύρματου ίντερνετ.

Μέχρι τώρα η μόνη εταιρεία που έχω βρει για Αθήνα είναι η skytelecoms οπότε θέλω την γνώμη σας και γενικά για το ασύρματο ίντερνετ αλλά και ειδικά για την συγκεκριμένη εταιρεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ μένω στα Σεπόλια και εδώ και 5 μήνες έχω ασύρματο internet γιατί αγανάκτησα με τα 10mpbs. 

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν.

Ήμουν ανάμεσα σε skytelecom , freetoconnect και skylink. 

Σαν τιμές συμφέρει περισσότερο η skytelecom αλλά θέλει 2 χρόνια συμβόλαιο + λεφτά εγκατάσταση.

Η freetoconnect δεν έχει συμβόλαιο μόνο 99€ εγκατάσταση και στα 30€ σου δίνει 30/3

Η skylink πάλι δεν έχει συμβόλαιο ( δηλαδή φεύγεις όποτε θες όπως και με την free to connect ) στα 30€ σου δίνει 30/6 αλλά έχει 150€ εγκατάσταση. 

Εγώ πήγα στην free to connect. 

Επειδή παίζω παιχνίδια ping δεν είδα μεγάλη διαφορά. Παίζω μέσα στο παιχνίδι με 55-60 όταν με ADSL ήμουν 50-55. 

Στο download από 1.2mb/s πήγα στα 3.3mb/s.

Αν μέσα σε διάστημα 2 ετών εχουν σκοπό να αναβαθμίσουν την περιοχή σου με VDSL θα σου έλεγα να διαλέξεις εταιρεία που δεν θα έχει συμβόλαιο για να μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. 

• Like 1

4 ώρες πριν, Twoface είπε

Εγώ μένω στα Σεπόλια και εδώ και 5 μήνες έχω ασύρματο internet γιατί αγανάκτησα με τα 10mpbs. 

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν.

Ήμουν ανάμεσα σε skytelecom , freetoconnect και skylink. 

Σαν τιμές συμφέρει περισσότερο η skytelecom αλλά θέλει 2 χρόνια συμβόλαιο + λεφτά εγκατάσταση.

Η freetoconnect δεν έχει συμβόλαιο μόνο 99€ εγκατάσταση και στα 30€ σου δίνει 30/3

Η skylink πάλι δεν έχει συμβόλαιο ( δηλαδή φεύγεις όποτε θες όπως και με την free to connect ) στα 30€ σου δίνει 30/6 αλλά έχει 150€ εγκατάσταση. 

Εγώ πήγα στην free to connect. 

Επειδή παίζω παιχνίδια ping δεν είδα μεγάλη διαφορά. Παίζω μέσα στο παιχνίδι με 55-60 όταν με ADSL ήμουν 50-55. 

Στο download από 1.2mb/s πήγα στα 3.3mb/s.

Αν μέσα σε διάστημα 2 ετών εχουν σκοπό να αναβαθμίσουν την περιοχή σου με VDSL θα σου έλεγα να διαλέξεις εταιρεία που δεν θα έχει συμβόλαιο για να μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. 

Αδερφέ χτύπησες διάνα και εγώ Κολωνό-Σεπόλια μένω και επειδή δεν τη βλέπω την wind να περνάει οπτικές ίνες σύντομα σκέφτομαι το ασύρματο internet.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει επιλογή χωρίς συμβόλαιο Θα το κοιτάξω, το μόνο που με προβληματίζει είναι ο εξοπλισμός αν μετά το πέρας της συνδέσης θα φανεί κάπου χρήσιμος ή όχι.

• Like 1

8 ώρες πριν, Twoface είπε

Νομίζω τον επιστρέφεις τον εξοπλισμό. 

Στην free to connect έτσι διάβασα στα άλλα δεν είδα κάτι, θα ήθελα  50αρα αλλά βλέπω έχει μέχρι 30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...