S0f0s Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει η αγορά κινητού και η αγορά πανακίου για το κινητό που θα πάρω. Σε κινητό έχω καταλήξει σε Redmi 9, απλά δεν έιμαι βεβαιος για τις συμβατότητες με τα πενάκια καθώς δεν έχει τύχει να ξαναχρησιμοποιήσω πενάκι σε κινητό και διαβάζω πως μερικά δεν πιάνουν. Εχει κανεις κάποια άποψη στο θέμα αυτό; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ELTASSOS1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Εισαι και για ios και για αndroid? Αν κανεις σοβαρη χρηση σε πενακι τοτε μονο αν το βγαζει η εταιρεια με πενακι....τα αλλα ειναι αβολα. Με το δαχτυλο γραφεις καλυτερα. Στα λεφτα σου σε android s8 note η s9 note μτχ...και αν. Με ios δεν ξερω αλλα το spen που εχω σε 4, 8 και s3 tab δουλευουν τελεια. (Το 4 ειναι αρχαιο...βεβαια)
Voodooman Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Από τότε που άφησα το Note 4, έχω δοκιμάσει αρκετά πενάκια. Το δεδομένο είναι ότι δεν πρόκειται να πετύχεις το καταπληκτικό αποτέλεσμα των Notes της Samsung. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εναλλακτικές. Καλύτερα να πας σε κάποιο τύπου Active, τα απλά δεν κάνουν δουλειά. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ακριβό Adonit, αν και θα έπρεπε, μια και είναι τόσο σημαντικό για εμένα. Από όσα έχω δοκιμάσει, αυτό είναι το σταθερά καλύτερο όλα αυτά τα χρόνια. Μπαταρία ΑΑ και ποιότητα γραφής πάνω από ικανοποιητική όπου και αν το έχω δοκιμάσει. Βαρύ σαν κανονικό στυλό και ογκώδες, με ρυθμιζόμενη ευαισθησία. Δεν υπάρχει διαθέσιμο, αλλά αν ψάξες, θα βρεις αρκετά πανομοιότυπα. Έχω και αυτό. Δουλεύει πολύ καλά, αλλά η μύτη του είναι κατώτερης ποιότητας και τώρα τελευταία μου κάνει νερά. Πριν από μερικές ημέρες παρήγγειλα αυτό. Στην αρχή ήταν απαράδεκτο, δεν δούλευε καθόλου καλά, σε 3-4 Android συσκευές (κινητά και τάμπλετ) που δοκίμασα. Ήμουν έτοιμος να το επσιτρέψω, μέχρι που είπα να δοκιμάσω και χωρίς την πλαστική μύτη του, μόνο με το μέταλλο από κάτω. Διορθώθηκε αμέσως και γράφει άριστα, δεν ανησυχώ μην κάνω ζημιά στην οθόνη (που δεν πρόκειται), έχω screen protector. Υπάρχουν και φθηνότερες αντιγραφές του, αγόρασα ένα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Όπως είπα, τίποτα δεν είναι S-pen, αλλά και αυτά κάνουν παραπάνω από ικανοποιητική δουλειά. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από Voodooman 1
S0f0s Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στις 23/5/2021 στις 8:52 ΜΜ, Voodooman είπε Από τότε που άφησα το Note 4, έχω δοκιμάσει αρκετά πενάκια. Το δεδομένο είναι ότι δεν πρόκειται να πετύχεις το καταπληκτικό αποτέλεσμα των Notes της Samsung. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εναλλακτικές. Καλύτερα να πας σε κάποιο τύπου Active, τα απλά δεν κάνουν δουλειά. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ακριβό Adonit, αν και θα έπρεπε, μια και είναι τόσο σημαντικό για εμένα. Από όσα έχω δοκιμάσει, αυτό είναι το σταθερά καλύτερο όλα αυτά τα χρόνια. Μπαταρία ΑΑ και ποιότητα γραφής πάνω από ικανοποιητική όπου και αν το έχω δοκιμάσει. Βαρύ σαν κανονικό στυλό και ογκώδες, με ρυθμιζόμενη ευαισθησία. Δεν υπάρχει διαθέσιμο, αλλά αν ψάξες, θα βρεις αρκετά πανομοιότυπα. Έχω και αυτό. Δουλεύει πολύ καλά, αλλά η μύτη του είναι κατώτερης ποιότητας και τώρα τελευταία μου κάνει νερά. Πριν από μερικές ημέρες παρήγγειλα αυτό. Στην αρχή ήταν απαράδεκτο, δεν δούλευε καθόλου καλά, σε 3-4 Android συσκευές (κινητά και τάμπλετ) που δοκίμασα. Ήμουν έτοιμος να το επσιτρέψω, μέχρι που είπα να δοκιμάσω και χωρίς την πλαστική μύτη του, μόνο με το μέταλλο από κάτω. Διορθώθηκε αμέσως και γράφει άριστα, δεν ανησυχώ μην κάνω ζημιά στην οθόνη (που δεν πρόκειται), έχω screen protector. Υπάρχουν και φθηνότερες αντιγραφές του, αγόρασα ένα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Όπως είπα, τίποτα δεν είναι S-pen, αλλά και αυτά κάνουν παραπάνω από ικανοποιητική δουλειά. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Με βοήθησες πολύ και με κάλυψες με την απάντηση σου. Μου έδειξες και ποιά χρησιμοποιείς εσύ... Ο καλύτερος. Θα κοιτάξω αυτά που μου είπες καθώς φαίνονται ότι κάνουν την (καλή) δουλειά τους. Για την blitzwolf ακούγονται καλά πράγματα και είχα κατά νου να δοκιμάσω και γω κάτι. Θα δω και τι υπάρχει από αυτά στην Ελλάδα, για πιο άμεση αγορά.
Voodooman Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/5/2021 στις 9:36 ΜΜ, S0f0s είπε Θα κοιτάξω αυτά που μου είπες καθώς φαίνονται ότι κάνουν την (καλή) δουλειά τους. Για την blitzwolf ακούγονται καλά πράγματα και είχα κατά νου να δοκιμάσω και γω κάτι. Θα δω και τι υπάρχει από αυτά στην Ελλάδα, για πιο άμεση αγορά. Μου ήρθε και το τελευταίο. €12 περίπου, σε 18 ημέρες από τα βάθη της Κίνας Είναι λίγο μακρύ και κάπως πιο βαρύ από το Blitzwolf, αλλά α) δεν έχει πλήκτρο αφής, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει κατά λάθος β) είναι μόνο για Android γ) έχει μαγνητικό καπάκι που κρύβει την θύρα USB και δ) έχει τα μισά χρήματα. Γράφει άριστα. Το μόνο του ψεγάδι είναι πως το άνοιγμα για την θύρα φόρτισης δεν είναι καλά σχεδιασμένο και το βύσμα μπαίνει πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το Blitzwolf. Υπόψιν, όλες οι οθόνες δεν είναι ίδιες και όλα τα universal styli μάλλον δεν κάνουν για όλες. Σήμερα δοκίμασα το Gosin σε ένα Mi 10 pro και ήταν λιγότερο καλό από ό,τι σε εμένα, αλλά και πάλι πολύ καλό. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από Voodooman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα