zncisnikos Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα η σύζυγος μου έχει το HUAWEI Y7 Prime 2018. Εδώ τρεις τέσσερεις ημέρες της εμφανίζονται συνεχώς ενοχλητικές διαφημίσεις. Δοκίμασα το AdBlock αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Καμία ιδέα. Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από zncisnikos
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, zncisnikos είπε Καλημέρα η σύζυγος μου έχει το HUAWEI Y7 Prime 2018. Εδώ τρεις τέσσερεις ημέρες της εμφανίζονται συνεχώς ενοχλητικές διαφημίσεις. Δοκίμασα το AdBlock αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Καμία ιδέα. Ευχαριστώ Κάποια εφαρμογή που κατεβασε τις το κάνει.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, zncisnikos είπε Καλημέρα η σύζυγος μου έχει το HUAWEI Y7 Prime 2018. Εδώ τρεις τέσσερεις ημέρες της εμφανίζονται συνεχώς ενοχλητικές διαφημίσεις. Δοκίμασα το AdBlock αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Καμία ιδέα. Ευχαριστώ Αυτό μου είχε βρεί διαφημιστικά πρόσθετα που υπήρχαν μέσα σε εφαρμογή, είναι light, λογικά για "αδύναμα" κινητά: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb Και υπάρχει και αυτό που από ότι διαβάζω ήταν με πληρωμή αλλά βλέπω πως είναι πλέον δωρεάν.Υποτίθεται πως είναι καλύτερο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drweb.pro Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από AntiCambeR
koutsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, zncisnikos είπε Καλημέρα η σύζυγος μου έχει το HUAWEI Y7 Prime 2018. Εδώ τρεις τέσσερεις ημέρες της εμφανίζονται συνεχώς ενοχλητικές διαφημίσεις. Δοκίμασα το AdBlock αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Καμία ιδέα. Ευχαριστώ Ρώτα τη αν έβαλε κάποια περίεργη εφαρμογή τελευταία. Αν ναι, βγάλε τη και δες αν συνεχίζει να το κάνει...
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Παλια υπηρχε η "airpush detector" πολύ καλη εφαρμογή σου έβρισκε ποια κανει την ζημιά, τώρα δεν την βρίσκω στο play, δες μηπως με το δικο σου κινητό ειναι συμβατή. Οτι σου βρει απο εφαρμογές τις ξηλώνεις
zncisnikos Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ όλους. Μου είπε ότι έβγαλε ένα πρόγραμμα - δεν θυμάται ποιο – και τώρα σταμάτησε το πρόβλημα. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Σε περίπτωση που ξαναεμφανιστει μελλοντικά, βάλε το adguard. 1
Dream_Killer Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δοκίμασε και το Blokada, κάνει περίπου την ίδια δουλειά με το AdGuard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα