Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Και η Χιαομι κινεζικη ειναι,και τα τζαμπ κινεζικα ειναι,τι να λεει;

Και το ρόβερ που πηγε χτες στον Αρη,το "Ζουρόνγκ"  κινεζικο ειναι....

Στην Κινα κατασκευαζεται τεραστιος αριθμος προιοντων,απο σαβουρα μεχρι εξαιρετικα.

Επεξ/σία από mecanomecano
  • Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Σωστος.Και μια Laborghini αν αγορασεις,μπορει μετα απο λιγη ωρα να περσει ενα φορτηγο πανω σου και να στην κανει σαν τενεκεδακι πορτοκαλαδας οποτε ποιος ο λογος να δινεις 1 μυριο να την παρεις?Παρε ενα Lada που ειναι και φθηνο αλλα και εκτος αυτου,ερπυστριοφορο αρμα να περασει απο πανω του,ζητημα να σπασει το φλας.Λογικη του κ......

TS δοκιμασε το σε αλλη πριζα,κατα προτιμηση σε αλλο δωματιο.Αν κανει το ιδιο,δλδ ριχνει παλι την ασφαλεια τοτε πετα το και παρε ενα καινουργιο οχι απο το Jumbo και οχι με 15€.Αν δεν εχεις λεφτα,στειλε μου ενα λογαριασμο να σου βαλω 50€ να κανεις την δουλεια σου.Να σκοτωθεις για 15€ ε οχι ρε φιλε,δεν το δεχομαι.Πηρα στην μανα μου ενα Bosch 2750W πριν απο 11 χρονια,100€ εκανε.Ακομα το εχει και δουλευει ρολοι,ουτε το καλωδιο εχει παθει το παραμικρο ουτε τπτ,πρεπει να το εχει ριξει και 2-3 φορες κατω.Made in Spain γραφει πανω,ουτε China ουτε τπτ.Μια σκουπα Bosch παλι,τις την ειχα παρει 150€ πριν τουλαχιστον 15 χρονια,ακομα την εχει και δουλευει ρολοι,μονο ενα λαστιχακι που ειχε στο πελμα κοπηκε.Made in Germany γραφει.Οτι πληρωσεις παιρνεις.Αφηστε τα σκουπιδια του Jumbo.

Στείλε μου 50€ να μαζέψω για την λαμποργινι.

Πίσω από το πληκτρολόγιο είσαι πολύ large. Ο TS νομίζω ήταν ξεκάθαρος για το ποσό που μπορεί να διαθέσει. Η δικιά σου λογική του Κ... Είναι να του πεις ότι μπορεί να πάρει σίδερο με 150€ ; Φυσικά και το γνωρίζει ο TS πως όσα πιο πολλά λεφτά δώσεις, τότε θα πάρεις κάτι καλύτερο.

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
Στις 22/5/2021 στις 8:56 ΠΜ, GREGORYMO είπε

Χθες, μάλλον έβαλα παραπάνω νερό στο σίδερο και μου έριχνε την ασφάλεια. Το δοκίμασα ξανά και επέμενε. Άδειασα το νερό και το άφησα στον ήλιο.

Δοκιμάζω σήμερα και πάλι τα ίδια.

Δοκίμασα σε άλλη πρίζα και πάλι τίποτα.

Βραχυκύκλωσε το σίδερο και πρέπει να πάρω άλλο η να περιμένω λίγο ακόμη ??

Ασφαλεια σου ριχνει ή το ρελε?? Εχει διαφορα..

Δημοσ.

Ακομα και για τα σιδερα πρεπει να εχουμε διαφωνιες… 

Αν ριχνει ασφαλεια, τοτε κατι βραχυκυκλωνει..αν ριχνει το ρελε τοτε εχει διαρροη.. 

Αν μπορειτε ελενξτε τουλαχιστον τα εντελως απλα, μη εχει φθαρει πχ κανα καλωδιο. Ισως να μην φαινεται εξωτερικα κ να νομιζεις οτι ειναι οκ.. Με ενα πολυμετρο ευκολα και εντελως βασικες γνωσεις το τσεκαρει καποιος…και φτιαχνεται πανευκολα..αλλιως  αστο καμια βδομαδα, να στεγνωσει, αν δεν αλλαξει κατι κ αν δεν εχεις εγγυηση, τοτε πετα το. Ισως να μην αξιζει να το δειξεις καν σε μαστορα αν ειναι πολυ φθηνη συσκευη.

Τα ηλεκτρικα του jumbo τα ψιλοφοβαμαι. Οτι εχω δει ειναι πολυ κακης ποιοτητας. 
αλλα υπαρχουν λυσεις.. εμεις για δευτερη συσκευη πηραμε ενα παμφθηνο arielli απτο eshop. Καπου στα 18-20ε . Κανει την δουλιτσα του μια χαρα, κ εχεις κ 2 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Ακομα και για τα σιδερα πρεπει να εχουμε διαφωνιες… 

Αρχικα,welcome to insomnia,αλλα γιατι να μη διαφωνησουμε σε κατι τετοιο;

:P

• Like 1
Δημοσ.

Στην οικογένεια χρησιμοποιούμε χρόνια 2 σίδερα arielli απο το e-shop.Αγορασμένα 9€ το ενα.Και είναι αξιοπρεπέστατα.Κ τώρα στο crazysundays έχει προσφορά ενα φθηνό σίδερο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, arisg90 είπε

Στην οικογένεια χρησιμοποιούμε χρόνια 2 σίδερα arielli απο το e-shop.Αγορασμένα 9€ το ενα.Και είναι αξιοπρεπέστατα.Κ τώρα στο crazysundays έχει προσφορά ενα φθηνό σίδερο.

Μάλλον ανήκετε στους τυχερούς που τους άντεξαν τα σίδερα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...