Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Πήγαινέ το για επισκευή, με 15-20€ θα είναι κομπλέ.

Με 15€ αγοράζω καινούργιο από το jumbo.

ΥΓ. Και αυτό, καινούργιο είναι.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Από τα jumbo?

ΟΧΙ. Αλλά, μάλλον χάλασε.

Οπότε, θα πάρω αν χρειαστεί από το jumbo με 15€.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ. Αλλά, μάλλον χάλασε.

Οπότε, θα πάρω αν χρειαστεί από το jumbo με 15€.

Μαζεψε άλλα 20€ και πάρε ένα σιδερο της προκοπής.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Η φθηνια τρωει τον παρα.
Καποια πραματα δεν τα παιρνουμε απο "τα jumbo".

Γιατί οι άλλοι που φέρνουν κινέζικα, ποια η διαφορά; Όλα κατασκευάζονται στην Κίνα. Κάποια με ποιοτικά υλικά, κάποια οχι τόσο ποιοτικά.

Αν είναι να πάει σε καλό επώνυμο θέλει πάνω από 60€. Να σημειωθεί πως και τα επώνυμα στην Κίνα κατασκευάζονται κατά 90% των περιπτώσεων.

Επίσης στα τζάμπο μπορείς να βρεις και επώνυμα προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές από άλλα γνωστά καταστήματα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Το 80% των συσκευών παράγονται εν μέρη η εξ' ολοκλήρου στην Κίνα. Τα γνωστά brands εφαρμόζουν κριτήρια ποιότητας και ελέγχου για τα προϊόντα που παράγουν, οπότε, μπορούν να κρατήσουν παραπανω από τα no name και κατι που δεν τα ξέρει κανένας αν κάνεις μια αναζήτηση. 

Η μάνα μου αγόραζε σίδερα με 15 ευρώ και χαλούσαν σε 1 έτος. Στο τέλος πήρε ένα που με το καλημέρα που το έβαζες στην πρίζα ξαφνικά ανέβαζε υπερβολικά θερμοκρασία μέχρι σημείου πυράκτωσης και ήταν ικανό να καταστρέψει το υφασμα που το έβαζες έστω και λίγο, ακομα και φωτιά μπορούσε να πιάσει ενώ μύριζε το πλαστικό του. Το κατάστημα προσφέρθηκε να μας το αλλάξει. Τελικά δεν το αλλάξαμε, της πήρα ένα φθηνό Philips λίγα ευρώ παραπανω και όλα καλά εδώ και τρία χρόνια. 

30 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Γιατί οι άλλοι που φέρνουν κινέζικα, ποια η διαφορά; Όλα κατασκευάζονται στην Κίνα. Κάποια με ποιοτικά υλικά, κάποια οχι τόσο ποιοτικά.

Αν είναι να πάει σε καλό επώνυμο θέλει πάνω από 60€. Να σημειωθεί πως και τα επώνυμα στην Κίνα κατασκευάζονται κατά 90% των περιπτώσεων.

Επίσης στα τζάμπο μπορείς να βρεις και επώνυμα προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές από άλλα γνωστά καταστήματα.

Βρίσκεις άνετα και με κάτω από 60 ευρώ, απλά με λιγότερες λειτουργίες. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Αν είναι σχετικά καινούργιο και έχει ακόμα εγγύηση, πήγαινε το πίσω. Μην το ρισκάρεις πολύ.

Με την ευκαιρία να σας πω, πως έχω κάνα 6μηνο που πήρα αυτό το ασύρματο σίδερο στην γυναίκα μου και την βόλεψε περισσότερο από όλα. Το είχα πάρει περίπου στα 25€ από banggood.

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Το 80% των συσκευών παράγονται εν μέρη η εξ' ολοκλήρου στην Κίνα. Τα γνωστά brands εφαρμόζουν κριτήρια ποιότητας και ελέγχου για τα προϊόντα που παράγουν, οπότε, μπορούν να κρατήσουν παραπανω από τα no name και κατι που δεν τα ξέρει κανένας αν κάνεις μια αναζήτηση. 

Η μάνα μου αγόραζε σίδερα με 15 ευρώ και χαλούσαν σε 1 έτος. Στο τέλος πήρε ένα που με το καλημέρα που το έβαζες στην πρίζα ξαφνικά ανέβαζε υπερβολικά θερμοκρασία μέχρι σημείου πυράκτωσης και ήταν ικανό να καταστρέψει το υφασμα που το έβαζες έστω και λίγο, ακομα και φωτιά μπορούσε να πιάσει ενώ μύριζε το πλαστικό του. Το κατάστημα προσφέρθηκε να μας το αλλάξει. Τελικά δεν το αλλάξαμε, της πήρα ένα φθηνό Philips λίγα ευρώ παραπανω και όλα καλά εδώ και τρία χρόνια. 

Βρίσκεις άνετα και με κάτω από 60 ευρώ, απλά με λιγότερες λειτουργίες. 

Το Xiaomi σίδερο, το πήρα απο Κίνα, με 25 ευρώ. Εδώ το βρίσκεις στο skroutz στα 69 ευρώ. 
Ο Τζάμπο είναι ο αντίστοιχος Κινέζος της Ελλάδας. Btw,  εχω βρει αρκετά πραγματάκια κατα καιρούς στα τζάμπο, να είναι πιο φθηνά απο Κίνα. (π.χ. universal τηλεκοντρόλ, το πήρα απο ebay στα 4 ευρώ και βρήκα ακριβώς το ίδιο πρόσφατα στα τζάμπο με 3 ευρώ.)

Κάποτε είχε πάρει και ο πατέρας μου ενα καινουργιο σίδερο στην μάνα μου. Δεν πέρασαν 2 ημέρες και καταλάθος της to έριξα κάτω. Φυσικά έσπασε-χάλασε. Αντε ξανά ο πατέρας μου να αγοράζει καινουργιο σίδερο πάλι (επαιρνε τα επώνυμα τότε). Συμπέρασμα, όσα λεφτά και να δώσεις σε αυτά τα σίδερα, αν πέσουν μια φορά κάτω, βγαινουν off.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Με 15€ αγοράζω καινούργιο από το jumbo.

ΥΓ. Και αυτό, καινούργιο είναι.

Μην ακούω μ...

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Το Xiaomi σίδερο, το πήρα απο Κίνα, με 25 ευρώ. Εδώ το βρίσκεις στο skroutz στα 69 ευρώ. 
Ο Τζάμπο είναι ο αντίστοιχος Κινέζος της Ελλάδας. Btw,  εχω βρει αρκετά πραγματάκια κατα καιρούς στα τζάμπο, να είναι πιο φθηνά απο Κίνα. (π.χ. universal τηλεκοντρόλ, το πήρα απο ebay στα 4 ευρώ και βρήκα ακριβώς το ίδιο πρόσφατα στα τζάμπο με 3 ευρώ.)

Κάποτε είχε πάρει και ο πατέρας μου ενα καινουργιο σίδερο στην μάνα μου. Δεν πέρασαν 2 ημέρες και καταλάθος της to έριξα κάτω. Φυσικά έσπασε-χάλασε. Αντε ξανά ο πατέρας μου να αγοράζει καινουργιο σίδερο πάλι (επαιρνε τα επώνυμα τότε). Συμπέρασμα, όσα λεφτά και να δώσεις σε αυτά τα σίδερα, αν πέσουν μια φορά κάτω, βγαινουν off.

Ένα αρχαίο σίδερο που έχουμε αλλά δεν το λειτουργούμε τώρα, πρέπει να έχει πέσει 5-6 φορές κάτω, απλά κουνιέται κάτι μέσα. Αλλά μιλάμε για εξ' ολοκλήρου μεταλλική συσκευή χωρίς καθόλου πλαστικό σχεδόν. Το κακό με τα σίδερα είναι πως αν σου πέσουν κάτω και χτυπήσουν κάτω, μπορεί να υπάρξει ρωγμή σε κάποιο πλαστικό εσωτερικά και μετά αν το χρησιμοποιήσεις και ανέβει η θερμοκρασία μπορεί να σου ξεκολλήσει τίποτα. Σε μεγάλο σίδερο ατμού που είχε πάρει πριν πολλά χρόνια μια θεία μου, κανένα 150άρι ίσως και παραπάνω, ξαφνικά αποκολλήθηκε όλη η βάση από το πλαστικό. Κάπου είχε χτυπήσει ή κάτι είχε λιώσει, το έφτιαξε ο θείος μου μόνος του και δεν το έστειλε στο service που θα ζήταγαν πολλά λεφτά σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Σωστος.Και μια Laborghini αν αγορασεις,μπορει μετα απο λιγη ωρα να περσει ενα φορτηγο πανω σου και να στην κανει σαν τενεκεδακι πορτοκαλαδας οποτε ποιος ο λογος να δινεις 1 μυριο να την παρεις?Παρε ενα Lada που ειναι και φθηνο αλλα και εκτος αυτου,ερπυστριοφορο αρμα να περασει απο πανω του,ζητημα να σπασει το φλας.Λογικη του κ......

TS δοκιμασε το σε αλλη πριζα,κατα προτιμηση σε αλλο δωματιο.Αν κανει το ιδιο,δλδ ριχνει παλι την ασφαλεια τοτε πετα το και παρε ενα καινουργιο οχι απο το Jumbo και οχι με 15€.Αν δεν εχεις λεφτα,στειλε μου ενα λογαριασμο να σου βαλω 50€ να κανεις την δουλεια σου.Να σκοτωθεις για 15€ ε οχι ρε φιλε,δεν το δεχομαι.Πηρα στην μανα μου ενα Bosch 2750W πριν απο 11 χρονια,100€ εκανε.Ακομα το εχει και δουλευει ρολοι,ουτε το καλωδιο εχει παθει το παραμικρο ουτε τπτ,πρεπει να το εχει ριξει και 2-3 φορες κατω.Made in Spain γραφει πανω,ουτε China ουτε τπτ.Μια σκουπα Bosch παλι,τις την ειχα παρει 150€ πριν τουλαχιστον 15 χρονια,ακομα την εχει και δουλευει ρολοι,μονο ενα λαστιχακι που ειχε στο πελμα κοπηκε.Made in Germany γραφει.Οτι πληρωσεις παιρνεις.Αφηστε τα σκουπιδια του Jumbo.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Δε σημαινει πως οτι κατασκευαζεται στην κινα,ειναι "κινεζικο",και ελπιζω να καταλαβαινεις πως εννοω το "κινεζικο".
Το ειπες και μονος σου,ποιοτικα υλικα,και φυσικα υπαρχει ελεγχος ποιοτητας.

Δεν παιρνεις λοιπον "κινεζικο" σιδερο με 15 ευρω,γιατι δεν ειναι μονο οτι θα πεταξεις τα λεφτα σου,αλλα επειδη μπαινει στο ρευμα τιθεται και θεμα ασφαλειας.

Και η Χιαομι κινεζικη ειναι,και τα τζαμπ κινεζικα ειναι,τι να λεει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε να το στεγνωσεις με πιστολακι για κανα δεκαλεπτο.

Μετα δοκιμασε το στην πριζα του πλυντηριου.

Μετα γραψε αν πεφτει κατι στον πινακα και τι ειναι αυτο (βαλε φωτο αν μπορεις).

Φωτο και απο τον πινακα καιαπο το ηλ.σιδερο και να φαινεται αν εχει τραβηχτει το φις του ηλ.σιδερου.

Επεξ/σία από kokoviosR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...