Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες, μάλλον έβαλα παραπάνω νερό στο σίδερο και μου έριχνε την ασφάλεια. Το δοκίμασα ξανά και επέμενε. Άδειασα το νερό και το άφησα στον ήλιο.

Δοκιμάζω σήμερα και πάλι τα ίδια.

Δοκίμασα σε άλλη πρίζα και πάλι τίποτα.

Βραχυκύκλωσε το σίδερο και πρέπει να πάρω άλλο η να περιμένω λίγο ακόμη ??

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Χθες, μάλλον έβαλα παραπάνω νερό στο σίδερο και μου έριχνε την ασφάλεια. Το δοκίμασα ξανά και επέμενε. Άδειασα το νερό και το άφησα στον ήλιο.

Δοκιμάζω σήμερα και πάλι τα ίδια.

Δοκίμασα σε άλλη πρίζα και πάλι τίποτα.

Βραχυκύκλωσε το σίδερο και πρέπει να πάρω άλλο η να περιμένω λίγο ακόμη ??

λίγο δύσκολο να φταίει το νερό ,αν βραχυκυκλωνε μπορεί να το καταλάβαινες και στο χέρι να σε χτύπαγε λίγο......είναι καινούργιο σίδερο ???έχεις τσεκάρει το καλώδιο??το φις ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasbm είπε

λίγο δύσκολο να φταίει το νερό ,αν βραχυκυκλωνε μπορεί να το καταλάβαινες και στο χέρι να σε χτύπαγε λίγο......είναι καινούργιο σίδερο ???έχεις τσεκάρει το καλώδιο??το φις ?

Είναι σχετικά καινούριο.

Δεν φαίνεται κάτι στο καλοδιο η στο Φις.

Μάλλον έβαλα πολύ νερό, χθες.

Το έχω αφήσει στον ήλιο.

Θα στεγνώσει η χάλασε και πρέπει να πάρω άλλο ?

ΥΓ. Το έχω στον ήλιο πολλές ώρες, αλλά τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι σχετικά καινούριο.

Το έχω αφήσει στον ήλιο.

Αν είναι σχετικά καινούργιο και έχει ακόμα εγγύηση, πήγαινε το πίσω. Μην το ρισκάρεις πολύ.

Με την ευκαιρία να σας πω, πως έχω κάνα 6μηνο που πήρα αυτό το ασύρματο σίδερο στην γυναίκα μου και την βόλεψε περισσότερο από όλα. Το είχα πάρει περίπου στα 25€ από banggood.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Είναι σχετικά καινούριο.

Το έχω αφήσει στον ήλιο.

Στον ηλιο γιατί;Τραχανάς είναι;

Χαλασε,αν εχει εγγύηση πήγαινε το πίσω.Αν δεν έχει εγγύηση πάρε άλλο.Μην παίζεις με αυτά τα πράγματα γιατί θα πάθεις καμιά ζημιά.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Είναι σχετικά καινούριο.

Τι σίδερο είναι? φτηνή κινεζιά?

Μήπως έχεις αναμμένα και τίποτα άλλα ταυτόχρονα? 

• Thanks 1
Δημοσ.

πιστευω σε μερικες συσκευες πρεπει να πηγαινουμε σε επωνυμα δοκιμασμενα

ενα κορυφαιο που το εχω βαλει στο ραφι για να το θυμομαστε ενω δουλευει απροσκοπτα απο το 1965 και ειναι ατμοσιδερο παρακαλω,ειναι το Hoover....η εταιρεια τη βλεπω δεν ειναι τοσο δημοφιλης αλλα Αυστραλια ειναι παρα πολυ..

και τωρα rowenta τα τελευταια 7 .....εχω δει και ενα  bl and decker μιας φιλης μου  που εχει τρελλαθει μαζι του....

Δημοσ.

Σε συσκευές που για τον οποιονδήποτε λόγο πέφτει νερό μέσα. Δεν τις βάζεις σε καμία περίπτωση στην πρίζα και τις αφήνεις όσο πιο πολύ μπορείς μέχρι να στεγνώσουν. Αν έχει εισέλθει νερό στο εσωτερικο τότε δεν κάνει τίποτα ο ήλιος, είτε τις αφήνεις για μέρες ανάλογα τον όγκο τους είτε ξεβιδωνεις το κάλυμμα και τις στεγνώνεις με πιστολάκι από μακρυά γιατί μπορεί και εκεί να υποστούν βλαβη. 

Η εγγύηση δύσκολα θα εφαρμοστεί αν διαπιστώσουν ότι υπάρχει νερό ή υγρασία μέσα, οπότε, επανέλαβε τα παραπάνω και μετά στείλε το για αλλαγή αν δεν σου πουν για ακύρωση. 

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

πιστευω σε μερικες συσκευες πρεπει να πηγαινουμε σε επωνυμα δοκιμασμενα

ενα κορυφαιο που το εχω βαλει στο ραφι για να το θυμομαστε ενω δουλευει απροσκοπτα απο το 1965 και ειναι ατμοσιδερο παρακαλω,ειναι το Hoover....η εταιρεια τη βλεπω δεν ειναι τοσο δημοφιλης αλλα Αυστραλια ειναι παρα πολυ..

και τωρα rowenta τα τελευταια 7 .....εχω δει και ενα  bl and decker μιας φιλης μου  που εχει τρελλαθει μαζι του....

Συμφωνώ. Και εμείς έχουμε τέτοιο σίδερο αρχαίο. Το μόνο που χάλασε ήταν το καλώδιο του. Το έχουμε σε αχρησια τώρα γιατί είναι επικίνδυνο, αλλά αν το πάω σε ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει το καλώδιο με ένα καινούργιο με τρεις αγωγούς να μου βάλει και γείωση τότε όλα ενταξει, δεν καταλαβαινει Χριστό. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Σε συσκευές που για τον οποιονδήποτε λόγο πέφτει νερό μέσα. Δεν τις βάζεις σε καμία περίπτωση στην πρίζα και τις αφήνεις όσο πιο πολύ μπορείς μέχρι να στεγνώσουν. Αν έχει εισέλθει νερό στο εσωτερικο τότε δεν κάνει τίποτα ο ήλιος, είτε τις αφήνεις για μέρες ανάλογα τον όγκο τους είτε ξεβιδωνεις το κάλυμμα και τις στεγνώνεις με πιστολάκι από μακρυά γιατί μπορεί και εκεί να υποστούν βλαβη. 

Η εγγύηση δύσκολα θα εφαρμοστεί αν διαπιστώσουν ότι υπάρχει νερό ή υγρασία μέσα, οπότε, επανέλαβε τα παραπάνω και μετά στείλε το για αλλαγή αν δεν σου πουν για ακύρωση. 

Συμφωνώ. Και εμείς έχουμε τέτοιο σίδερο αρχαίο. Το μόνο που χάλασε ήταν το καλώδιο του. Το έχουμε σε αχρησια τώρα γιατί είναι επικίνδυνο, αλλά αν το πάω σε ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει το καλώδιο με ένα καινούργιο με τρεις αγωγούς να μου βάλει και γείωση τότε όλα ενταξει, δεν καταλαβαινει Χριστό. 

Αν θέλεις ευχαρίστως του αλλάζω καλώδιο.

Κρίμα να είναι σε αχρηστία λόγω φθαρμένου καλωδίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξαναβάλω αυτό

3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Μήπως έχεις αναμμένα και τίποτα άλλα ταυτόχρονα? 

Αν το σίδερο είναι 2200 watt και έχει αναμμένες άλλες καναδυό συσκευές ταυτόχρονα, κουζίνα, φουρνάκι, θερμοσίφωνα κλπ λογικό είναι να του πέφτει η ασφάλεια. Αν έχει και καμιά παλιά εγκατάσταση το σπίτι. 

Δε σημαίνει ότι είναι προβληματικό το σίδερο

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Να ξαναβάλω αυτό

Αν το σίδερο είναι 2200 watt και έχει αναμμένες άλλες καναδυό συσκευές ταυτόχρονα, κουζίνα, φουρνάκι, θερμοσίφωνα κλπ λογικό είναι να του πέφτει η ασφάλεια. Αν έχει και καμιά παλιά εγκατάσταση το σπίτι. 

Δε σημαίνει ότι είναι προβληματικό το σίδερο

Τίποτε άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...