Eidhmwn Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Καλησπέρα παίδες χρήστης iphone με airpods από το 2016 τα οποία πλέον για τις ανάγκες μου θα έλεγα πως δεν με καλύπτουν Έχω καταλήξει στα παρακάτω : Airpods Pro Powerbeats Pro Jabra Elite Active 75t Χρήση : γυμναστική και καθημερινή χρήση κλήσεις μουσική κτλ Αναμένω να ακούσω τυχόν εμπειρίες σας Ευχαριστώ
Fabricated Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, Eidhmwn είπε γυμναστική και καθημερινή χρήση κλήσεις μουσική κτλ Γιατι δεν κάνουν τα airpods?
Eidhmwn Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Έχω πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με τις κλήσεις μετά από περίπου 10 λεπτά αποσυνδέεται το δεξί ακουστικό και ακολουθεί το αριστερό μετά από 1-2 λεπτά .Έχω δοκιμάσει reset κτλ τίποτα δυστυχώς . Αν υπάρχει σαφέστατα κάποια άλλη πρόταση bring it on !!!Έπειτα όμως στο θέμα τις γυμναστικής μετά από ένα σημείο και από τον πολύ ιδρώτα άρχιζε να με ''χτυπάει'' .Δοκίμασα κάποια silicone earhooks...μετά από ένα σημείο γλιστρούσαν ακόμα περισσότερο ενώ το υλικό με ενοχλούσε 😅.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα