Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεις να εγκαταστησεις το kodi στην τηλεοραση θα ηταν μια εξτρα λυση , θελει παραπανω ψαξιμο και ενασχοληση , ισως σε βολεψει και σε αλλα πλην της τηλεορασης

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jimmyl είπε

Αν μπορεις να εγκαταστησεις το kodi στην τηλεοραση θα ηταν μια εξτρα λυση , θελει παραπανω ψαξιμο και ενασχοληση , ισως σε βολεψει και σε αλλα πλην της τηλεορασης

Σε ευχαριστώ για την πρόταση! Αν έχω καταλάβει καλά, αυτή πρέπει να ειναι η πληρέστερη (αν και χρονοβόρος για όσους δεν το κατέχουν) λύση, να είσαι καλά!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Σε ευχαριστώ για την πρόταση! Αν έχω καταλάβει καλά, αυτή πρέπει να ειναι η πληρέστερη (αν και χρονοβόρος για όσους δεν το κατέχουν) λύση, να είσαι καλά!

Ετσι ειναι , αλλα πιστεψε με αξιζει 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/5/2021 στις 10:19 ΜΜ, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Σε ευχαριστώ και πάλι! Λειτουργει, οπως μου ανέλυσες, να εισαι καλά. Το μειον είναι οτι δεν πιανει τα 2 παιδικά που κυρίως χρειαζονται (nickelodeon και smile Ελλάδος, τουλαχιστον εχει το κυπριακο ). Αν κάποιος έχει υπ`όψιν του κάποια άλλη εφαρμογη με τα παιδικα (η γενικώς καποιον τροπο προβολής τους) ας με ενημερώσει, αν θελει. Ευχαριστώ!

Υ: Λίγο μ@@@@@@ να πρέπει πρωτα να μπαίνεις σε κινητό και να κανεις καστ, όταν η τηλεοραση τρεχει κι αυτη το ιδιο λειτουργικο. Ίσως οι πιο ακριβες ή η επομενη γεννιά να καλύπτουν αυτό το κενό.

Ισχυει, δεν ειναι ολα αψογα με την εφαρμογη γιατι καποια προγραμματα καποιες φορες αναφερονται σα μη διαθέσιμα για live tv. Κατα τα αλλα εγω εχω ενα chromecast with google tv και βρηκα μια εφαρμογη στην τυχη στο store. Εγραψα greek tv και μου εβγαλε αυτη που φαίνεται στη φώτο. Γλιτώνεις το κινητό, αλλά πετάει διαφημίσεις κατα την αλλαγη καναλιού ας πουμε που με ενοχλησε λιγο. Γενικα αυτον τον καιρο θα το ψαξω κι εγω παραπανω να δω αν θα βρω τιποτα σχετικο γιατι με ενδιαφερει και θα ενημερωσω αν βρω κατι πιο ευχρηστο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...