Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μπορεί καποιος να μου αναλύσει με ποιόν ακριβώς τροπο σε android tv μπορούν να προβαλλονται τα ελληνικά τηλεοπτικά καναλια, αν δεν υπάρχει κεραία; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

αν έχεις συνδέσει την τηλεόραση με το ίντερνετ ανοίγεις στο μενού του android και βρίσκεις τις εφαρμογές των καναλιών.

αν δεν είναι προεγκατεστημένες με αναζήτηση θα τις βρεις. π.χ. η ερτ έχει το ertflix

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Δεν υπάρχει κάτι προεγκατεστημενο σε εφαρμογες καναλιων πλην του "live tv",  το οποιο δεν λειτουργει. Στο ερτφλιξ, το ποιο εχω κατεβασει, μου δινει επιλογες μονο για ερτσπορτς και ερτworld κι όχι για ερτ1, ερτ2, ερτ3. Ξέρεις πώς μπορουν να προληθουν και τα υπόλοιπα τρία;

Τα υπόλοιπα καναλια τί εφαρμογές εχουν;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και πάλι Από σχετική αναζητηση παρατηρω οτι δεν εμφανιζει την εφαρμογη που μου προτεινεις ούτε μια άλλη δημοφιλή (greece tv & radio) που είχα διαβασει. Μήπως πρεπει πρωτα να εγκατασταθούν καποιες άλλες εφαρμογες;

Μου εμφανισε πάντως καποιες αλλες σχετικές από τις οποίες μόνο η μια ψιλοπαιζει με λιγα καναλια και αρκετα κολληματα.

Δημοσ.

στις κριτικές υπάρχουν άτομα με πρόβλημα στα ελληνικά κανάλια.

διάβασε να πάρεις μια ιδέα.

https://www.skroutz.gr/s/21272165/F-U-FLA5020UH-Smart-4K-UHD-50.html#reviews

σου προτείνω εκκαθάριση τα πάντα. επανεκκίνηση. αναβάθμιση στη τελευταία έκδοση λογισμικού αν υπάρχει.

και μετά εγκατάσταση των εφαρμογών.

Δημοσ.

Αυτο που κανω εγω ειναι να χρησιμοποιω την εφαρμογη που σου προταθηκε και να κανω cast σε chromecast και δουλευει αψογα.

Η τηλεόρασή σου όμως βλέπω δεν εχει chromecast build in, οπότε αν αγοράσεις ένα chromecast θα λύσεις σίγουρα το θέμα σου.

Προφανώς μπορεί να υπάρχουν κι άλλες (free) λύσεις, αλλά αυτό που πρότεινα ξέρω ότι δουλεύει καθώς το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Αυτο που κανω εγω ειναι να χρησιμοποιω την εφαρμογη που σου προταθηκε και να κανω cast σε chromecast και δουλευει αψογα.

Η τηλεόρασή σου όμως βλέπω δεν εχει chromecast build in, οπότε αν αγοράσεις ένα chromecast θα λύσεις σίγουρα το θέμα σου.

Προφανώς μπορεί να υπάρχουν κι άλλες (free) λύσεις, αλλά αυτό που πρότεινα ξέρω ότι δουλεύει καθώς το χρησιμοποιώ.

Σε ευχαριστώ πολύ! Chromecast λεει (στον οδηγό) ότι έχει, μπορείς να μου πεις λεπτομερώς τί ακριβώς κάνεις (προφανώς δεν έχω ιδέα); Πρέπει να εμπλακεί και κινητο; Όπως προανέφερα, δεν μου βρισκει την εφαρμογη στην αναζητηση στο google play.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ! Chromecast λεει (στον οδηγό) ότι έχει, μπορείς να μου πεις λεπτομερώς τί ακριβώς κάνεις (προφανώς δεν έχω ιδέα); Πρέπει να εμπλακεί και κινητο; Όπως προανέφερα, δεν μου βρισκει την εφαρμογη στην αναζητηση στο google play.

Αν μπορείς να κάνεις cast video από Facebook στην tv τότε ναι λογικά έχεις chromecast στην tv. Ναι χρειάζεται κινητό για να δουλέψει έτσι. Κατεβάζεις την εφαρμογή Greek TV. Όταν την ανοίξεις στο κινητό θα δεις αυτό το σύμβολο λογικά. Αν υπάρχει τότε το πατάς και επιλέγεις την τηλεόραση σου. Ε μετά επιλέγεις από κάτω το κανάλι που θες. Πρέπει κινητό και τηλεόραση να είναι στο ίδιο ίντερνετ συνδεδεμένα (στο ίδιο δίκτυο δηλαδή). 

IMG_20210523_020516.jpg

Αυτή είναι η εφαρμογή.. Τι κινητό έχεις; 

Screenshot_2021-05-23-02-06-53-233_com.android.vending.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ και πάλι! Λειτουργει, οπως μου ανέλυσες, να εισαι καλά. Το μειον είναι οτι δεν πιανει τα 2 παιδικά που κυρίως χρειαζονται (nickelodeon και smile Ελλάδος, τουλαχιστον εχει το κυπριακο ). Αν κάποιος έχει υπ`όψιν του κάποια άλλη εφαρμογη με τα παιδικα (η γενικώς καποιον τροπο προβολής τους) ας με ενημερώσει, αν θελει. Ευχαριστώ!

Υ: Λίγο μ@@@@@@ να πρέπει πρωτα να μπαίνεις σε κινητό και να κανεις καστ, όταν η τηλεοραση τρεχει κι αυτη το ιδιο λειτουργικο. Ίσως οι πιο ακριβες ή η επομενη γεννιά να καλύπτουν αυτό το κενό.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...