Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Μια απορία σχετικά με το παρκάρισμα. 

Βρήκα σήμερα να παρκάρω (με τα χίλια ζόρια) σχετικά κοντά στο σπίτι μου και στο σημείο που το έβαλα έχει 2 κάθετες προς το πεζοδρόμιο κίτρινες γραμμές με απόσταση μεταξύ τους περίπου όσο 1 μακρύ αυτοκίνητο.

Οι γραμμές φαίνονται σχετικά πρόχειρο φτιαγμένες (και πρόσφατες) και δεν υπάρχει κάποια άλλη σήμανση που να απαγορεύει το παρκάρισμα. Ούτε γκαράζ, πυλωτη, κατάστημα κλπ. Γενικά δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από τις δύο κίτρινες γραμμές.

Λίγο πιο πίσω έχει δύο κάδους σκουπιδιών που είναι ανάμεσα σε σιδερένιες μπάρες.

Πίσω από τους κάδους είχε ένα μεγάλο κάδο για μπάζα ( κάποιος φαίνεται κάνει ανακαίνιση). Το αναφέρω μήπως σχετίζεται πχ μήπως είχαν τοποθετήσει αρχικά το κάδο ανάμεσα στις κίτρινες γραμμές (;).

Υπάρχει κάποια πρόβλεψη στο κοκ για 2 κάθετες κίτρινες γραμμές που μου διαφεύγει;

Νομίζω, επειδή είναι τόσο δύσκολο να βρεις πάρκινγκ εκεί που μένω, όταν τελικά βρίσκω, με πιάνει μια μικρή παράνοια ότι "κάποιος" λόγος υπάρχει που είναι ελεύθερη αυτή η θέση και θα μου το πάρει γερανός το αμάξι 😄

Επεξ/σία από MikeJ
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει πινακίδα σήμανσης ή είσοδος σε γκαράζ με αριθμό αδείας προφανώς κάποιος ελληναράς τη μπογιάτισε τη θέση γιατί...έτσι...του ανήκει

άλλο ενδεχόμενο είναι αυτό που λες για τον κάδο με τα μπάζα.

Δημοσ.

Ανέβασε μια φωτο ετσι θα παει το θεμα 30 σελιδες και απάντηση δεν θα παρεις, όχι οτι θα πάρεις δηλαδη αν ανεβάσεις, αλλα ετσι για να δούμε.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο πεζοδρόμιο, μήπως υπάρχει βάση κολώνας και κάποτε εκεί να είχε τοποθετηθεί σήμανση 'απαγορεύεται η στάθμευση με αριθμό άδειας'

Δημοσ.

Δεν έβγαλα δυστυχώς φώτο αλλά βάζω μια από maps ( είναι κάπως παλιά).

Εγώ είμαι εκεί που είναι το ασημί. Πίσω πλέον είναι οι κάδοι σκουπιδιών (στη θέση του μπλε αμαξιού) και στη θέση των κάδων είναι τώρα  ένας κάδος για μπάζα.

Κατά μήκος του δρόμου δεν έχει κανένα γκαράζ κλπ, απλά ξεφύτρωσαν οι δύο κίτρινες γραμμές σε ένα σημείο χωρίς να ξέρω τι συμβολίζουν.

IMG_20210522_005621.jpg.2391d40416c2361525283992cecd61a2.jpg

4 minutes ago, NikosKallithea said:

Ανέβασε μια φωτο ετσι θα παει το θεμα 30 σελιδες και απάντηση δεν θα παρεις, όχι οτι θα πάρεις δηλαδη αν ανεβάσεις, αλλα ετσι για να δούμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Δεν έβγαλα δυστυχώς φώτο αλλά βάζω μια από maps ( είναι κάπως παλιά).

Εγώ είμαι εκεί που είναι το ασημί. Πίσω πλέον είναι οι κάδοι σκουπιδιών (στη θέση του μπλε αμαξιού) και στη θέση των κάδων είναι τώρα  ένας κάδος για μπάζα.

Κατά μήκος του δρόμου δεν έχει κανένα γκαράζ κλπ, απλά ξεφύτρωσαν οι δύο κίτρινες γραμμές σε ένα σημείο χωρίς να ξέρω τι συμβολίζουν.

IMG_20210522_005621.jpg.2391d40416c2361525283992cecd61a2.jpg

Πολύ πιθανόν είναι από μαγαζί / αποθήκη για φόρτωση η παράδοση προϊόντων !

Δημοσ.

Το πλησιέστερο κατάστημα είναι αυτό στη γωνία όπως φαίνεται στην εικόνα δλδ σχετικά μακριά από τη θέση.

Πάντως είχε μόνο τις δύο κίτρινες γραμμές. Ούτε κάποιο "εμπόδιο" , ούτε σήμα no parking, τίποτα δηλαδή που να υποδηλώνει απαγόρευση.

Ίσως το υπεραναλυω,θέλω να πιστεύω είμαι οκ. Απλά ελεγα μήπως κάποιος έχει δει έτσι κάθετες κίτρινες γραμμές. ( Ξέρω για παράλληλη και ζιγκ Ζαγκ πχ βάσει κοκ που απαγορεύεται).

Δημοσ.

Το βαψιμο οδοστρωματος ειναι παρανομο αν δε κανω λαθος,οποτε πιθανοτατα καποιος ελληναρας θελει να κραταει θεση.Αν δεν εχει ταμπελα η παρκινγκ με γραμμενη την αδεια απο εξω,δεν ασχολεισαι.Και για φορτωση-εκφορτωση να ηταν,παλι αδεια θα πρεπει να εχουν βγαλει και αδεια να εχουν βαλει πινακιδα.

Εχουν γεμισει ολοι οι δρομοι με οτι μπορεις να φανταστεις...Γραμμες ,κολωνακια,πινακιδες παρκινγκ χωρις γραμμενη αδεια πανω η και χειροποιητες.Μακαρι να υπηρχε ενας ελεγκτικος μηχανισμος για ολα αυτα,αλλα που...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...